Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 14 november 2010

Rätt tråkig

Av Dream Maddo - 14 november 2010 19:28

Jag är nog rätt tråkig som inte svarar på era kommentarer direkt. Ibland känns det dumt för jag vet hur mkt energi blogg och bloggvänner kan ta. Och folk tar sig tid hos mig ju. Jag smyger runt på bloggar men orkar inte kommentera. Tråkigt men sant.


Jag har sökt en utbildning till våren. Håll tummarna för mig!


Sen har jag gjort första mötet med en internetkille. Jag tar ingenting för givet och med det varken hoppas eller tror jag på något speciellt. Jag vill bara komma tillbaka till livet. Kanske låter det elak, men så är det.


Det komiska är att många av de pojkar jag lär känna på den sajten jag hänger på faktiskt känner folk som jag känner. Lite komiskt faktiskt.


Jag ser inte riktigt fram emot veckan som kommer, ärligt talat har jag ont i magen vid tanken på den. Men det ska nog gå bra. Fokus blir på helgen misstänker jag.


Jag är lite nervös för beskedet om mina studier... GAH!


Just ja, det görs om här hemma också och det är typ... kaos! Allt ligger överallt och ingenstans och i min säng ligger byrålådorna!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se