Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 4 juni 2010

Deep thoughts

Av Dream Maddo - 4 juni 2010 09:10

Man måste satsa för att vinna. Man måste våga för att satsa. Man måste ibland göra emot det man känner för att få det man vill. Men när man inte vet vad man vill är det svårt att veta vad man ska satsa på.


Jag har inga problem att satsa allt - om det är något jag vill göra i livet. Problemen uppstår när jag inte vet vad jag vill. Då står jag gärna och stampar. Varken hissar eller dissar. Rädd för att göra fel. Ändå blir det ju fel av att inte göra något.


Gårdagens möte gjorde mig uppmärksam på att jag sårar omedvetet ibland. Alla gör vi det. Men när det är en person som man själv känner har gjort något som sårat och säger att jag gjort detsamma, genom att inte bestämma mig. Ja, då är det svårt. Jag vet fortfarande inte vart jag står i frågan men denna gång  tog jag  mig tid att prata. Den andra parten också. Förr har det slutat med att jag stått och stampat medan den andra lämnat allt. Ingen konversation.


Vart går vi från här? Jag vet inte. Vad vill jag? Jag vet inte. Jo, jag vill inte att det ska gå som förr utan att konversationerna ska fortsätta fungera. Vårt samtal gjorde åtminstonde att jag kunde sova inatt, även om vi inte kom fram till något. Det var en del att prata igenom och timmarna fick gå åt det.


Kanske är jag ständigt på språng, stannar inte upp och funderar på vart jag är på väg. Tessan har gett mig tid till mig själv. Hon har tvingat mig att stanna upp. Fundera på vad jag vill få ut av livet. Vad är det som är värdefullt i livet? Vad vill jag få ut av livet? Frågorna ändras ständigt och jag har kanske inte riktigt full koll på svaren just nu heller, men jag tar mig tid att fundera på det emellanåt. Inatt sov hon med mig hela natten. När jag vaknade imorse hade hon lagt sig raklång längst med kortsidan, det är tur att man har en 160-säng så man får plats! Haha.


Ny  kategori: Deep thoughts

 
 
Milla

Milla

4 juni 2010 17:49

Ja vet man inte vad man vill så är det ju svårt att satsa på det/nåt? kan ju vara en ide att lära känna sig själv bättre. Ju mer man känner sig själv desto mindre saker kommer åt en ;)

Svar på kommentarer:1: Oja jävla aptrist att skeda med en kudde som sällskap ;):2: sänder massa tillbaka

http://www.finnsanglar.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

4 juni 2010 23:10

Du, jag gör precis så där ganska ofta jag, sårar utan att riktigt tänka först, eller ibland utan att ens veta om det. Det kan skrämma mej en smula...
Och det där med att ha hund, gör så himla mycket du, man måste stanna upp och tänka på sej själv för att kunna ta hand om detta djur som är så beroende av en. Visst är det underbat? Kramar min vän, en hel hög skickar jag till dej. :)

http://kavril.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

5 juni 2010 08:51

Att bestämma sig när man egentligen inte vet vad man vill göra är riktigt svårt. Man vill ju inte stressa fram ett beslut heller. Oftast ska man leva länge med det man beslutar..
Hoppas du kommer på vad du vill göra.

Vad härligt att Tessan sover med dig hela nätterna nu. Kan tänka mig att det är mysigt :)

Kyrkan låt precis parken innan haga så det var nog hagakyrkan då ;)

Gröna lund var hur kul som helst. Det är skoj att bli barn för en dag igen :)
Vi brukar göra ett besök per år. Man får ju passa på medans tillfälle finns och man bor så nära.

Ha en fin fin lördag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skapa flashcards