Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2010

Önsketänkande.

Av Dream Maddo - 27 oktober 2010 22:35


   Idag ville jag inget annat än gömma mig under täcket. Jag hade ingen lust till något. Under hela uppsatsskrivandet har vädret varit underbart. Nu är första dagen efter inlämningen och det har regnat hela dagen... Men det är inte vad som tyngt mig. Det som lyft mig är däremot mina underbara vänner. Hur gjorde jag innan Pernilla tex? Hon har stått ut med mig under hela tentaperioden trots att jag mått skit efter allt som hänt. Dessutom lyssnar hon på mig när jag anser att dagen är skit redan vid halv elva idag. Sen Sandra, mitt hjärta som ställt upp massor för mig den sista tiden. Kärlek. Björn, numera Björne som finns på telefon och som stöd. Som bor nära och ställer upp med Tessan, även om det bara är för att jag mår dåligt. Kärlek. Nina som ringer när man som mest behöver. Ja, idag är de värda att uppmärksammas för de har verkligen funnits för mig idag.

 
ANNONS
 
sara

sara

28 oktober 2010 08:45

Underbart med sådana vänner. :-)
Kram!

http://smuppra.blogg.se

 
Ingen bild

Pernilla

1 november 2010 16:25

Va grymma vi är gumman, vi gjorde det! Nu är det bara att ta några djupa andetag, snart dags för nästa kurs.. *jippi* Vi får föresten se till att andas ordentligt fram till torsdag, jag menar nästa kurs går ju på Peddan.. andnöd någon? :) Ses på onsdag gumms!

Dream Maddo

11 november 2010 20:42

WIIIEEE!!

 
Teija

Teija

2 november 2010 11:41

Underbart med goa vänner när livet är tufft. De är guld värda.
Hoppas att du mår bättre nu?
Kramar♥

http://www.varannandag.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se