Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 24 november 2010

So close but yet so far away

Av Dream Maddo - 24 november 2010 12:53

Det är mycket som händer nu. Självklart många saker som gör mig glad men likväl saker som jag oroar mig för. Jag är orolig för framtiden trots att jag vet att det alltid ordnar sig. Vad händer exempelvis om jag inte kommer in i skolan? Kommer jag få tillräckligt med vikariat för att gå runt? Läser jag bara för läsandets skull eller för min egen skull? Läser jag för pengarna? Jag älskar ju att jobba. Det är jobba jag vill göra. Är det Göteborg jag ska satsa på? Borde jag spara ihop ett kapital och lämna staden? Folk åker utomlands ett år, jag vill flytta norröver ett år. Men studier håller fast en. Jobb är mer flexibelt, faktiskt. Så visst tvivlar jag på livet ibland.


Saker jag vill göra:

* Få jobb

* Testa bo i Norrland

* Få barn

* Åka på skidsemester


Saker som är så självklara för vissa känns så otroligt långt bort för mig...

 
 
sandy

sandy

24 november 2010 18:03

varför inte plugga i norrland? =)

http://tobax.se

 
sara

sara

24 november 2010 18:32

Dags att söka jobb i norrland då? Men visst, det är lättare sagt än gjort. Du kommer hinna med de där sakerna i livet, kanske inte så tidigt som du önskar men någon gång. Jag håller mina tummar för att du ska komma in i vår, vad det nu är du sökt..?
Ha det gott, kramar

http://smuppra.blogg.se

 
Vivi

Vivi

25 november 2010 13:33

Jag vet hur det är att ha mycket man vill hinna med i livet och helst på så kort tid som möjligt :P jag tror tyvärr det är ett av problemen "vår generation" har, vi ska ha utbildning, bra jobb, se bra ut, vara hälsosamma, åkt & helst jobbat utomlands, ha familj osv innan vi är 25... galet !

Nejdå ...jag är bil-lös bar ibland, vi har bara en bil och nu när maken börjat jobba igen så får vi dela den :)

http://www.missvivis.se

 
Anna

Anna

26 november 2010 00:03

Jag håller tummarna för vad du än bestämmer dej för. Och du hinner!! Kram!!!

http://kavril.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

26 november 2010 09:38

Oj, du hade verkligen en hel del att tänka på. Men man ska passa sig för att tänka för mycket. Då kan det lätt bli överananlyserat och det mår ingen bra av.
Men du kan väl kanske plugga i Norrland. Eller har inte dom den utbildningen du går?

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skapa flashcards