Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 29 maj 2010

Med en hund vet man aldrig vad som väntar.

Av Dream Maddo - 29 maj 2010 10:54

Igår på kvällspromenaden drog Tessan iväg på en hare. Jag såg den för sent. Typiskt. Haren tyckte det var bra att skutta ut i vägen också. Suck. Men nu gör jag er oroliga! Det hände ingenting. Jag ville mest bara berätta att det var det enda Tessan gjorde igår som jag inte uppskattade men ändå hade överseende med eftersom hon trots allt är en hund.


Vad menar jag då? Jo, hon skällde inte på en enda hund. Lyssnade bra på mig och hade en otrolig Matte-kontakt. Förstår ni hur det känns att ha en hund som till en början skäller på ALLA hundar, visar tänder och är allmänt osäker-aggressiv till att ha en dag helt utan skall, utfall eller tänder. Inte ens ett morr! Då känns det bra måste jag säga. Det är såna dagar man känner att man kanske är en rätt bra matte ändå.


  

Man kan gosa i hallen också. Här har Tessan precis pussat på mig. Hihi.

Mattes älskling!

 
 
Sussi

Sussi

29 maj 2010 13:34

Så där gjorde Doris en gång när vi bodde mitt i stan! Sambon var inte beredd (hon var alltså kopplad) när hon stack efter haren som ett spjut! Han tappade kopplet så hon drog iväg med det hängande efter sig! Rakt över en vältrafikerad väg, som tur var klarade hon sig och sambon fick efter många om och men tag på henne igen till slut. Som tur var så var inte jag med på den här promenaden.. Skönt att allt gick bra ändå..

Kul att träningen börjar ge utdelning nu. Det betyder alltså att Tessan känner sig säkrare och trivs bra. Annars så tror jag det är svårare att lära dom

Ja, potatisplantan vill jag se :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
thres

thres

29 maj 2010 18:18

sv: okej, jag kan ju kolla runt lite på internet efter bra detoxer för personer i min ålder isåfall :p

http://thresnilsson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Träna glosor med Ovido