Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 17 juli 2010

Semester 2010 - Dag 1: Avresedagen

Av Dream Maddo - 17 juli 2010 12:44

Lite dåligt bloggat på sista tiden, det händer massor här. Men semestern var underbar. Vi åkte på söndagen och jag har som intention att ge er en dag åt gången i bloggen. Jag svarar på kommentarer först när jag orkar och hinner, just nu är det så mycket att dagarna inte räcker till ens. Men jag mår bra och njuter av livet! Bilder från första semesterdagen:

 

  

Jenny ska lämna Eddie hos hunddagiset

(som tar övernattningshundar också)

 

Tecknet på att det skulle bli en skitbra semester:

Jenny fick skit på sin väska, kudde och tumme.

Vi fick åka hem och byta örngott.

 

Tessans plats - Lyxvarianten!  

 

Tessan fick bada med oss på vägen - badrocken på!

 

Skadade från Universitetet - postit i kartboken

 

Ölandsbron

 

Första tältplatsen: I en trädgård. Vi sov i Stora Rör. hahaha.

  

Mycket vackert.

          

 

Sovplats - Jenny och Maddo

Söts sovplats   

 
 
Anna

Anna

23 juli 2010 23:10

Härliga bilder vännen!! Öland är ju så mysigt och vackert... Kramar

http://kavril.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se