Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 29 maj 2010

Buss? Vilken buss?

Av Dream Maddo - 29 maj 2010 22:33

På gångavstånd från hemmet finns en hållplats med fler bussanknytningar. Bland annat bussen jag skulle åka till festen idag. Tyvärr går inte bussarna från en hållplats vardera utan det går fler bussar där. Jag lyckas helt enkelt ta fel buss. Lyckligtvis går denna bussen på ungefär samma väg med ändhållplats halvvägs till festen. Olyckligtvis kommer den fram till den hållplatsen EFTER bussen jag skule åkt med. Lyckligtvis var det sol. Olyckligtvis går bussen bara en gång i timmen. Lyckligtvis fanns det en pizzeria i närheten. Lyckligtvis igen vågade jag fråga om hjälp och fick skjuts till festen av en trevlig mamma med sin övningskörande dotter. Dagens ros till dem!


  Väl vid festen träffar jag lilla Madde och hjälper lite med förberedelserna för festen. Hon visste redan innan att jag inte skulle stanna länge utan åka hem tidigare eftersom Tessan inte fick följa med, därför kom jag tidigare. Vi tjötade och bestämde oss för att ses snart med hundarna. Myspys. Mina glasögon blev kvällens accesoar också!


  

Medan jag lånade solglasögon....

 

        

    

...så såg mina glasögon potentiella ägare!

 

  

Jag och Madde

 

  

Fint väder också!

 

 
 
sara

sara

30 maj 2010 09:10

Du... ett för mycket inte i texten va? "Hon visste redan innan att jag inte skulle åka hem tidigare..." :-)

Härliga bilder! Mycket lyckligtvis och olyckligtvis! Schysst av dem att skjutsa dig också! Men om de bor där och bussarna alltid går så sällan kanske de blir vänligare om någon missat den.

Ja det var skönt att ha kommit ut på joggingtur! Skorna är ju inte hundra men funkar så länge jag inte bestämmer mig för att köra två varv. Det är ju lite längre sträckor som de är problematiska.

http://smuppra.blogg.se

 
Sussi

Sussi

30 maj 2010 12:07

Vilken tur att du fick skjuts till festen. Det finns snälla personer. Du måste ha fått lite panik när du märkte att bussen åker till fel ställe hihi

Vilket härligt väder ni hade..
Hoppas du hade glasögonen med dig hem. Dom är ju så snygga så nån kanske snodde åt sig dom ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

31 maj 2010 09:13

Gud så härligt det ser ut!! Det kanske var värt en lietn omväg ;P sicken tur att det fortfarande finns barmhärtiga samariter, hi hi blidde inte tjejen nervös när hon skulel övningköra med en "främmande" i bilen :)

Jag vann faktiskt över fåfängan ;) det blev en litet 30minuters pass på crosstrainer iaf!
:)

http://www.missvivis.se

 
Sussi

Sussi

31 maj 2010 10:01

Du har så rätt så.. Visst jobbar dom vardagar så jag slänger mig väl i bilen när det läkt. Tänk om dom skulle komma hem. Vad snopna dom skulle bli hihi

Jag gillade inte Norges bidrag. Bara han som sjöng! Såååå snygg han var.. ;)

Ha en riktigt bra måndag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

1 juni 2010 09:59

Oh! Lycka till i skolan och på redovisningen *hålla tummen*

Vad har du hittat för tapet ? Kommer inte ihåg om du har skrivit det innan eller inte :*

Vad du är snäll, tack Maddo! Det känns faktiskt som om jag börjar få grepp på det och framför allt märker jag att min kropp känns bättre nu när jag minskat på de enorma mängderna pasta som jag ätit innan.
Tusen tack för allt beröm, alla råd och all inspiration !!
*kram*

http://www.missvivis.se

 
Sussi

Sussi

1 juni 2010 10:56

Lycka till på redovisningen..
Hoppas verkligen det är pollen och inte en förkylning. Att bli förkyld nu brukar vara hur tråkigt som helst. Den går ju liksom aldrig över när det är varmt ute..

Ha en härlig tisdag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Veiken

Veiken

1 juni 2010 18:59

hahaha! Jag vet exakt hur det känns när (i mitt fall) spårvagnen inte går som den ska! Jag hamnade långt borta i tjotahejti,gick av och tog nästa vagn tillbaka. Lite uttittad, men so what? Kul att det löste sig för dig.

http://veiken.wordpress.com

 
Sussi

Sussi

2 juni 2010 00:58

Som tur var har jag inte varit på Maxi och gjort bort mig så ofta så förhoppningsvis är jag okänd där hihi
Men det är så typiskt. Alltid är det något som måste hända!! ;)

Det är väl lite på gott och ont du kör på ovavsett om du är sjuk eller inte. Ibland måste man nog inse sin begränsning och ta det lite lugnt också fast det tror jag nog du har koll på ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

2 juni 2010 09:01

Det där med titlar är så svårt eftersom det finns en uppsjö av utbildningar idag!
Då måste pedagog titeln vara lite som terapeut-titeln...att det i princip krävs en special utbildning för att få titeln!

Hmmm... jag hängde nog itne helt med på vad det var för slags tapet du menade :P men jag hoppas vi får se bilder sen :)

Tack Maddo... ibland blir jag lite drömsk och "poetisk" och det är alltid kul att få beröm :)

http://www.missvivis.se

 
Vivi

Vivi

2 juni 2010 09:02

PS Det blidde ingen promenad...det var kasst väder så det blidde TVkväll för hela slanten :) Ds

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Träna glosor med Ovido