Jag helt enkelt.

Alla inlägg under juli 2010

Av Dream Maddo - 19 juli 2010 21:39

Vad gör man när man känner att gråta är det enda som skulle kunna lätta på trycket? Mitt problem är att jag har så otroligt svårt att gråta och det är jobbigt. Jag önskar att jag kunde gråta men det står stilla. Tårarna kommer inte. Det bränner i ögonvrån men sen är det stopp. Är det för mycket begärt att må bra? Vem ska någonsin kunna älska en sån som mig? Vad spelar det för roll att folk anser att jag är vacker när jag är instabil?

Av Dream Maddo - 18 juli 2010 23:05

Jag har insett att det är viktigt att lägga saker bakom sig. Därför tog jag mod till mig för att ringa exet och prata med honom idag. Det var nog ett bra val. En vän sa mig en gång att jag borde släppa taget och låta det gå. Uppenbarligen har det inte fungerat så jag testar detta nu. Jag fick åtminstonde gråta ut. Jag visade honom förra blogginlägget och han visste la inte vad han skulle säga. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och plötsligt hade två timmar och 45 minuter gått. Jag saknar honom men på något sätt får jag ändå känslan av att det är bättre nu. Vi håller tummarna för att känslan håller i sig.


Helgen har varit tuff och vi får väl se om vi blir en till här hemma. Känns segt att vänta. Nu står klockan på 5:45 för att jag börjar jobba imorgon. Segt.



Av Dream Maddo - 17 juli 2010 23:50

Det gör ont i hjärtat. Jag har allt jag kan få, ändå känner jag mig inte komplett. Jag har allt jag vill ha, ändå är jag inte nöjd. Jag saknar det vi hade. Jag saknar värmen, kärleken och omtanken. Att veta att du vaknade upp vid min sida. Dina armar runt omkring mig. Varför är det så svårt att släppa dig? Jag hade ju gått vidare? Jag är trött på att sträva efter att ha någon som mina föredetta pojkvänner. Varför jämföra med dem? Jag vill bli älskad, omtyckt och vårdad. Jag vill ha någon att dela glädje och sorg med, att skälla på och diskutera med. Spela kort på kvällarna eller äta frukost med på morgonen. Desto fler ex jag har, desto svårare blir det att bli ett ex för mina krav höjs. Eller krav och krav...jag jämför en del numera. Jag är trött på det. Plus alla som gifter sig i år... Måste folk? Jaa, jag är avundsjuk för jag förstörde min största kärlek genom att inte lita på honom. Förbannat arg på mig själv är jag. Ledsen och känner mig ensam.


Denna dag har varit lite för mycket.

Av Dream Maddo - 17 juli 2010 12:44

Lite dåligt bloggat på sista tiden, det händer massor här. Men semestern var underbar. Vi åkte på söndagen och jag har som intention att ge er en dag åt gången i bloggen. Jag svarar på kommentarer först när jag orkar och hinner, just nu är det så mycket att dagarna inte räcker till ens. Men jag mår bra och njuter av livet! Bilder från första semesterdagen:

 

  

Jenny ska lämna Eddie hos hunddagiset

(som tar övernattningshundar också)

 

Tecknet på att det skulle bli en skitbra semester:

Jenny fick skit på sin väska, kudde och tumme.

Vi fick åka hem och byta örngott.

 

Tessans plats - Lyxvarianten!  

 

Tessan fick bada med oss på vägen - badrocken på!

 

Skadade från Universitetet - postit i kartboken

 

Ölandsbron

 

Första tältplatsen: I en trädgård. Vi sov i Stora Rör. hahaha.

  

Mycket vackert.

          

 

Sovplats - Jenny och Maddo

Söts sovplats   

Av Dream Maddo - 9 juli 2010 23:57

Jag minns knappt när jag kom hem från Stockholm..? Jag vet att jag har jobbat.. vänta, midsommar var ju nyss... då jobbade jag på första stället, det minns jag gott och väl. Jag jobbade tisdag, onsdag och fredag den veckan. Sen jobbade jag måndag till torsdag veckan därpå (måndag och tisdag på ett stället och onsdag, torsdag på ett annat ställe) och fredagen skulle varit Ullared men innebar Liseberg i slutändan. Ja, det måste varit förra helgen det. Denna vecka har jag jobbat måndag till fredag. Jag är helt slut. Hur många arbetsplatser kan man jobba på? Fem räknade jag till idag. Under tre veckor. Men jag trivs på de flesta ställen. Det är inget ställe jag känner att jag inte kan tänka mig komma tillbaka till, men det finns ställen jag föredrar framför andra ställen om ni förstår mig?


Igår skrev jag att vår semester eventuellt skulle ställas in. Mycket riktigt så behövdes Eddie opereras. Han har tratt och ett öppet sår just nu (inflammerat fästingbett) samt går på pencillin. Inte allt för lyckat. Men vi har kommit på en lösning. Hunddagiset tar emot hundar per dygn så Eddie får komma hem till dem i två, eventuellt tre dygn medan vi åker och campar. Alla campingtips när man har hund tas emot med glädje. Imorgon är det pack- och planeringsdag. På söndag åker vi. Listor är gjorda.


Vart ska vi då? Vi har ingen aning! Mot östra kusten är planen. Söt kör bilen och han tyckte att det var skoj att jag av alla människor inte planerat hur och vart vi ska åka. Antar att jag brukar planera en del.. Hihi.


Jag nämnde ju dagiset tidigare och Tessan har lyckats få sig en rejäl blåtira på dagiset idag. Det ser hemskt ut. Jag har tagit kort men kameran är inte här just nu. Jag ska dessutom sova. Ska ge er bilder framöver, och svar på kommentarer. Men jag  är dödstrött nu. Skönt att få skriva av sig så man kan släppa allt innan man somnar.


Natti gott folk!

Av Dream Maddo - 8 juli 2010 20:56

Jag är lite rädd för att denna sommarens beteckning ska bli: Inställd.


Eddie ska till veterinären imorgon. Han har en knöl vid stygnen sen kastreringen. Om han behöver operation ryker campingen på söndag. Det suger. Jag känner mig otroligt låg.


Det finns massor av tankar i mitt huvud och jag vettetusan om jag orka ta itu med dem. Det finns så mycket jag vill göra och jag hade sett fram emot ett avbrott i vardagen. Jag jobbar sliter och slänger men ändå går det emot mig så otroligt mycket. Det är orättvist om du frågar mig. Jag känner mig otroligt låg nu.


Det finns massor av bra ting men just nu har jag all rätt att få vara en pessimist för en stund!

Av Dream Maddo - 4 juli 2010 21:07


Sola på båten med nån av killarnas hatt. Hihi.

  

Dela med sig av sommarens härligheter.

 

  

På vägen till Marstrand. På hemvägen var det två trötta hundar.

 

 

Det har varit många dagars uppehåll men mycket har hänt. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja och hur mycket jag ska säga. Känner mig lite hemlighetsfull mot er men ni får ju veta allt tidsnog, hihi.


Tisdags ja.. då fick ni veta om hunddagiset. Eller ska jag säga förskola? Fy satan så underbara de två ägarna är! Helt otroligt. De har så bra hand med hundarna att jag slutat se Ceasar Millan som enda utväg ibland. Dessa två är helt fantastiska med hundar. Det är som att se Ceasar! I fredags kom ett mail från dagiset där de skrev om massor av positivt från veckan. En liten rad om varje hund. Hur många hunddagis gör så? Tessan var och badade med halva gänget i torsdags och Eddie drog iväg i fredags med andra halvan.


Tanken var ju att vi skulle till Ullared i fredags men det blev inställt. Både jag och Jenny blev väldigt ledsna och besvikna. Vi fick tag i en ny chaufför men då krånglade det med bil. Typiskt. På fredag morgon kom vi på vad vi skulle göra. Efter en frukost på min inglasade balkong drog vi oss till.... *trumvirvel* Liseberg!!! Vi köpte åkband och åkte massor. Vi blev riktigt blöta i "flummen" (Flumride). Det var första gången på flera år som jag  bara åkte och åkte och jag hade så skoj! Köade för att få sitta längst fram i tåget på Lisebergsbanan och bråkade med småbarn om att få en lila bil i jukeboxen. Viktiga saker. Ja, det är viktigt att få vara barn ibland!


Under lördagen tog vi oss ut till Marstrand för att träffa Söt som var ute med vännerna och seglade. De låg vid Marstrand just i lördags. En helt underbar dag att bege sig mot Marstrand kan jag ju säga! Jag har aldrig varit där men kan definitivt tänka mig det en gång till. Med rätt sällskap är allt skoj visserligen. Nu är det fina solränder på min kropp, ett par linjer från tunikan (superfula) och på dem har jag från bikinin (lyckat!)... Konstigt att tunika-linjerna inte försvann vid bikini-solningen.


Jag och Katarina pratade också om att ha en inneboende för att få ihop ekonomin (främst min eftersom jag är fattig student och har det rätt knapert) och hon har sagt ja!!! Det känns roligt. Eventuellt blir det Jenny som flyttar in. Hon lät lättad när vi la fram förslaget men jag vill inte hurra förrän jag har 100% koll på läget.


Vad har mer hänt? Jo, Kryddan är på besök i Göteborg också. Han hälsar på sin dotter. En underbar tös med så mycket energi att man somnar gott på natten. Nästa vecka drar jag iväg och campar med Jenny och Söt, det ska bli roligt. Håll tummarna för att Jennys bil är fixad tills dess vilket hennes pappa lovat. Jenny har inget körkort. Vi ska tälta (med två hundar...Gah!) och roadtripa. Öland var tanken men vid högsäsong får vi nog se lite vart vi kommer. Det kan bli spännande!


Nu har jag en sista sak att berätta! Jag har fått jobb för i princip hela sommaren och det känns härligt. Jag njuter av varje arbetspass eftersom det genererar i pengar som jag inte betalar tillbaka utan bara tjänar. Plus att jag har något att göra om dagarna.


Jo, en sak till! Jag och Katarina har gjort ett matschema som vi förnyar varje vecka och det går bra. Vi har skrivit maträtter på lappar som vi sätter på en matlista på kylskåpet... Riktigt nice faktiskt. Bild får ni kanske en annan dag - när jag orkar gå upp ur sängen, ta kort, lägga in på datorn, minska och ladda upp... inte idag helt enkelt!


Nu ska jag bädda om sängen och vara lite social med sällskapet här hemma. Hoppas ni bloggisar mår bra och  njuter av vädret!


Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards