Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 13 juni 2010

Stockholm - Del 3 (Bilder)

Av Dream Maddo - 13 juni 2010 09:53

Igår var det kalas hos mormor. Jag visste sen tidigare att mormor är virrig och inte minns saker så förväntningarna var inte så höga. Morfar är 85 år så att hans minne börjar svacka är inte heller helt otippat. Jag blev förvånad över att de magrat så och att de såg så gamla ut dock. Men sånt händer ju med äldre. Att mina kusiner och kusinbarn gått och blivit tonåringar däremot! När hände detta?!


Mina vänner i Göteborg lär få en chock om jag skriver att jag mer än en gång fick höra att jag var lugn och hade vuxit till mig. Om de inte fick en chock lär de ställa sig frågan hur jag var tidigare... Haha. Min moster tyckte att jag blivit kall och det stämmer nog när man kommer 20 cm från mig med en andedräkt värre än hundens (hunden har tandsten så det är inte helt underbart att lukta henne i munnen). På tal om hund och andedräkt så hade mitt ena kusinbarn en hund med sig. Spännande, ellerhur? Tyckte Diesel också, Tessan tyckte däremot att han kom in på hennes revir. Vi tog oss ut på en promenad och där gick det bra. Vi släppte dem i en inhängnad, Tessan sa till Diesel (ettårig jack russel) en eller två gånger. Diesel fattade galoppen och insåg snabbt att Tessan är 7 år äldre än honom. Sen gick det bra.


Jo, Diesels andedräkt går att jämföra med en död ko. Fy farao! Men han ville inte ens pussa min moster när hon stank öl. Tacka vet jag min mamma som var nykter. Tyvärr var henens sämre hälft inte det. Några på festen hade svårt för mammas sämre hälft och det kändes skönt att veta. Även om ingen säger det till honom.


Lite bilder ska ni få!Jag på mormors fest.


 

Tessan och Diesel 


Diesel vill prata i telefon.    


 

Mormor, jag och morfar.   


Tessan tycker bra om att ligga under min säng!    

 
 
Sussi

Sussi

13 juni 2010 10:28

Det är skönt att släkten inte samlas så ofta när det är födelsedagar och annat. Jag gillar min släkt (oftast) men att träffas för ofta vill jag inte göra. Mamma, pappa och syster är ju en sak..
Ibland är det skönt att bara komma hem och fortsätta sitt eget liv ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

13 juni 2010 10:29

Förresten..
Webshop sa du.. Den får jag nog kila in och kolla på vid tillfälle :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
sara

sara

13 juni 2010 11:52

Haha vilket otrligt ärligt inlägg, härligt att läsa. Jag hade också varit kall om någon stank så... :-/

http://smuppra.blogg.se

 
Håkan

Håkan

13 juni 2010 13:48

Hejsan trevlig blogg du har. Många intressanta inlägg får jag säga och fina bilder. kolla gärna in min med ha det så bra mvh
Håkan

http://norrland84.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

14 juni 2010 00:17

Gud vad vacker du är!! Vad Tessan skötte sej bra ändå, det syns på kortet att hon fick behärska sej lite va`*ler*

http://kavril.bloggplatsen.se

 
marica

marica

16 juni 2010 09:57

Tunkia från kappahl? jag har en likadan :) puss

http://maricaaberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se