Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 20 juni 2010

Hejdå Stockholm

Av Dream Maddo - 20 juni 2010 08:53

Idag lämnar jag Stockholm, det är med dubbla känslor jag gör det. Eftersom det varit lite tufft sista tiden och jag längtat hem otroligt mycket. Nu ska jag inte hem direkt utan till Mr. D. Hem kommer jag först imorgon. Nu ska jag försöka få ihop mina väskor. Ska åka ett "mitt-på-dagen-tåg"... Gah, jag hatar att åka tåg mitt på dagen. Åker gärna tåg som går kl. 6:00 för att vara framme innan lunch. Det är min åsikt! Sådeså.

 
 
Sussi

Sussi

20 juni 2010 11:10

Hem ljuva hem..
Ha en trevlig resa :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

20 juni 2010 11:50

En mycket bra åsikt!! Sådeså! ;) Ha det gott och så ta det lugnt nu! Kramar

http://kavril.bloggplatsen.se.

 
marica

marica

20 juni 2010 21:39

Du duger absolut som du är min vän! KRAM o hoppas tågresan gick fint!

http://maricaaberg.blogg.se

 
Vivi

Vivi

21 juni 2010 09:20

Man behöver ju inte göra som alla andra och visa uppa llt man köper i bloggen ;) jag gillar din blogg som den är :)

Hmmm jag var nog inte lugn på hela helgen :P men inte direkt stressad heller...det har varit mycket , fullt rulle ...men väldigt roligt :D

Så nu är det hemresa, hoppas du har haft det bra i STLHM även om jag förstår att det också inneburit mycket jobbigt också. Ta nu och verkligen unna dig saker som tid för dig själv och trevligt sällskap när du behöver det !
och ha det så mysigt hos Mr D :)
Kram

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Träna glosor med Ovido