Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 18 juli 2010

Insikt

Av Dream Maddo - 18 juli 2010 23:05

Jag har insett att det är viktigt att lägga saker bakom sig. Därför tog jag mod till mig för att ringa exet och prata med honom idag. Det var nog ett bra val. En vän sa mig en gång att jag borde släppa taget och låta det gå. Uppenbarligen har det inte fungerat så jag testar detta nu. Jag fick åtminstonde gråta ut. Jag visade honom förra blogginlägget och han visste la inte vad han skulle säga. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och plötsligt hade två timmar och 45 minuter gått. Jag saknar honom men på något sätt får jag ändå känslan av att det är bättre nu. Vi håller tummarna för att känslan håller i sig.


Helgen har varit tuff och vi får väl se om vi blir en till här hemma. Känns segt att vänta. Nu står klockan på 5:45 för att jag börjar jobba imorgon. Segt. 
ANNONS
 
Anna

Anna

19 juli 2010 00:32

Låter som en bra ide det där med att gå vidare, men det är ju ibland lättare sagt än gjort.
Du behöver inte vara så nervös, än iallafall. Jag vet ju inte än vad som är fel, men njurarna är inte som dom ska. Kan ju gå åt vilket håll som helst.
Ett gäng med kramar till dej!!! :)

http://kavril.bloggplatsen.se

 
Rulle

Rulle

19 juli 2010 09:13

Hahahaha Maddo.. jag är lastgammal.. ser inte du på bilderna på min hemsida? :) inte äldre än jag känner mig och lite träning håller kadavret igång :P
Kram på dig

http://www.rulle.nu

 
sara

sara

19 juli 2010 09:56

Lycka till med såväl ex som jobb!

http://smuppra.blogg.se

 
Sussi

Sussi

19 juli 2010 10:05

Vad skönt att ni ändå fick prata ut. Hoppas det ger dig lite ro. Det är jobbigt när man anklagar sig själv för att det tog slut.

Hade du med Tessan på Campingsresan eller var hon också "hemma"?

När man inte har tid för att blogga är bra dagar. Kul när det händer lite

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
marica

marica

19 juli 2010 20:46

Styrkekram vännen

http://maricaaberg.blogg.se

 
linda

linda

22 juli 2010 12:37

Hej vännen! Hur har du det? boka in nått snart? typ en lördag kväll på stan .. F**n va roligt ja hade den dan.. Tack för att du finns...

Kramar

http://lilly85a.bloggo.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se