Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 13 september 2010

Slå näven i bordet!

Av Dream Maddo - 13 september 2010 21:55

Mitt i allt kaos och negativt som funnits under dagen så finns det ljusglimtar.


  • De som ställer upp som dagmatte med kort varsel.
  • De som hjälper mig när jag behöver stöd
  • De som lyfter på luren när jag behöver gråta
  • De som får mig att skratta
  • De som får mig att bara sitta ner
  • De som finns i min omgivning.

Nu har jag erfarenheter som, enligt vissa, är några man kan klara sig utan. Jag är lite glad över att ha dem samtidigt som jag känner att jag gärna vore utan. Men jag har lärt mig att prioritera annorlunda i livet. Nu slår jag näven i bordet och vägrar bli överkörd av det negativa!

 
ANNONS
 
sara

sara

13 september 2010 22:18

Lycka till med att kicka det negativa rätt i magen. Skönt att du har bra människor kring dig!
kramar

http://smuppra.blogg.se

 
Sandy

Sandy

14 september 2010 09:42

Väl talat min vän! =) Det finns alltid någonting bra även i de mörkaste stunderna. Fokuserar vi på det så klarar vi allt =D

http://tobax.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se