Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 13 juni 2010

Vet inte?

Av Dream Maddo - 13 juni 2010 16:39

En vanlig konversation med min mamma ser ut  som nedan. Jag vill ändå berätta för er att jag tidigare under dagen sagt att jag trogtvis ska träffa en vän på eftermiddagen.


- Äter du med oss idag?

- När äter ni?

- Jag vet inte, vi brukar inte bestämma någon tid.


Jag vet inte, men sånt stör mig. Frågar man en sån sak så säger man väl ändå en tid? Tur att jag har Tessan så jag har en anledning att gå ifrån emellanåt. Och en blogg så jag kan ventilera mig.

 
ANNONS
 
sara

sara

13 juni 2010 20:57

Tycker väl att din mamma i det läget kunde fortsatt med något åt detta håll: vilken tid passar dig? När behöver du sticka?

http://smuppra.blogg.se

 
Anna

Anna

14 juni 2010 00:26

Håller med dej helt. Och lufta så mycket du vill här, så kanske du mår lite bättre sen. Tycker det verkar som om du blir mentalt nertryckt där du befinner dej nu.Glöm inte ditt eget värde, hur fin du är och att du är värd mer än en sådan behandling. *kramar*

http://kavril.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

14 juni 2010 09:46

Ja en tid hade ju varit bra. Det blir ju lite lättare för dig att ge ett svar då. Jag tycker Sara var inne på något också. Hon kanske kunde ha frågat dig när det passade. Du är ju trots allt där bara ett kort tag.

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se