Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 11 september 2010

Ny pojke, marknad och vin.

Av Dream Maddo - 11 september 2010 10:57

Det är inte allt för ofta ni får en uppdatering av mitt liv numera. Skolan har startat och det är så mycket att jag bara blir omotiverad att plugga.


Sen har jag ju träffat pojke och vi har träffats i en månad nu, det känns härligt. Vi skrattar mycket men det mesta vi gör är att mysa. Ligga sked är ju bland det bästa som finns så jag passar på medan jag kan! hihi. Tyvärr är vi rätt aktiva båda två och har inte all tid i världen att ses men vi ses åtminstonde. Han spelar handboll och säsongen börjar nästa helg, så vi kommer inte ses allt för mycket. Tråkigt nog. Men jag önskade mig en pojke som var aktiv, nu har jag fått det. Hihi.


Igår var vi över till Kickan för att dricka vin och äta ostbricka, idag är jag typ fortfarande mätt men jag har åtminstonde ätit frukost, varit ute med Tessan och städat här hemma. Varannan vecka städar jag och då skurar jag toalett, badkar och handfat. Dammsuger och diskar, i korta drag. Idag har jag bara kvar att skura golvet. Det kommer ju gäster idag och det blir nice.


Det är rätt komiskt för jag brukade få höra att jag inte var tillräckligt spontan förr, särskilt av mitt ex (som jag brukar kalla söt i bloggen). Men numera brukar jag höra av mig till honom och fråga om han vill göra något (ofta något speciellt) samma dag eller dagen efter. Då kan han inte - för han har annat inbokat! Tji fick man för att vara spontan liksom. Haha.


Idag är det Bondens Egen, en marknad i Haga. Jag hoppas på lite inspiration till kommande Detox. Jag och Kickan planerar för fullt och Pernilla var också sugen på att detoxa. Man känner att man behöver det. Själv har jag ätit godis varje dag sen... tre...fyra...? veckor tillbaka. Sjukt att jag är frisk ens! Min kropp brukar reagera rätt snabbt när jag äter dålig mat! Men nu ska jag ut med Tessis så jag kan åka iväg sen. Hoppas ni mår bra!

 
 
Ingen bild

Martin

11 september 2010 14:11

Det kan vara förvånansvärt kul att städa ibland faktikst, men bara om man känner för det.. gjorde jag denna gången:) Iaf hann jag in te med träningen men det har jag fixat idag istället.

Hoppas du hittar många fina uppslag till nästa detox på marknaden! Låter väldigt bra:)
Kram

Dream Maddo

13 september 2010 10:20

Hehe, jo det kan det nog vara.. Just nu har jag ingen motivation alls.. Kursen är lite för stressig för vår del (deltagarna i kursen)... BLÄ!

Kramar

 
Vivi

Vivi

11 september 2010 22:04

Tycker det låter helt rätt att satsa på studier, egentid och skede med snygga pojkar (eller snarare pojken :) )

Jag är likadan, fastnat i godisträsket igen, jag ska också ta en detockur snart och framför allt har jag gått med i en tävling på jobbet. En stegtävling som då naturligtvis går ut på att den som rör sig mest vinner, bra för mig! :)

Tacos rockar ;P
Kram

http://www.missvivis.se

 
Anna

Anna

12 september 2010 01:19

Underbart!! U N D E R B A R T!!!! Jag unnar dej alla skedar i världen och att säga hans namn hela tiden och bara njuta i fulla drag av att få vara lycklig!!! Visst är det härligt!! Stora stora kramar till dej min vän!!!!

http://kavril.bloggplatsen.se

 
Alma

Alma

12 september 2010 15:55

Hejsan!
Fin läsning och inspirerande blogg!
Kika gärna in på min om du har lust...
Ha en fin dag!
Kram

http://almatranar.blogspot.com

 
Sussi

Sussi

13 september 2010 11:48

Vad härligt ditt liv låter just nu. Den där nyförälskade känslan..
Förstår att du har fullt upp med ny pojke och skolan med för den delen.

Vi hade henne under uppsikt och hon fick bara leka en kort stund. Vi brukar inte normalt låta henne leka med så små bollar men hon var ju så söt ju ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Martin

13 september 2010 17:33

Förstår hur du känner tror jag... tappa motivationen kan man göra av en massa skäl och om man dessutom är stressad av det eller annat blir det inte bättre alls ju..
Säger som Timbuktu, det löser säj :)

Kram

Dream Maddo

15 september 2010 21:52

Ja, det löser sig ju alltid... konstigt va? Ändå är vi oroliga för att det inte ska lösa sig liksom..?!

KRamar!

 
Ingen bild

Martin

15 september 2010 22:34

Det är dumt, och mänskligt samtidigt. Imorgon måste det bli träning för mig igen, förslappas ju helt annars:)
Kramar!

Dream Maddo

16 september 2010 03:50

vattenkraft kanske? Jag är värd! ;)

Kramar

 
Ingen bild

Martin

16 september 2010 19:10

Det skulle jag ha gått på, men nu bidde det iaf inget alls. Förkylningen satte in men fullaste kraft idag:( kasst som bara den.

Dream Maddo

27 september 2010 18:55

Aha, är du friskis nu?

 
Ingen bild

Martin

27 september 2010 19:24

Nu är jag ganska så friskus:) men det var en seg historia detta.. Hoppas du har det bra!

Dream Maddo

27 september 2010 20:44

Jobbigt! Så nu är det träna framöver som gäller eller? ;)

 
Ingen bild

Martin

27 september 2010 23:14

Ja det är det!:) såklart du vet ju hur otroligt stark motivation jag har... skulle vilja ha

Dream Maddo

28 september 2010 17:31

Man gör så gott man kan! Sen gäller det att finna det som motiverar en själv. Nu när hösten kommer blir jag trötter så jag sover på dagen. Tecken på att kylan kommer. :)

 
Ingen bild

Martin

28 september 2010 19:21

Jo så är det...Hösten är inte min favoritårstid, men det kan nog vara okey tror jag:) sover inte på dagen men jag kanske borde:P

Dream Maddo

29 september 2010 11:11

Hösten som är så mysig! :O Sol och vind och köld. Sen hem och mysa ner sig i soffan. :) Myspys jue! ;)

 
Ingen bild

Martin

29 september 2010 13:46

Ibland är det myspys på hösten, det är nog lite dubbelt. Man ska ju inte vara onödigt negativ, bra att du påminde mig om det positiva med hösten:)

Dream Maddo

1 oktober 2010 14:27

ja, man får inte glömma det fina med hösten :D

 
Ingen bild

Martin

2 oktober 2010 00:26

Det är lätt hänt... fast jag tror att förväntningarna är det värsta:) Så ju mer höst det verkligen blir dessto bättre tar jag det! Helt enkelt

Dream Maddo

2 oktober 2010 12:33

Det låter bra iaf. Så du inte fastnar i det! Folsyra ska tydligen vara bra om man känner sig nere läste jag nyligen. Du borde kunna det där bättre än mig iof, stämmer det? :)

 
Ingen bild

Martin

2 oktober 2010 13:37

Fastna i nån sorts höstdepression tänker jag inte göra:) Tror jag har kommit över det nu. Det kan nog stämma med folsyra, jag har också läst det, fast jag tror nog mer på D- vitamin i depressionssammanhang faktiskt. Ska återgå till D- vitaminkapslarna nu, och folsyra- folat rik kost hihi

Dream Maddo

2 oktober 2010 17:30

är folat och folsyra olika saker? De låter så lika! Ja, D-vitamin är bra grejjer :) Jag borde kanske öka D-vitaminintaget också. =) Tips på annat än lax? Sådan huvudvärk idag! :( Äter superdåligt nu, men är så trött om dagarna att jag inte orkar, ond cirkel va? ;)

 
Ingen bild

Martin

2 oktober 2010 18:26

Det är lite olika saker, kortform så är folat den naturliga formen av folsyra, och sannolikt den bästa, utan kända biverkningar. Det är svårt att få i sig tillräckligt D- vitamin genom kosten faktiskt, alla sorters fisk är bra, makrill och sillidill :) Nu är ju solen borta oxå, möjligen kan man få lite genom solen i oktober oxå, men sen måste vi nog flytta från sverige.. Det var illa! Helt klart en ond cirkel, har du provat huvudvärkstabletter? Ibland funkar ju det så man kan ta tag i grundproblemet sedan. Huvudvärk som är det värsta nästan, trodde jag skulle få det idag, men det fick jag inte konstigt nog är jätteförvånad.

Dream Maddo

3 oktober 2010 09:58

Okay, jag får fördjupa mig i det där en annan gång! :P

Ah, så då bör man få i sig extra D-vitamin då! Men...är det inte svårt för kroppen att ta till i tablettform? Fasiken så fort man glömmer saker.. :S

Haha, jag satsar på sömn före huvudvärkstabletter... Mina värktabletter har dessutom koffein i sig så om jag får värk på kvällen/eftermiddagen så brukar jag försöka uthärda. :)

 
Ingen bild

Martin

3 oktober 2010 10:48

Jag har köpt d-vitamin i små kapslar med en droppe olivolja i varje och D3 vitamin så tror jag att det är ett okey upptag, annars har du helt rätt i att det är dåligt upptag.
Det är ju ett aber förstås.. Nu har det förhoppningsvis försvunnit iaf helt utan medicinering:)

Dream Maddo

3 oktober 2010 20:55

Okay, jag litar på dig! :D

Aber? Jadå, huvudvärken är slut :)

 
Ingen bild

Martin

4 oktober 2010 08:02

Gott att huvudvärken gått över!:)
Alltså.. ikväll ska jag lägga mig kl 5, så trött och varför ska jag alltid bli så sen?:)aber= men

Dream Maddo

7 oktober 2010 21:24

MEn åh, det kopplade ju inte jag!

Förlåt att jag varit så frånvarande sist. Om vi har tid samtidigt någon gång ska jag berätta mer men jag vill inte skriva ut det i bloggen. Kramar!

 
Ingen bild

Martin

7 oktober 2010 23:49

Men nu har du kopplat:)
Tycker inte du är frånvarande, och du har absolut inget att be om ursäkt för.
Jag har iaf också varit frånvarande, det är mycket nu, som det är ibland. Men klart vi ska ha tid samtidigt igen, var ett tag sen jag var ordentligt inne på msn...
Imorgon ska jag till skåne över helgen och på tisdag morgon ska jag till stockholm, det känns som om jag kunde ha planerat lite bättre där faktiskt.
Skönt att du är på väg framåt igen nu kompis!
Kramar

Dream Maddo

8 oktober 2010 08:15

Jag får alltid så dåligt samvete när jag satsar på att ta hand om mig själv.. Det finns så många i min omgivning som behöver mig... Ändå tror jag att man måste må bra själv för att kunna hjälpa andra. Men svårt att leva efter... :P

Hehe, låter lite tight med planeringen där men det är ofta de resorna man minns eftersom det är så tight att man inte hinner tänka på annat!

Ha det super i skåneland nu!
KRamar

 
Ingen bild

Martin

8 oktober 2010 19:06

Klart att man måste försöka må så bra som möjligt själv i första hand, annars kan man inte hjälpa andra och det behöver man inte alltid göra heller ju, men jag förstår hur du känner där.

Nu är jag utanför Halmstad, snart skåneland:)
Du får ha det så bra som du bara kan och krama Tessan lite extra oxå. Vi hörs
Kram

Dream Maddo

21 oktober 2010 03:49

Jag vill också åka tåg, jag vill åka till norrland för min kompis flyttade dit men hon är allergisk mot tessan.. Det är ett stort problem för jag vill inte lämna Tessan hur som helst heller.. speciellt inte när jag åker så långt! =(

 
Ingen bild

Martin

21 oktober 2010 17:50

Det är ju ett problem, helt klart. Funkar det inte med hunddagis? eller sånt är kanske svindyrt, monsterkatten var på kattpensionat i somras när föräldrarna var bortresta... det funkade bra fast han var lite kritisk i början.

Dream Maddo

11 november 2010 20:12

Dagis funkar i regel inte nattetid och jag skulle aldrig stå ut utan tessan så länge! ^^

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se