Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 4 juli 2010

Fullt ös och tillökning i familjen.

Av Dream Maddo - 4 juli 2010 21:07


Sola på båten med nån av killarnas hatt. Hihi.

  

Dela med sig av sommarens härligheter.

 

  

På vägen till Marstrand. På hemvägen var det två trötta hundar.

 

 

Det har varit många dagars uppehåll men mycket har hänt. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja och hur mycket jag ska säga. Känner mig lite hemlighetsfull mot er men ni får ju veta allt tidsnog, hihi.


Tisdags ja.. då fick ni veta om hunddagiset. Eller ska jag säga förskola? Fy satan så underbara de två ägarna är! Helt otroligt. De har så bra hand med hundarna att jag slutat se Ceasar Millan som enda utväg ibland. Dessa två är helt fantastiska med hundar. Det är som att se Ceasar! I fredags kom ett mail från dagiset där de skrev om massor av positivt från veckan. En liten rad om varje hund. Hur många hunddagis gör så? Tessan var och badade med halva gänget i torsdags och Eddie drog iväg i fredags med andra halvan.


Tanken var ju att vi skulle till Ullared i fredags men det blev inställt. Både jag och Jenny blev väldigt ledsna och besvikna. Vi fick tag i en ny chaufför men då krånglade det med bil. Typiskt. På fredag morgon kom vi på vad vi skulle göra. Efter en frukost på min inglasade balkong drog vi oss till.... *trumvirvel* Liseberg!!! Vi köpte åkband och åkte massor. Vi blev riktigt blöta i "flummen" (Flumride). Det var första gången på flera år som jag  bara åkte och åkte och jag hade så skoj! Köade för att få sitta längst fram i tåget på Lisebergsbanan och bråkade med småbarn om att få en lila bil i jukeboxen. Viktiga saker. Ja, det är viktigt att få vara barn ibland!


Under lördagen tog vi oss ut till Marstrand för att träffa Söt som var ute med vännerna och seglade. De låg vid Marstrand just i lördags. En helt underbar dag att bege sig mot Marstrand kan jag ju säga! Jag har aldrig varit där men kan definitivt tänka mig det en gång till. Med rätt sällskap är allt skoj visserligen. Nu är det fina solränder på min kropp, ett par linjer från tunikan (superfula) och på dem har jag från bikinin (lyckat!)... Konstigt att tunika-linjerna inte försvann vid bikini-solningen.


Jag och Katarina pratade också om att ha en inneboende för att få ihop ekonomin (främst min eftersom jag är fattig student och har det rätt knapert) och hon har sagt ja!!! Det känns roligt. Eventuellt blir det Jenny som flyttar in. Hon lät lättad när vi la fram förslaget men jag vill inte hurra förrän jag har 100% koll på läget.


Vad har mer hänt? Jo, Kryddan är på besök i Göteborg också. Han hälsar på sin dotter. En underbar tös med så mycket energi att man somnar gott på natten. Nästa vecka drar jag iväg och campar med Jenny och Söt, det ska bli roligt. Håll tummarna för att Jennys bil är fixad tills dess vilket hennes pappa lovat. Jenny har inget körkort. Vi ska tälta (med två hundar...Gah!) och roadtripa. Öland var tanken men vid högsäsong får vi nog se lite vart vi kommer. Det kan bli spännande!


Nu har jag en sista sak att berätta! Jag har fått jobb för i princip hela sommaren och det känns härligt. Jag njuter av varje arbetspass eftersom det genererar i pengar som jag inte betalar tillbaka utan bara tjänar. Plus att jag har något att göra om dagarna.


Jo, en sak till! Jag och Katarina har gjort ett matschema som vi förnyar varje vecka och det går bra. Vi har skrivit maträtter på lappar som vi sätter på en matlista på kylskåpet... Riktigt nice faktiskt. Bild får ni kanske en annan dag - när jag orkar gå upp ur sängen, ta kort, lägga in på datorn, minska och ladda upp... inte idag helt enkelt!


Nu ska jag bädda om sängen och vara lite social med sällskapet här hemma. Hoppas ni bloggisar mår bra och  njuter av vädret!


 
 
Sussi

Sussi

5 juli 2010 00:29

Ja, du har verkligen haft fullt ös du. Synd att Ullaredsbesöket blev inställt. Det är så trist när man sett fram emot något inte blir av. Någon annan gång kanske.. Men plan 2 var inte så tokig den heller. Kul att vara barn för en dag med :)

Hoppas tältningen går fin fint ;)

Vad kul att du fått jobb så länge. Härligt att få tjäna lite pengar.

Tack för peppningen. Tänk, idag åkte jag på kalas och åt vindruvor och jordgubbar bara! *Sååå stolt*

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

5 juli 2010 21:56

Papperstallrikar brukar hon också vara snäll och diska men det här var en vanlig tallrik. Dom är inte så kinkiga min syster med familj ;)

Frukt är faktiskt jättegott. Nu kan man ta chansen dessutom att smaka massa nytt man inte vågat förr. Fast jag måste säga att det är rätt så hutlösa priser på vissa sorter!

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

5 juli 2010 22:23

Jag satsar ju helhjärtat på bröllopsklänning 2010-bränna :) tubtopps blir ju perfekt då för inga alterneck ränder får finnas :)

Ohhh Öland så roligt, du får förbereda det åt mig efter som vi åker dit efter bröllopet den 15:de

Jo jag kan säga att det verkligen blidde möhippa igår, jösses, det var SÅ roligt! Önskar bara att jag inte hade däckat vid sju pga för mycket rose´, för mycket sol och dålig mat :(

Massa kramar

http://www.missvivis.se

 
Anna

Anna

6 juli 2010 00:12

Det låter ju fullständigt härligt med livet för Maddo och co nu!! Du har till och med haft tid att kommentera min blogg, tack min vän. :) Öland har varit härligt och jag hoppas du kom iväg dit. Vädret ska ju hålla i sej. Visst är det härligt med människor som verkligen kan hundar!! Verkligen KAN. Tag vara på dom och sug i dej som en svamp!! En stor kram till dej och Tessan och hoppas du får en bra sommar med jobb och förskola. ;) Du förresten, om du vill kan vi bli vänner på FB så får du se bilder på allt möjligt. Kram Anna

http://kavril.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

6 juli 2010 07:15

Ja men hur kunde du missa att det var en riktig tallrik på den oskarpa bilden med alldeles för mycket ljus hihi
Hoppas du får en riktigt bra dag :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
marica

marica

6 juli 2010 21:12

Tänk på dig själv inte alla andra

http://maricaaberg.blogg.se

 
Sussi

Sussi

6 juli 2010 23:30

Jag vet inte vad som hände men det var molnigt när jag vaknade i morse och det höll i sig hela dan!! Jag gav ju aldrig solen till dig men har du varit här och snott den??? ;)
Förhoppningsvis kommer den tillbaka imorgon..
Hoppas även du får en solig och sommrig dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

7 juli 2010 00:29

Nu är vi mer vänner då! ;) Hehe...
Jo, jag tycker inte du ska förstöra något med att låta Tessan träffa folk hon mår dåligt av. Hundar är jättekänsliga för energier ju, hon behöver bara dej.
Härligt att dag...förskolan går bra! Hehehe igen... Själv ska jag skola in Lillen på dag....förskolan snart ju. Häftigt.
Kramar i massor på dej och så tar vi det lugnt utan måsten nu va? ;)

http://kavril.bloggplatsen.se

 
sara

sara

7 juli 2010 15:43

Ojoj, vet inte om jag kommer ihåg att skriva allt jag tänkt när jag läste... få se, superbra att hunddagiset (förskolan) går bra, att ni ev får inneboende och ditt jobb! Lät verkligen jättejätteroligt med Liseberg! Jag får bege mig till Grönan snart tror jag...
Trist med Ullared men kul med roadtrip!
Kramar

http://smuppra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se