Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 17 oktober 2010

Hoppet finns kvar åtminstonde.

Av Dream Maddo - 17 oktober 2010 10:02

Jag är med på en dejtingsite.  Jag vill inte påstå att jag har svårt att hitta killar som vill ha kontakt med mig. Ärligt talat så behöver jag inte göra mycket för att de ska höra av sig. Men så fort de frågar om att ses så får jag en klump i magen. Är jag redo? Jag sväljer en gång extra och inser att jag måste förklara situationen för de jag pratar med, kanske inte direkt men såsmåning om... Vi tar det lugnt nu va? Ingen relation börjar över en natt.


Annars händer det massor i livet. Jag försöker spara pengar men det finns massor av utgifter denna månad som jag inte trodde på förra månaden. Kostnader jag trodde man var två om men som jag plötsligt blivit kvar med själv. Jag försöker hålla humöret uppe men nu har det kommit lite för många saker för att jag ska känna av ljuspunkterna. Dags att ta kontakt med läkaren igen tror jag. Men bara medicinering tror jag inte på, det är nämligen så att det gått så långt att jag valt att prata med någon om allt som hänt. Kanske är det därför jag inte skriver om det och en annan anledning  är att jag anser att det inte är offentligt och de som ska veta vet om det.


Det är en tung period just nu men jag vet att jag tar mig ur det. Jag tar en sak i taget. Skolan går först. Rummet ser ut som ett kaos och det får göra det ett tag. I sängen finns matrester sen den senaste veckan eftersom det är i sängen jag sitter och pluggar och äter och... gör allt. Jag känner mig som en sjukling fastän jag är fysiskt frisk.


I skolan har vi uppsats nu och den ska in den 26:e, det låter kanske som om det är långt kvar tills dess men tro mig: Det är det inte! Vi har bara hunnit läsa litteratur, intervjuat och transkiberat. Nu måste vi börja skriva också. Plus att jag jobbar nästa vecka. Känns hemskt att jobba och vara utan Tessan men jag vet att hon får desto mer tid med mig de andra dagarna. Jag har börjat prioritera henne mer.


På tal om prioritera så har jag funderat på vad jag vill med livet. Jag har pratat med mamma och pappa och jag hoppas nu att allt ska gå åt rätt håll, hoppet finns kvar åtminstonde.


  

En bild från i somras.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Martin

17 oktober 2010 10:47

Du kommer att ta dig ur detta också, det är ett som är säkert!
Kämpa på, kram

Dream Maddo

21 oktober 2010 03:35

Tack! Kramar

 
sara

sara

17 oktober 2010 11:36

Du är stark och har klarat dig igenom kriser förr, så du kommer ta dig igenom denna. Det är jag säker på. Känns bra att du pratar med någon och verkar resonera klokt, även om du självklart verkar ha mycket omkring dig från alla möjliga håll. Känns bra att du iaf har Tessan att krama när du behöver lite extra kärlek.
Hoppas det blir bra snart med allting!
Kram

http://smuppra.blogg.se

 
Sussi

Sussi

17 oktober 2010 23:13

Vad tråkigt att du har det så jobbigt nu. Men det låter ändå som om du har full koll på tillvaron! Ingen känner Maddo bättre än just Maddo..
Skönt att du har någon att prata med också!

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
marica

marica

22 oktober 2010 20:59

Puss min söta vän

http://maricaaberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se