Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 13 december 2010

Mys, ljus och värme!

Av Dream Maddo - 13 december 2010 19:24

Jag svarar inte på kommentarer förrän jag mår bra. Det tror jag ni förstår. Men jag inser att det varit lite väl mycket stress under hösten. Vissa vet vad som hänt och andra inte. Kanske är det lika bra. Frågar man så får man i regel ett svar. Det bränner gott i magen (mellan navel och revben) och magsafter gör sig påminda varje dag. För att inte tala om hur min mage mår i övrigt. Jag tänker inte sjunka lågt och peka ut folk i bloggen. Andra verkar tycka det är helt okej att logga eller blogga skit om folk och jag har också varit där men är glad att det är över, för inte mår jag bättre av att göra livet surt för andra. Fokuserar hellre på det som är bra. Längtar tills vi kan få lite mer julstämmning här hemma. Mys, ljus och värme!

 
 
Anna

Anna

14 december 2010 22:27

Vännen. Tänker på dej. Det vet du va? Kramar!!! Ta hand om dej....

http://kavril.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards