Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 28 juli 2010

Semester 2010 - Del 4

Av Dream Maddo - 28 juli 2010 19:15

Onsdag - Dag 4

Det är lite dåligt med bilder från denna dag men håll til godo...


  

Vi närmar oss nu slutet av vår semester. Idag packar vi ihop tältet och grejjorna i bilen för att dra hemmåt. Jenny badade, efter oändligt tjat, själv med sin nya pojkvän: Bobbys.


Det kom folk från området utan att Tessan skällde bort dem. Deras hundar hade fått kennelhosta och de ville inte komma för nära Tessis.


Vi fyllde på våra vattenflaskor och jag tvättade foten i ett handfat. Jag hade lyckats få ett sår som nu började bli infekterat. Inte så skönt. Sen bestämde vi oss för att lämna Öland. Vi blev stoppade av polisen och Söt fick blåsa varpå jag säger att jag också ska ta körkort - bara för att få blåsa! Polisen rörde knappt en min...


I Kalmar var gasen ur funktion så vi fick köra på bensin på vägen hem. Vi fick alltså fylla på bensinen. Diskussion mellan Jenny och Söt om vart vi skulle tanka, alternativen är Shell vs. Statoil men Söt vill helst tanka på OKQ8.


Vi åker via Gislaved eftersom Jenny vill se sin stora gubbe. Vi kontrar med Pinocchio i Borså där vi även köper en glass. Vi leker en bil-lek i bilen också. Jag äger - som vanligt! Hihi.


Tessan var så trött att hon knappt orkade äta det kommande dygnet.


  


Vi skulle tvätta bilen men orkade inte ta av takboxen så vi (läs: Söt) fick tvätta bilen för hand. Jag och Jenny tittade på med hundarna. Semestern slutar inte här...


To be continued...

 
 
Anna

Anna

28 juli 2010 23:12

Väntar med spänning på uppföljaren!! Det här är ju som att läsa en spännande krimalare ju!!! :)
Jo just det, Lillen skolas in den 16 augusti, så det är snart! Jag kommer inte klara det. Jo, det kommer jag, men jag klarar mej inte utan honom ju... ;)

http://kavril.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se