Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 17 juli 2010

När bägaren rinner över.

Av Dream Maddo - 17 juli 2010 23:50

Det gör ont i hjärtat. Jag har allt jag kan få, ändå känner jag mig inte komplett. Jag har allt jag vill ha, ändå är jag inte nöjd. Jag saknar det vi hade. Jag saknar värmen, kärleken och omtanken. Att veta att du vaknade upp vid min sida. Dina armar runt omkring mig. Varför är det så svårt att släppa dig? Jag hade ju gått vidare? Jag är trött på att sträva efter att ha någon som mina föredetta pojkvänner. Varför jämföra med dem? Jag vill bli älskad, omtyckt och vårdad. Jag vill ha någon att dela glädje och sorg med, att skälla på och diskutera med. Spela kort på kvällarna eller äta frukost med på morgonen. Desto fler ex jag har, desto svårare blir det att bli ett ex för mina krav höjs. Eller krav och krav...jag jämför en del numera. Jag är trött på det. Plus alla som gifter sig i år... Måste folk? Jaa, jag är avundsjuk för jag förstörde min största kärlek genom att inte lita på honom. Förbannat arg på mig själv är jag. Ledsen och känner mig ensam.


Denna dag har varit lite för mycket.

 
ANNONS
 
sara

sara

18 juli 2010 10:09

:-( kram.
Är väl klart du vill ha den sortens kärlek också, det vill ju alla. Förstår att det kan vara jobbigt och förstår att kraven höjs. Det märks ju äldre man blir att man önskar högre krav. Vem begär av en 18 åring att den ska ha körkort? Som 28 åring däremot borde han nästan ha (iaf enligt en singelkompis). I vår ålder borde han inte bo hemma, ha hyfsad ekonomi och därförutom vara lite finare och lite bättre än tidigare pojkvänner, så man inte går ner sig...
Men du är iaf medveten om dina tankar och därmed kan du arbeta för att få bort en del av dem. Att ångra att man inte litade på någon måste vara väldigt jobbigt, men du kanske hade dina skäl?
Sedan har du lite fel inställning när du skriver "esto svårare blir det att bli ett ex". Visst förstår jag din poäng, men du strävar väl ändå inte efter att ha någon för ett tag och sedan bryta upp? Målet är väl att hitta Honom som du vill ha länge länge hos dig?
Hoppas denna dag känns mycket bättre än igår, kram igen.

http://smuppra.blogg.se

 
sara

sara

18 juli 2010 13:19

Bra att du känner dig bättre idag :-) Min gårdag var rätt kass också, men ville inte skriva om det på bloggen. Idag är mycket bättre än så länge...

Jo resan var bra. Var lite beredd på hur det skulle bli, även om det är klart att det blir annorlunda när man ser det med egna ögon. Men vi visste att det var en kort tid vi skulle befinna oss där så fick göra det bästa av situationen och försöka ha roligt ändå. Är väldigt nöjd med resan.

Jo du har nog en del att ta igen, men ta det när du orkar. Njut av sista semesterdagen nu!
Kramar

http://smuppra.blogg.se

 
Rulle

Rulle

18 juli 2010 17:23

Hej solstråle, long time no see.. du är sååå mycket bättre på att hålla bloggen igång än vad jag är.. av det jag läser så är det sådär.. men du kämpar som vanligt vidare... har inget uppmuntrande att säga utan att det ska låta klyché.. i alla fall förlitar jag mig på dig och din styrka sen får det brinna... Kraaam

http://www.rulle.nu

 
Anna

Anna

19 juli 2010 00:36

Men! Kramar!! Kramar igen!! Gumman då!!! Kramar igen.

http://kavril.bloggplatsen.se

 
marica

marica

19 juli 2010 20:48

Jag förstår precis vad du menar! Nu 9 år senare sitter jag här med tre barn och man så jag lovar att den dagen då du minst anar det så kommer det rätte svävandes! Jag ville oxå ha en kille som brydde sig om o älskade mej för den jag är... och tack vare mina vänner fann jag honom eller han mej kan man säga ;) Jag var inte så mottaglig då men han gav inte upp o det är jag glad för!
Kram till dej!!!

http://maricaaberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se