Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 23 juli 2010

Här händer det grejjor..

Av Dream Maddo - 23 juli 2010 13:40

Jag har tänkt massor. Jag har tänkt ge er bilder från Öland. Sammanfatta allt vi gjort där. Men jag orkar inte. Jag jobbar och jobbar. Det är vad jag orkar. Jag tar mig tid att träna, annars kryper det i kroppen. Tessan följer med när jag joggar. Annars är det väldigt mycket Katarina som har henne. Det känns tråkigt att inte kunna ta hand om henne så mycket som jag vill. Hunddagis har sommarstängt just nu.


Jag blev förflyttad från ett pass till ett annat vilket medförde minskad arbetstid och nu har jag fått igen de timmarna men det medför också att jag jobbar för mycket så denna vecka är inget skoj. En 6-dagarsvecka... Ska snart sticka iväg på jobb igen. Jobbar imorgon också. Längtar till söndag när jag är ledig en dag.


Renoveringen av mitt sovrum är igång ordentligt nu. Ni får nog se efter-bilder sen. Allt händer i princip när jag är borta så det är inte mycket att visa under tiden.


När jag jobbat som mest ska jag åka iväg. Det är planeringar ännu men jag återkommer... Hemlighetsfullt va? Hihi.

 
 
livetoday - 52 kilo

livetoday - 52 kilo

23 juli 2010 21:42

HEJ. jag fick ett tips om din blogg från en av mina läsare! jag har nämligen tänkt att köra en detox-kur!! INTE i syfta att gå ner massa vikt utan att RENSA! verkligen. jag har ätit så mycket skit och min mage mår inte alls bra..jag vill bara få ut allt och börja om från början typ. lite så. Ska läsa igenom din detox kategori hade jag tänkt nu!!! hiiihi skönt att jag hittade dig. kramkram

http://livetoday.webblogg.se

 
sara

sara

24 juli 2010 11:56

Nyfiken i strut..!

Jo, du kan läsa ikapp sedan kanske ;-) Mycket filmrecensioner...
Hm blogga på arbetstid beror nog på företagets policy. Där jag jobbade fick man inte kolla privat mail eller vara på facebook så jag vågade inte kolla bloggen då. Man fick faktiskt kolla tidningar, bara man inte typ lämnade spår efter sig (kommenterade?). Men om chefen inte sagt något om att man inte får titta privat på internet skulle jag nog spela dum och säga "jahaa men det trodde jag eftersom ingen sagt något?". Eller så. Brukar ju funka, haha.
Hoppas det är bra iaf, kramar

http://smuppra.blogg.se

 
Vivi

Vivi

25 juli 2010 00:08

Jag får också alltid grym huvudvärk, men det är det värt ibland ... :)

Oj mycket på gång, spännande!
Då får du verkligen ta hadn om dig själv, korten från Öland ligger ju antagligen kvar på datorn ett tag ;) så det är bara att låte det ligga så länge, men det ska bli spännande att se hur Öland ser ut genom din kameralins ;)

Kramar

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se