Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 25 juli 2010

Semester 2010 - Del 1

Av Dream Maddo - 25 juli 2010 20:16

Jag vet att jag redan skrivit lite snabbt om och lagt ut bilder från dag 1 men jag har lovat er mina anteckningar och det vore ju skoj om de kom till nytta för något. Plus att det är rätt roliga anteckningar. Säkert massa internskämt men jag hoppas och tror att ni ska njuta ändå. Så bilderna blir i repris.Söndag - Dag 1


  


Vi började dagen med att gå upp tidigt för att lämna Eddie. Jenny fick bajs på fingret och vi konstaterade att det skulle bli en SKIT-bra semester!


  


Sen åkte vi mot Kalmar via Växjö och Hovmantorp där vi badade vid Göka Skratt. Ja, ni läste rätt. Göka hette området,  är det inte så man skrattar? Haha. Här simmade Tessan själv för första gången, helt utan leksak. Visserligen ville hon vara med sin matte men det behöver vi ju inte prata om. Hon släppte ju faktiskt sin leksak för att simma ut till matte. Det är ett stort steg i hennes... hmm... rehabilitering? Stolt och glad matte hade hon i alla fall.


    


Därefter begav vi oss mot Kalmar där vi åt på Burger King och fyllde på gas. Kalmar är nog rondellernas mecka för vi virrade runt de där rondellerna rätt mycket. Himla massa fel hann det bli. Men både jag och Söt satt i bilen och i min vänskapskrets är vi en känd duo när det kommer till att köra fel.


     


Vi fick för oss att åka till Öland redan denna dag och det gjorde vi. Över Ölandsbron och plötsligt var vi på Öland! Vi sov i Stora Rör. Ja, området hette så. Där fick vi tälta på en snäll familjs trädgård. Väldigt vänligt av dem tyckte vi. Det fanns en typ... camping där som bara tillät husbilar. Inte bra för oss med tält. Jenny och Söt skämdes för att fråga så jag fick gå dit och fråga. Frågar man inte får man inget svar och frågar man inte så får man absolut inget ja!


     

      To be continued...

 
 
Sussi

Sussi

26 juli 2010 09:44

Låter som en rolig resa..
Vad snällt av familjen att låna ut sin trädgård. Jag tycker du var modig som vågade gå och fråga. Jag hade nog bangat ur jag med hihi

Ser att du hållt på att rensat och fixat iordning rum. Och du påminde mig så fint om att jag också måste betala räkningarna. Lätt att glömma om man vill göra annat för pengarna ;)

Renoveringen går framåt men alldeles för långsamt. Önskar man hade haft råd att leja snickare att göra det. Då hade det nog varit klart nu men vi får kämpa vidare..
Just nu känns det rörigt..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
sara

sara

27 juli 2010 01:45

Tack för din kommentar, även om världen inte verkade samarbete med dig när du skrev den ;-) Skarvmadrass har jag aldrig hört talas om och det står inte mycket på google heller. Vad menas? Jag har också varit lite skeptisk till en stor, främst för att det är otympligt att flytta den (minns din soffa genom fönstret?). Min favorit är två enkelsängar med en rejäl dubbelbäddmadrass på.

Vi åker till Storuman, 90 mil norr om sthlm! Fast inte hela familjen denna gång så blir mer plats i bilen :-) Men nu är jag så trött så trött. Läser din Del 2 imorgon eller så, jag gäspar för fullt och det blir ju en tidig morgon. Tidig morgon för det tar ju sin lilla tid att åka 90 mil, och vi vill gärna vara framme till middagen...

http://smuppra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se