Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 2 oktober 2010

oj

Av Dream Maddo - 2 oktober 2010 00:06

Det händer så mtk nu att jag knappt hinner med. Hemtentan är inne, håll tummarna för godkänt. Nu drar projektarbetet, även kallat B-uppsatsen, igång. Fullt ös. Jag längtar till november också. Då händer det grejjor. Nu hoppas jag bara att allt går bra på vägen dit. 30 dagar kvar till november.... Nedräkning!


Hade en välbehövd chatt med exet idag. Pratade mycket gammalt. Vi var tillsammans i gymnasiet och han är en av de bästa killar jag vet. Min Mr. R är underbar på många sätt och jag tycker verkligen om honom. Honom känner jag att jag vill vara med, spendera tid med och i framtiden även bo med. Men mitt ex, han får mig alltid på bra humör. Vi har kommit förbi stadiet då man bara är sur och grinig och svartsjuk. Nu pratar vi om allt mellan himmel och jord och lättar våra hjärtan för varandra. Han får mig att le och jag får honom att le. Genom att finnas och veta att vi en gång delade mycket mer. Jag är glad att det är slut, för vi har en super relation just nu. Jag är nöjd med den som det är. Och nu borde jag sova! Hihi.


Nästa vecka sover Mr. R troligtvis här några nätter. Jag är glad att han finns i  mitt liv. Kärlek.


Snart november också! hihi

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

2 oktober 2010 14:11

Å den där kärleken.. Så härligt! :)
Det kanske var goda vänner ditt ex och du skulle ha varit hela tiden. Ibland kan såna vänkänslor lätt förväxlas med kärlek. Man älskar ju sina vänner, fast på ett litet annat sätt..

Nu är jag ju nyfiken på vad som ska hända i november. Dumma du som retas så ;)

Ha en riktigt trevlig helg
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

3 oktober 2010 09:14

Men Maddo.. Nu har du bara gjort mig ännu mer nyfiken! ;)
Det går inte att övertala dig till att berätta då?? ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

4 oktober 2010 09:43

Jag är lite snällare vad gäller att hålla på överraskningar. Vad det var i paketet höll jag bara på i 1 dygn ;)
Kan i och för sig bero på att jag är för ivrig också hihi
Nu går det att se svaret..

Ha dig en fin måndag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

4 oktober 2010 10:30

Men fanken Maddo, det enda som händer i november är ju att Lillen fyller den 2 och att jag då varit rökfri i ett halvår. ;) :) Nu får du snart tala om vad som händer i Maddos liv i november!! Kramar i massor från mej!!!

http://kavril.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

4 oktober 2010 16:32

Vad ledsen jag blir för din skull. Det hade ju varit riktigt roliga nyheter.. Även om det inte var planerat så förstår jag att du blir ordentligt ledsen. Men dagen kommer då det kommer gå hela vägen..
En stor tröstkram till dig!

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se