Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 19 juni 2010

Det viktiga är ju att skon sitter bra!

Av Dream Maddo - 19 juni 2010 10:13

Jag älskar att fotografera men jag är inte något större fan av att fotografera saker jag köpt. Jag kan tycka det är rätt roligt att se vad de bloggisar man följer har köpt men jag ser ingen nytta och har inget nöje av att göra det själv. Kanske är det tråkigt för er bloggisar att inte se såna saker. Igår gjorde jag stan osäker. Jag tänkte att det är i Stockholm om något man kan hitta strumpbyxor i olika färger. En stad som denna har ju lite mer att välja på. Jo, tjena... Det enda som finns är en jävla massa H&M-butiker ju!


Okej, nu ska jag inte vara sån. Men är det konstigt att det upplevs som om alla har samma stil i Stockholm när det finns fyra H&M på 200 meter av Kungsgatan? Det är ju som bäddat för H&M. Jag klagar inte för himlarns vilka reor de hade! Jag hittade... två färger på strumpbyxor: Lila och gråa vilka hade kostat 39,50 men var nedsatta med 50%. Då köper man två par av varje, det är liksom värt det. På nästa H&M hittade jag ett par jeansleggins för 100kr som jag hemskt gärna hade köpt i båda färgvarianterna (de fanns i två färgtoner) för de var otroligt sköna och kändes robusta. Varför jag inte köpte båda? Det var den där ångesten för att spendera pengar...


Nu över till något som förvånade mig. Ja, det har fortfarande med shopping att göra: Jag hittade en scarf på Lindex; en grå med fransar och pärlor för endast 19 kr. Rea såklart. Jag gick in på H&M efteråt och hittade liknande scarfs i tre andra färger (röd, svart och någon mer färg?) för 50kr! Jag trodde att H&M skulle vara billigast på allt? Det var rea i båda affärerna!


På Lindex hittade jag även en vit bh i min storlek för 99kr. Ja, det är helt otroligt. Jag är glad att Lindex finns för oss med smal midja och stor byst. Ingen annan "vanlig" BH-affär har bh:s i min storlek, speciellt inte till humana priser. Jag kanske har klagat när jag fått betala runt 200kr eftersom jag är lite avundsjuk på de som kan köpa bh för 99kr men nu har alltså Lindex fått in bh:s i smal-midja-stor-byst-varianten för 99kr. Den var skön också! Skönare än de andra jag provade. En bh var i samma nivå när det kommer till skön: En rosa. Men den kostade 179kr och jag var i behov av en vit. Typiskt eftersom jag alltid önskat mig en rosa bh (kanske för att jag aldrig kunnat ha en?).


Sen köpte jag ett par löpskor - till Kickans stora glädje. Nu är det ett faktum att jag ska börja jogga. Vad har jag gett mig in på egentligen? Skorna testade jag ut på Inter Sport eftersom jag där får 30 dagars öppet köp om jag testar ut skorna med filmning och sånt. Plus att det var 20% på hela sortimentet.. Hihi. När jag kollade på skorna hade jag lite krav. Dessa krav kan man nämna på två sätt, jag väljer att kalla dem kategorier.


Vägrar/Vill inte haMåste/Bör ha     
RöttLila
GröntRosa
Gult 
Orage 


Ja, ni märker hur lite jag bryr mig om utseendet. Det viktiga är ju att skon sitter rätt!

 
 
Sussi

Sussi

20 juni 2010 11:09

Ja, som du märkt är ju jag en av dom som fotar det jag köpt! Jag gillar i och för sig att lägga ut många bilder på allt möjligt.. ;)
Fast vi är ju alla olika. Det är kul att läsa om att du har hittat så mycket fint. En bild hade väl i och för sig varit skoj men inte nödvändigt. Kul att du hittade joggingskor nu. Så då blir det ut och springa nu alltså :)

Sv. När jag var i Göteborg såg jag ingen lösviktsteaffär någonstans.. Finns det någon sån??

Sambon har fortsatt med renoveringen av baksidan medans jag måla framsidan. Så jag målar själv..

Är nog helt säker på att Ullared hade ruinerat mig. Men ack en sån nöjd pank kvinna jag hade varit hihi

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards