Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2010

inte långt kvar nu...

Av Dream Maddo - 21 oktober 2010 03:50

Bara tre timmar tills nästa personal kommer... 3,5 timmar till jouren kommer tillbaka... fyra timmar tills jag slutar. Då ska jag hämta Tessis och sova i fem timmar, sen bär det av till skolan för handledning och plugg... Därefter jobbar jag en vaken natt till. Tror ni jag kommer vara trött på fredag? Jo, men då är det dygna som står på schemat och ingen sömn förrän natten till lördag. NÅGON kommer somna klockan åtta är ju säkert... eller inte (om jag känner mig rätt)


 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

21 oktober 2010 07:51

Varför är det så..
När man borde vara jättetrött så är man inte det. Då kan man vara vaken hur länge som helst känns det som. Men när man inte bör vara trött är man hur trött som helst! Hoppas dock du somnade okej..

Men Herregud Maddo!
Tänker du råka ut för alla tråkigheter på en gång. Många av oss delar upp sånt där elände på ett helt liv! Men i och för sig är det kanske bättre att ta tjuren vid hornen på en gång..
(Nu menar jag inte att skämta bort det. Hoppas du inte tar det så..)
Vad var det som hände med Tessan? Är haltheten bättre nu?

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Martin

21 oktober 2010 08:02

Du märker att du lever...Kanske läge att börja med kaffe?;)

Dream Maddo

11 november 2010 20:42

Nej nej nej, uscha mig nej!

 
Vivi

Vivi

21 oktober 2010 08:19

Ush vad ledsen jag blir för din skull :( det är verkligen ngt hemskt att vara med om speciellt om man verkligen längtar efter barn.
Förstår att du måste ha det jätte tufft just nu och kanske är det bra som du skriver att prata med ngn, ingen borde behöva gå igenom ngt sådant själv.

Vet att det är svårt , men försök att inte jobba för mycket, försök hitta tid till dig själv!

Massa kramar

http://www.missvivis.se

 
sara

sara

21 oktober 2010 08:52

Oj herregud, hur orkar du? Vilken vilja du måste ha som får det att gå ihop :-)

Tack för dina kloka ord, jag vet att de är såå sanna. Men förhoppningsvis lär man sig någon gång...

Absolut, tack för förtroendet. Jag förstår problematiken bättre nu. Väldigt tråkigt att det blev så, och att han inte tog din upplysning från början på allvar. :-( Ledsen för att det där du vill inte höll hela vägen. Jag förstår din önskan kan jag säga. Det där andra, ja, det kan inte vara roligt att få. Så onödigt...

Förstår verkligen att det känns för mycket nu, särskilt när det händer flera saker samtidigt. Men det kanske är slut på det nu? Oavsett måste du orka dig igenom det här. Jag vet att du kan! En dag är du på andra sidan igen med det här bakom dig. Och kanske inom fem år har det blivit som du vill :-) Du får försöka att i denna jobbiga tid leva för framtiden. För att du ska må bra, för Tessan, för vad ditt liv ska bli av. Ibland är det nog bra att inte leva in sig för mycket i nuet...
Många kramar!

http://smuppra.blogg.se

 
Sussi

Sussi

22 oktober 2010 12:12

Känner precis som du.. Nu får det väl ändå räcka! Hoppas det inte kommer någon mer tråkighet utan att från och med nu börjar bra saker hända istället. Men jag måste säga, vilken stark människa du är. Det som hände dig skulle kunna sänka den starkaste själ! Du har en jädra anamma i dig. Hoppas du aldrig blir av med den..

Tessan finner sig nog i att ta det lite lugnt en stund hon med. Ibland behöver även hundar stressa av. När orken faller på kommer det ske naturligt att ni börjar göra mer saker..

Ha en trevlig helg
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se