Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 21 juni 2010

Borttappade nycklar.

Av Dream Maddo - 21 juni 2010 12:31

När jag satt på tåget och lämnade Skövde tänkte jag att det är ungefär en timme från Göteborg som man börjar fundera på vart man la nycklarna man inte använt på semestern. Panik. Hittar dem inte! Men det är lugnt, vi har en extranyckel hemma så det borde lösa sig. Mr D kör mig hem och tror ni koden funkar på porttelefonen? Nej! Tror ni Katarina är hemma? Nej! Panik. Ringde Katarina och hämtade hem henne. Upptäcker att mina nycklar visst hänger hemma. Smart Maddo. Smart!


Därefter hem till Mr D och äta grillspett. Jag fick i uppgift att göra en tårta. Sagt och gjort. Mr D lägger upp bild på facebook och plötsligt har vi fått en gäst! Trevligt att träffa folk man inte träffat på flera år!


Igårkväll fick jag besked om en sak i en sommarkurs som irriterade mig, jag ska ta mig tid att skriva mer om det sen. Nu måste jag logga ner om jag ska hinna hem innan jobbet. Tur att Mr D kör mig. Det hjälper en hel del, inte för att jag tror att jag hade åkt kommunalt hit när jag visste att jag skulle jobba idag. Men men.. Ni vet hur det ligger till nu åtminstonde!

 
 
Vivi

Vivi

21 juni 2010 14:03

Stlhm i sig kan vara gansak stressigt och att försöka hinna pussla ihop familj & vänner man ska hinna träffa plus allt annat som kan krångla....
ja då förstår jag att du är slut :(
Skönt att du är hemma igen iaf och att det gick bra med nycklarna, sådan kan jag också få total panik över!!

Tack! Jag gillade sminkningen jättemycket!

http://www.missvivis.se

 
Sussi

Sussi

22 juni 2010 09:12

Men Maddo då.. Det där låter ju som en typisk Sussigrej. Har det börjat smitta av sig tro?? ;)
Skönt att nyklarna inte var borta i alla fall..

Man kan ju aldrig ha för mycket te ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se