Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 17 december 2010

Så kom äntligen dagen!

Av Dream Maddo - 17 december 2010 16:36

Idag kom dagen som jag trodde skulle komma redan i början av året. Jag fick köra traktor! Och inte med traktorkillen utan med söt. Maddo är glad. Och invalid, men tänker ta bort det där bandaget idag. Det är segt att inte kunna använda fingret och idag har det inte dunkat. Ska snart iväg och jobba. Vill inte. Orkar inte. Blää.

 
 
Sussi

Sussi

18 december 2010 11:35

Skönt att fingret känns bättre. Hoppas det läker riktigt fort!

Ja, konstigt nog dyker akuta saker man verkligen behöver precis när man har som minst pengar..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

19 december 2010 11:48

Så synd att du inte har något våffeljärn. Något att önska som julklapp kanske. Det är otroligt billigt, enkelt och gott med våfflor :)

Hoppas du får en bra söndag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards