Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 29 juni 2010

Avslöjande av hemligheter.

Av Dream Maddo - 29 juni 2010 17:51

Okej, nu är det dags att avslöja hemligheter här. Jag har ju hållt lite hemligheter för mig och varit lite kass på att svara. Allt beror det på just hemligheterna. Innan Stockholmsresan ringde det från en vikariepool och frågade om jag ville jobba. Javisst, så nu har jag fått lite pass under sommaren. Därefter fick jag en intervju för att eventuellt få lite mer jobbmöjligheter och det ser ut som om jag kan få det. I torsdags var det tomt här hemma eftersom Tessan provade på hunddagis.


Nu måste jag ju tillägga att intervjun var på torsdagen också. Jag hade hållt tummarna för att båda skulle gå bra. När jag hämtade Tessan ville de prova en dag till. På intervjun ville de kontakta min gamle chef sen tre år tillbaka för referens. Det är inte alla som gillar sin chef och jag är inget undantag i den kategorin. Tur att han kan vara... vad det nu heter... tappade ordet. När man kan se till vad individen gör istället för hur personkemin funkar. Jaja.


Jag har lite jobb inbokat i sommar, Tessan har hunddagis och jag är rätt nöjd med livet.


Igår jobbade jag 15-21 och idag 7-14, nådigt trött satte jag igång med en super-rengörnings-eftermiddag. Jag flyttade på alla möbler och dammsög, skurade golv och alla mattor är på balkongerna (jupp, plural!) så är även filtarna. Tessan är hämtad på hunddagis och jag har börjat med mat. Håll tummarna för att jag inte kommer vara död imorgon då jag ska till ett nytt ställe och jobba. Mycket nytt nu. Inom vården kallas det brevidgång och det är nog så vi ska kalla det nu också eftersom det är just inom vården eller LSS som jag just nu arbetar. Älskar jag arbetet med människor? Jo, jag gör nog det!


Maten kallar... Torsk, potatis och äggsås.Jag svarar på kommentarer när jag har mer tid till övers...och ork!

 
 
Ingen bild

Martin

29 juni 2010 19:19

Spännande! och va bra att du har fått jobb och skaffat hunddagis desutom, jag tolkar det som om du tycker det är bra, även om det är mycket nu såklart!
Så grattis:)!

 
sara

sara

29 juni 2010 19:44

Lycka till med allt! Hoppas allting går finemang och att du har ork för imorgon :-)
Många kramar från sthlm.

http://smuppra.blogg.se

 
Maddo

Maddo

29 juni 2010 20:29

Martin: Ja, det är positivt. :) Mycket kan ju vara bra :D

http://blogg.dreammaddo.se

 
marica

marica

29 juni 2010 20:48

Va bra att du har skaffat ett jobb och att det verkar funka fint för T på hunddagiset!

Jacob berätta att du ringt, sen var jag tvungen att lägga en ill trött Filip o sen ringde mamma så nu har jag kollat spårvagnar tills imorgon,, he he vi kan hamna precis vart som helst ;)

Mamma ska röntga sitt knä så det är förhoppningsvis inget jätteallvarligt!

Men nu ska jag lägga de andra två. Hemma på tors em/kväll då kan vi höras!

Kram!

http://maricaaberg.blogg.se

 
Anna

Anna

29 juni 2010 22:41

Jag är ju USKA själv och vet hur det är inom vården, även om jag inte jobbat på länge. Det är väldigt givande att jobba med människor och man får mycket ut av det. Lycka till och kram och så och hoppas allt går bra. ;) Massor av kramar!!!

http://kavril.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

30 juni 2010 10:23

Vad kul att du verkar trivas så bra med jobbet också. Lite extra pengar skadar ju aldrig ;)
Sen kanske du har tur att få en permanent anställning på något av ställena sen. Det är bra när man får in foten någonstans..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

1 juli 2010 08:26

Oj, då förstår jag om du inte hinenr varken blogga eller kommentera och det ska du inte göra heller. Ett nytt jobb tar MASSOR av energi och det lilla som blir över ska du ha till dig själv, BASTA !! :)

Ha ha ...ska du till Ullared igen ...jag som itne trodde du gillade det stället ;)
Kram

http://ww

 
Teija

Teija

3 juli 2010 22:50

Ibland är det bara mycket att stå i. Hoppas att du får tid att vila nu i helgen. Och att det går bra med Tessan och jobbet.

Alla gillar inte lax men jag älskar det. Inte bara gott utan nyttigt till tusen.. Kanske värt att öva på;)

Du är så go som undrar hur jag det. Önskar fler vore som du... För mycket att stå i just nu men det skall väl lugna ner sig. Haha fattas bara annat!

Stor kram till dig

http://varannandag.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se