Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 27 maj 2010

Ullared, GeKås och Överlycklig hund!

Av Dream Maddo - 27 maj 2010 08:51

Igår bar det av till Ullared med Kickan och hennes svärmor. Jag tycker det var otroligt snällt av dem att låta mig få följa med! Snällt var också att Jenny ställde upp som hundvakt. Jag fick för första gången med mig bra mycket mer än jag hade tänkt mig från gekås.


Detta inhandlades:

  • Tack-present till Jenny (en "skruv" man sätter ner i marken och kan sätta fast kopplet i så man slipper ha ögonen på hunden hela tiden)
  • 2 rubber-freesbe (en till tessan och en till Ludvig)
  • Hundbalsam (måste ju testa?)
  • Diskmedel
  • Disktrasor (favoritsorten)
  • Beställning från Katarina:
    - Presentpapper
    - Balsam
  • Present inför lördagens kalas
  • Beställning från Sandra:
    - Råsaftcentrifug
  • Bikini (min gamla är full av vita resårprickar)
  • Löparset (nu saknas bara skorna...)

Jag tror jag fick med allt här. Det kanske inte låter mycket men för en Maddo som väldigt lätt får ångest av att handla mycket så var det otroligt mycket. Lite ångest på det. Men måste hantera såna situationer. Sen åt vi på Thai-maten i Ullared (de hade kebabtallrik, mums! Men huruvida thai det käns med kebab är en annan fråga) och begav oss hem.


Hem ljuva hem. Ja, där fanns en Tessan som var överlycklig för att se mig. Så lycklig att hon hämtade bollen. Hon brukar inte få ha bollen inne men under skendräktigheten gjorde vi ett undantag. Nu ligger den ofta någonstans i lägenheten utan att hon leker med den. Lite irriterande om man ska leka med boll. Haha. Jag hälsar inte på Tessan när hon är på det där jätteexalterade sättet men när jag skulle visa Katarina vad jag köpt var det svårt eftersom Tessan kom fram som ett barn och nästan plockade ut sakerna ur påsen. Lite som "Matte, har du köpt något till mig?!" och med en blick som var otroligt svår att motstå. Då fick hon sin fresbee som uppskattades direkt. Hon kan vara svårflirtad med leksaker ibland men denna fungerade direkt.


Jo, i morse tyckte jag att hennes ena bröst kändes spännt. Jag  klämde på det och ut kom en tunn vätska (inte lika tjock som under skendräktigheten) och första dropparna var lite mörka. Jag tryckte ut en del vätska och nu är den mjuk igen. Ingen aning om jag gjort rätt men jag gjorde det som kändes rätt för stunden. Nu ska  jag googla på fenomenet.


På tal om Tessan sov hon hela natten i sängen. Fyra månader och 20 dagar har det tagit att få henne till en sängsovare. Andra försöker träna bort sängsovandet från hundar... Bara för att jag skrivit att hon sovit här hela natten lär hon inte sova här inatt. Haha. Plus att jag får gäst inatt så hon får inte sova här hela natten. Typiskt!


  

 
 
Ingen bild

malin

27 maj 2010 09:27

Ja du hundar är roliga, man kan vara borta 5minuter men på dom verkar det som det varit en hel dag.. Hmm så hon får inte sova i mattes säng i natt då :( har följt din blogg och misstänker det kan vara ett besök från Gävle kanske ;) Har ni varit tillsammans länge? Funkar det med förhållande på avstånd så där? Ha en fin dag maddo...

 
Maddo

Maddo

27 maj 2010 09:48

Malin: Hej! Vad roligt att du skriver. Jodå just denna natt sov hon hela natten. Tessans reaktioner varierar faktiskt för hon blir inte lika tramsig när man varit borta en kort stund, då är det nästan så att hon inte behagar komma ut i hallen.

Hehe, jo det är besök från Gävle men vi har inget förhållande. Jag är en lycklig singel faktiskt. Alla mina vänner på besök sover i min säng. =)

Däremot har jag stor vana av distans och tycker att det är ett bra sätt i början. Då ses man sådär intensivt när man ses (som man vill i början av en relation) och sen får man distans till varann (och möjlighet att tänka efter vad man vill med livet samt ha fortsatt kontakt med vänner och bekanta). Du förstår nog att jag är en förespråkare av distans till en början i en relation?

Tack för din kommentar, och ha en superfin dag!
Kram Maddo

http://blogg.dreammaddo.se

 
Sussi

Sussi

27 maj 2010 10:30

Vilken härlig dag. Du fick ju massvis med bra grejer inköpta. Bl a present som är så skönt att ha avklarat. Kan tänka mig att Tessan var överlycklig att se dig när du kom hem igen :)
Doris blir lika glad hon. Vi brukar inte klappa henne förrän hon satt sig ner. Det brukar ta ett tag i bland innan hon kommer ihåg det så man kan få stå några minuter och titta på henne medans hon dansar runt ibland ;)

Haha jag känner så väl igen det där med "har du köpt något åt mig". När man kommer hem med kassar så dyker Doris ner med huvudet på en gång! Måste ju lukta av ju hihi

Det kanske var lite oklokt att köpa regnställ. Förr kunde jag ju skylla på det, vad ska jag skylla på nu liksom ;)

Komihågklämman blev jag extra nöjd med. Vi har vitt i hallen så den passade jättebra där. Bättre än att sätta lappar på dörren som vi gör hela tiden..

Ha en bra dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malin

27 maj 2010 10:38

hehe jag bara älskar hundar jag.. har funderat på o skaffa en, då blir det schäfer för dom gillar jag.

Hmm ok men hur går det då att dela säng med en killkompis utan att det "händer" nånting *ler* han kanske också är lyckligt singel? Jo lite distans är nog ok, men jag skulle ju vilja ha min kära på nära håll o kunna träffas ofta just när jag är nykär o så ;) Nu blir det en sväng ut i solen inna jag börjar jobba. Funderar på att starta upp en blogg, jag kanske ber om råd :) Ha en underbar dag/kram Malin

 
Vivi

Vivi

27 maj 2010 11:04

Det var ju en del handlande ändå, även om en hel del var till andra ;)
tur att du itne var där med mig för det är inget mot mina listor *fniss* du hade nog fått lätt ångest bara av att gå brevid ;P

Känns det skönt att kunna äta igen nu då ;)

Jag känner lika dant med katterna, det är så mysigt när någon av dem (dvs Athena) vill ligga i sängen på natten.

Spänningen sitter vid skuldrorna & sedan måste jag strecha bröstmusklerna mera för de dras gärna ihop när man sitter framför en dator hela dagarna.
Har en bra massör som ger mig övningar...är bara lite dålig att komma ihåg att göra dem :P

http://www.missvivis.se

 
Maddo

Maddo

27 maj 2010 15:43

Malin: Jag är ingen schäfermänniska alls. Jag vill ha arbetande hundar men helst inte någon som ser ut som "alla andra" hundar... Om du förstår?

Jag delar alltid säng med vänner, oavsett kön, så jag vet inte om det bör kännas som någon skillnad? Jag tror det blir vad man gör det till.

Hoppas du får en bra dag!
Kram Maddo

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Malin

27 maj 2010 16:23

Hej igen.

Hoppas du haft en bra dag i dag. Själv har jag varit ute i regnet o traskat, men rätt skönt det också om man är rätt klädd. Nu sitter jag o tar mig en varm kopp te :) Har funderat lite på det där med ditox, men vet i sjutton om ja skulle klara av det. Starkt gjort av dig tycker jag..

Jo visst blir saker o ting som man gör det till. Ha en fin kväll/ kram Malin

 
therese

therese

27 maj 2010 18:09

sv: det är en uppsats vi gör i skolan, jag skriver om world trade center.

okej, kanske ska testa. men det låter väldigt tufft, alltså svårt!

http://thresnilsson.blogg.se

 
Anna

Anna

27 maj 2010 23:34

Vad härligt det låter vännen. Visst är det bra när man ändå gör köp som man är helt nöjd med! (Glöm nu inte löparskorna) hehehe... ;)
Tack för uppmuntran på min blogg, men den där jädra rösten på axeln finns där ganska ofta är jag rädd. Än så länge klarar jag av att be den dra åt h*e, och det ska jag fortsätta med!! Kramar (många)

http://kavril.bloggplatsen.se.

 
Maddo

Maddo

27 maj 2010 23:55

Malin: Härligt det låter! Jag älskar att vara ute =) Vad är det du jobbar med? Detox är tufft, är det första gången rekommenderar jag en enklare variant.

Ha det super!
Kram Maddo

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Malin

28 maj 2010 06:20

Go morgon :)

Jag jobbar som barnskötare på en förskola :) jättekul faktiskt, men visst. Det är slitsamt också emellanåt. Ja det är första gången jag tänkte prova detox, skulle verkligen behöva rensa kroppen..

Hur mår Tessan då, sur o purken när hon inte fick sova i mattes säng i natt eller... Har en kompis som har en hund, och den hunden blir jätte tjurig om hon bryter sina vanor :) Hoppas ni får en kanonhelg nu trots regnet (ialla fall här) :( sköt om dig..kram/Malin

 
Maddo

Maddo

28 maj 2010 08:58

Malin: Morsning! Härligt med någon som säger förskola! Jag är själv barnskötare i grunden men det var svårt att hitta jobb i Göteborg som barnskötare så jag valde att vidareutbilda mig till lärare, i höstas tröttnade jag och nu har jag läst en fristående kurs. Till hösten är det tillbaka till lärarprogrammet som gäller och fullföljer jag nu är det 1½ år kvar. Däremot får jag utbildning med den nya läroplanen, något jag inte hade fått annars.

Nejdå, Tessan har ju inte velat sova i sängen förr så det är inga problem. Hon har bara sovit i sängen en hel natt.. :)

Ha en finfin dag!
Kram Maddo

http://blogg.dreammaddo.se

 
Vivi

Vivi

28 maj 2010 09:00

Vet att det itne alltid är så lätt, har lite lätt ångest över pengarna för bröllopet, men har insett att det ändå är pengar jag VILL lägga och det är ingen ide att ha ångest när man väl bestämt sig, men det är som sagt lättare sagt än gjort ;)
Försök se det som en investering i dig själv och det är du verkligen värd!

Kram

http://www.missvivis.se

 
Ingen bild

Martin

28 maj 2010 11:01

Det är ganska hemskt att inte få sova ordentligt under en längre period! Tyvärr är väl inte sömn något man kan fördela mellan olika människor, sorry:P Haha, kl 2 när jag nästan hade somnat lyste någon in med en strålkastare genom fönstret och knackade på fönstret... så jag kände mig tvungen att gå upp och kolla vad det var och då var det brandkåren i full mundering, så jag fick gå upp och öppna ytterdörren, så undrade dom om det fanns en uteplats och det vet jag ju attd et gör fast den är högst upp i huset och de ville gå i trappporna så det blev nästan lite nattträning där:) det var iaf någon som hade ställt tänt en eld på en grillplats men inte beömdat sig släcka och det rök ganska mycket. Så lite action var det allt i natt haha

 
Maddo

Maddo

28 maj 2010 14:11

Martin: Haha, det lät spännande! Var de unga? Snygga? ;) hahahaha, du fick somnat tillslut iaf? =)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

29 maj 2010 10:10

jag svara väldigt mycket där det passar tydlig haha klantigt:) Min amatörmässiga uppfattning var att de var ganska snygga faktiskt, jäklar jag skulle ha frågat efter deras telefonnr ju hihi. I natt sov jag gott och det var skönt att ligga kvar länge:)

 
Maddo

Maddo

29 maj 2010 10:48

Martin: Nej, vilken tabbe! Glömma be om nummer, hihi! =)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

29 maj 2010 12:05

Haha, det hade varit kul att se deras reaktion faktiskt om jag skulle ha gjort det:)

 
Maddo

Maddo

29 maj 2010 13:08

Martin: Haha, jaa! Att du inte tänkte på det! Fy! ;)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

29 maj 2010 17:55

Ni vet ju var jag bor, just give me a call :P haha Kanske inte.. Jag har köpte en Homer simpson affish idag:)

 
Maddo

Maddo

30 maj 2010 10:15

Martin: Haha, ellerhur!
Haha, oväntat att just du skulle köpa en sån poster! ;)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

30 maj 2010 12:48

Jag är extremt nöjd med den:P haha
nähä.. ska jag orka iväg och träna idag?

 
Maddo

Maddo

30 maj 2010 16:44

Martin: Åka?! Du har väl gångavstånd?! ;)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

30 maj 2010 22:41

Hehe ja egentligen har jag det faktiskt, jag åkte dit och gick hem iaf, fast det är verkligen idiotiskt egentligen att inte använda den vardagsmotionen full ut ju!

 
Maddo

Maddo

1 juni 2010 08:03

Martin: Jaa, vardagsmotion är ju den bästa! =)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

1 juni 2010 15:36

Jag måste skaffa cykel tror jag :) Hoppas det gick bra med presentationen!

 
Maddo

Maddo

1 juni 2010 21:00

Martin: Så roligt att se dig på vagnen idag! =)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

1 juni 2010 21:23

:D ja det va kul! får vi göra om hihi

 
Maddo

Maddo

1 juni 2010 22:25

Martin: Haha, jaa! :P

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

2 juni 2010 07:35

Hoppas det känns skönt att examinationen är avklarad! Idag ska jag städa och då ska jag leta IKEA påsar:)

 
Maddo

Maddo

2 juni 2010 09:36

Martin: Är du ledig nu? Eller menar du efter jobbet?

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

2 juni 2010 10:04

Efter jobbet menar jag:) tyvärr är jag inte ledig, fast det hade varit trevligt hihi

 
Maddo

Maddo

2 juni 2010 11:52

Martin: Hihi, jag är "ledig" ;) Kompletteringstid.. jag har inte fått veta om någon komplettering dock! :P

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

2 juni 2010 13:25

Härligt!:) kompletteringstid utan kompletteringar låter rätt bra haha

 
Maddo

Maddo

2 juni 2010 14:04

Martin: Vi har inte ens fått kommentarerna på arbetet... vet inte om något om komplettering ännu. Jobbigt värre!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

2 juni 2010 14:55

Ja.. och konstigt att ha kompletteringstid när man inte har fått tillbaka uppgiften, men det är väl bara att njuta av vädret under tiden. Usch det lät lite läskigt att Tessan blödde från munnen, men det var ju tur att det inte verkar vara farligt iaf! Nu måste jag väl jobba lite antar jag..:P

 
Maddo

Maddo

2 juni 2010 22:15

Martin: Hehe, jao... men hon fick ju arbetet i måndags.. ;) Gick det bra på jobbet? Ja, hon verkar nöjd med livet ändå.. :)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

2 juni 2010 22:29

Precis, det var nästa sak jag tänkte på att det går inte så snabbt antagligen... jag fick knäppen på power point men det löste sig iaf till slut det betraktar jag som en framgång:P Jag förstår att hon är nöjd om hon slipper gå till tandläkaren:P

 
Maddo

Maddo

3 juni 2010 09:04

Martin: Vad var det för powerpoint? Haha, jag tycker det är skönt med tandläkarbesök jue.. ;) Sådan matte, sådan hund...? ;)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

3 juni 2010 11:25

Håller på med en poster, nu är jag ganska nöjd utseendemässigt men inte innehållsmässigt:( Det är egentligen ganska skön med tandläkeriet:D men jag vet inte, haha jag tänker på hur monsterkatten hade agerat, fast katter kanske är jobbigare än hundar iofs..

 
Maddo

Maddo

3 juni 2010 11:28

Martin: Vad är det för poster? *snurrig*

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

3 juni 2010 14:56

Ingen rolig eller snygg poster alltså:P utan presentera resultat,detta är en jobbgrej. Hoppas du utnyttjar det fina vädret idag:)

 
Maddo

Maddo

4 juni 2010 08:45

Martin: Jag försöker vara ute en hel del men det finns ju saker som måste göras också.. tex. tvätta igår.. :P

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

4 juni 2010 09:48

Det finns icke utomhus saker man måste göra, helt klart:) Hoppas du får en bra fredag!

 
Maddo

Maddo

4 juni 2010 10:09

Martin: Hittade du IKEA-påsarna igår?

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

4 juni 2010 11:14

Nä... tyvärr får jag nog betraka dom som försvunna för evigt, OM jag inte skulle hitta någon i skåne idag vill säga:P

 
Maddo

Maddo

4 juni 2010 15:50

Martin: Ah, hälsa skåneland från mig =)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

4 juni 2010 22:22

Hoppas det var trevligt på exemen!:)Nu är jag i Hyllinge, vilket oxå är härligt:P

 
Maddo

Maddo

5 juni 2010 09:17

Martin: Ja, det var supermysigt igår, hur var det när du tog examen? För visst fick du också en examen?

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

6 juni 2010 09:39

Det låter fint! Jo det kommer jag ihåg ganska tydligt, fast det är 4 år sen nu som jättemysigt:)

 
Maddo

Maddo

6 juni 2010 10:04

Martin: Härligt! Hur firar du nationaldagen då?

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

6 juni 2010 20:03

Jag firade nationaldagen genom att vara i Danmarak :) men nu är jag hemma igen. Hur firade du nationaldagen? Finns et något firande i Götet?

 
Maddo

Maddo

7 juni 2010 00:34

Martin: Danmart = Skåne ju!! ;) Finns säker något firande. Jag och Nina cyklade till havet med hundarn :) Det var mysigt! :D

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

7 juni 2010 07:41

Det låter mysigt! Havet är det bästa stället att vara vid när det är som jag antar att det var igår i Gbg:) Idag är det regn och rusk men det är väl okay som omväxling:) i em tillbakas mot Götet. Ha en underbar dag!

 
Maddo

Maddo

9 juni 2010 15:05

Martin: Ja, definitivt.. Tyvärr fick Ludvig två trasiga tassar.. :(

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

9 juni 2010 22:03

aj..är Ludvig Ninas hund? Hoppas du har det supergött i stockholm

 
Maddo

Maddo

10 juni 2010 20:00

Martin: Ludvig är Ninas systers hund som i princip bor hos Nina sen två månader tillbaka :)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

10 juni 2010 22:00

Jaha.. då vet jag det. Det är inte lätt att hålla koll på alla namn hit och dit:P fast jag visste att det fanns en hund assoscierad till Nina..;P

 
Maddo

Maddo

11 juni 2010 21:47

Martin: Hehe, ja.. Det finns till och med två! ;) Hennes hund är en Tasso :)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

12 juni 2010 17:36

Hehe Tasso:P vilket bra namn på en hund! Hoppas du har det bra hos mormor.

 
Maddo

Maddo

13 juni 2010 09:45

Martin: Hehe, jupp. Det var intensivt hos min mormor.

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

13 juni 2010 17:35

Du får hålla ut och sen blir det skönt att komma hem till Göteborg igen. Har läst bloggen ju och känne rinte för att kommentera det, men ändå.. hoppas verkligen du hittar styrka.
Nu måste jag nog städa.. helgen har gått åt till att smutsa ner snarare än städa, och det kanske är lika bra:P Fotbolls VM!

 
Maddo

Maddo

14 juni 2010 06:41

Martin: Jag söker styrkan! Tack för kommentaren iaf. Haha, blev det fotboll eller städning igår? :P Jag såg 2:a i tysklandsmatchen.. :P Kramar

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

14 juni 2010 07:15

Det blev både och faktiskt haha:) jag såg oxå tysklandsmatchen... Första roliga matchen så det var ett bra val! Kramar

 
Maddo

Maddo

14 juni 2010 07:41

Martin: Så nu har du fint och rent hos dig då? :P

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

14 juni 2010 07:51

Det kan man säga ja:P det skiner haha
Hoppas du får en jättebra dag!

 
Maddo

Maddo

15 juni 2010 08:51

Martin: Tack detsamma! :)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

15 juni 2010 11:17

Idag är det riktigt sommarväder i götet.. synd att jag inte är utomhus haha. fast det är ju fint att titta ut :D

 
Maddo

Maddo

16 juni 2010 08:21

Martin: Vi hade fint på förmiddagen, sen molnade det på... :( Hur var det i Göteborg?

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

16 juni 2010 10:32

Det var finfint hela dagen faktiskt:)

 
Maddo

Maddo

16 juni 2010 11:04

Martin: Haha, det är en del kommentarer på detta inlägg nu! :P

Vi har fint nu så jag tänkte dra mig ut tror jag.. Äta frukosten klar bara.. :D

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

16 juni 2010 11:54

Helt sjukt många! haha Får börja på ett nytt inlägg om jag ska kommentera snart:P
Det tycker jag du ska göra:D

 
Maddo

Maddo

16 juni 2010 13:10

Martin: Jaa, men det hade varit coolt om vi kom upp i hundra kommentarer.. :P Inte långt kvar nu! ;) jag gick till affären och där fanns affärer med träningssaker.. LIVSFARLIGT!!! :D

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

16 juni 2010 13:52

Haha, ja det är inte så långt kvar dit ju :D
Är det löparskor du letar efter fortfarande? Om du köper måste du börja sen, det vet du!? :P Hoppas du har det gött!

 
Maddo

Maddo

16 juni 2010 14:19

Martin: Haha, jag vet. Läskigt att börja men jag har lovat Kickan! ;) Måste ha löpkoppel till Tessan också :D

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

16 juni 2010 15:36

Det är säkert bra! man har ju hört att man faktiskt kan komma in i det:D Löpkoppel... vad mycket det finns som jag aldrig har tänkt på ens:P

 
Maddo

Maddo

16 juni 2010 19:36

Martin: Ja, så man slipper hålla i kopplet. Det är smart och bra för musklera.. :D

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

16 juni 2010 20:38

Verkar väldigt bra! Köper man det i djuraffären eller i sportaffären?:p

 
Maddo

Maddo

16 juni 2010 22:45

Martin: I djuraffären. :) Haft en bra dag?

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

16 juni 2010 23:08

Jag kunde tro det... Men man vet ju aldrig:P
Ja, eller sådär lite seg.. men nu är det iaf bra igen, lagom till sovdags:D
Imorgon har vi de årliga avdelningsdagarna i Kyngälv denna gången, hoppas det blir bra väder och trevligt vilket det brukra vara.. Jag tar nog med datorn men jag kanske inte får något internet så om jag inte hör av mig så är det därför. Hoppas du har haft och får en riktigt bra dag!
kram

 
Maddo

Maddo

16 juni 2010 23:21

Martin: Årliga avdelningsdagarna? Vad innebär det?

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

17 juni 2010 06:57

En gång om året oftast lite senare på sommaren har åker hela avdelningen till någon typ av kursgård, internat kan man väl kalla det kanske, och så har vi föredrag och någon form av tema som diskuteras, ska vara då alla kommer med visioner för verksamheten, har jag hört :P. Sen ska det alltid vara lite aktiviteter på kvällen oxå.
Önskar dig en finfin dag!

 
Maddo

Maddo

17 juni 2010 07:40

Martin: Låter ju supertrevligt! Sover ni där också då?

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

18 juni 2010 20:55

Sådär:P japp, det är supertrevligt och man brukar bli nästan lika supertrött oxå av det:) Nu har jag och brorsan ätit pizza..
100 kommentarer var målet :D

 
Maddo

Maddo

18 juni 2010 23:10

Martin: Vad ska du och din bror göra i helgen då? Hur gammal är din bror?

Jag åt också pizza idag :D

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

19 juni 2010 10:41

Jag vet inte nu måste vi bestämma oss för det haha frukostmöte nu får det bli;) Undrar om man vågar lita på vädrfet vi skulle ju till Liseberg en gång om året min st har vi sagt... han är 3 år yngre än mig alltså 23.
Vi har så dålig fantasi på frdsag kväll:P fast pizza är ju gott oxå!
Hoppas du får en riktigt bra dag!

 
Maddo

Maddo

19 juni 2010 10:46

Martin: Ah, men i sthlm är det superfint trots hot om regn.. undrar varför? Regnet kommer nog.. :P Äsch, chansa på liseberg! Köp en poncho om det regnar! ;) Det är alltid skoj på Liseberg ändå! :D

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

19 juni 2010 17:20

Det ser fint ut... från tv:D Hehe, vi skippade loiseberg faktiskt, men vi ska ta det en annan gång.. för det är ju skoj!

 
Maddo

Maddo

19 juni 2010 23:26

Martin: Hur ofta kommer din bror till dig?

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

20 juni 2010 10:31

Tja.. det är lite varierande men det brukar kunna bli sådär en g/ månaden eller nästan iaf

 
Maddo

Maddo

21 juni 2010 12:13

Martin: Ah, det är rätt ofta ändå! Vad gjorde ni i helgen då?

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

21 juni 2010 13:38

Min bror ska alltid köpa kläder och det gjorde han denna gången oxå, jag följer med fast köper ju inget :)
så var vi på bio oxå, som vanligt :p Robin Hood denna gången. Dessutom hann vi med att kolla på alla djuren i slottskogen,
tillsammans med alla småbarnsföräldrarna:) Välkommen till Göteborg :D

 
Maddo

Maddo

24 juni 2010 21:06

MArtin: Aha, du har en modemedveten bror alltså? :D

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

24 juni 2010 23:30

Haha:P ja det får man säga, samtidigt.. jämfört med mig är alla modemedvetna:)

 
Maddo

Maddo

26 juni 2010 13:00

Martin: Haha, men det finns ju de som inte ens går i stan! De kanske är mindre modemedvetna? ;)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

27 juni 2010 13:25

Haha jag vet inte, kanske det är så:) Jag går ju gärna i stan fast jag är dålig på själva konsumtionen.. Va skönt att vara tillbaka i nästan stan igen nu:P Hoppas du har det supergott idag!

 
Maddo

Maddo

27 juni 2010 16:26

Martin: Se där! Du behöver bara öppna plånboken nu! ;)

Ja, det är skönt. Nu ska man bara komma in i rutiner igen så ska man nog må bra :D Sova är prio ett.. :P

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

27 juni 2010 17:32

Just det ja... haha plånboksöppnarmuskeln måste tränas:P

Rutiner är a och o...det ska nog bli bra! men jobbigt, det förstår jag!

 
Maddo

Maddo

29 juni 2010 20:28

Martin: Nästa är 100! :D

Plånboksöppnarmuskeln... tror du man kan få träningsvärk iden? :P

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

29 juni 2010 21:15

Nu är det jubileum! :D

Det tror jag att man kan få faktiskt :P Den sitter i handleden, bara så att du vet vad du har att vänta om du skulle övershoppa någon gång haha

 
Maddo

Maddo

4 juli 2010 17:31

Martin: WIIIIEEE!! Hundrakommentarsjubileum! :P

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

4 juli 2010 21:38

Det är mäktigt! :D inte många som får uppleva sånt hihi

 
Maddo

Maddo

4 juli 2010 21:59

Martin: Hehe, så sant :D

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

5 juli 2010 07:31

Vet du vad, du var i min dröm inatt konstigt, fast det brukar drömmar vara iofs:) haha

 
Maddo

Maddo

5 juli 2010 10:35

Martin: Man brukar ju säga att drömmar är konstiga och ologiska! ;)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

5 juli 2010 10:58

Jo! Så äre helt klart, det var oxå 1 dm snö fast det var juli även i drömmen...sen vaknade jag och höll på att dö av värmeslag:P

 
Maddo

Maddo

5 juli 2010 11:03

Martin: Du kanske önskade dig svalka? :P

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

5 juli 2010 11:30

Kan det vara så enkelt?:D Jag skulle vilja att det är lite finess i drömmar men det är det nog inte alltid..

 
Maddo

Maddo

5 juli 2010 23:24

Martin: Haha, typiskt dig som forskar att problematisera! :P

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

6 juli 2010 07:21

Hihi problematisera, låter mycket bättre än veckla in sig:) Oj vad jag känner mig trött idag!

 
Maddo

Maddo

6 juli 2010 10:31

Martin: Haha, det måste ju låta bra.. ;)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

6 juli 2010 13:10

Sant:) Idag har jag varit i Kållered och hämtat min poster.. premiär för sms biljett för mig, klart godkänt haha

 
Maddo

Maddo

18 juli 2010 12:10

Martin: Haha, bra där! Jag har, än så länge, inte betalt med sms någon gång.. :D

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

18 juli 2010 23:35

Du har det att se fram emot:) hihi så kul var det, nästan...
Hoppas du mår bättre imorgon, tänker på dig

 
Maddo

Maddo

22 juli 2010 12:27

Martin: Aaaw, tack! Snällt av dig! Själv har jag massor just nu men du hade semester va? Hur har du det i skåneland? Kramar

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

22 juli 2010 18:34

Jag har semester och det är härligt i skåneland! :D fast det är ju för varmt.. men nu har jag faktiskt badat en gång i havet och det är inte något jag gör jätteofta, så allt har sina fördelar. Kramar

 
Ingen bild

Martin

22 juli 2010 18:37

Och hoppas du mår bättre idag såklart!

 
Maddo

Maddo

25 juli 2010 22:58

Martin: Hehe, bada ska man ju göra så ofta man kan! ;) När kommer du tillbaka? Du kanske är tillbaka redan?

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

26 juli 2010 13:21

Eller iaf solbada:P det är jag nog lite bättre på än vattenbada:)hehe. Jag kommer tillbaka till gbg om knappt 3 veckor, ska med min bror till berlin några dagar när han slutat jobba först har vi bestämt.

 
Maddo

Maddo

26 juli 2010 19:04

Martin: HEhe okej. Oooh, skicka ett vykort vettja! Jag älskar vykort! :)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

26 juli 2010 23:30

Ja! Vykort är lite underskattade faktiskt:P
Var på fotboll idag.. första gången på jag vet inte när, måste göra det oftare! Hiskligt roligt:)

 
Maddo

Maddo

29 juli 2010 20:14

Martin: För min del är de nog överskattade. :P hihi. När åker du? Sett bilderna från min semester ännu? =)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

29 juli 2010 23:14

Så är det... överskatta och underskatta i skön harmoni, typ:P Nästa söndag ska vi åka. Jag har sett bilderna:) Ser ut som om ni haft en riktigt härlig semester:) jag noterade oxå att det pågår inspelning av den "bästa tvserien ever" på ullared precis när ni var där! Ni kom inte med i tv? Hoppas du har det supergott, kram

 
Maddo

Maddo

30 juli 2010 20:17

Martin: Hehe, det hoppas jag inte. Jag gömde mig för dem! ;)

Jag har fortfarande aldrig sett ett enda avsnitt så jag kan inte uttala mig om det är bra eller ej.. ;)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

31 juli 2010 00:53

Hihi, det låter som något jag skulle göra, men du är lite modigare, kanske om det varit en bättre serie:P

När nästa säsosng börjar rekommenderar jag ett avsnitt:) Inte så säker på att det är din kopp te, men det återstår att se..

 
Maddo

Maddo

31 juli 2010 13:43

Martin: Jag är gärna med i TV men inte efter att ha stått i det regnet som var den dagen... Fy fan. Men annars hade jag nog inte brytt mig. :P

Hehe, jag avstår nog. TV är inte allt för mkt för mig... tyvärr.

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

31 juli 2010 21:11

Tänkte väl:) Regnet kan jag förstå
Det är ganska bra, man ska ju inte låta tv ta över livet har jag hört...

 
Maddo

Maddo

1 augusti 2010 11:19

Martin: Hehe, nä man ska väl inte det. :)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

1 augusti 2010 16:53

Vill inte säga att jag är tv beroende eller så men mycket inte så bra har jag sett...:P
Tur att sommaren är så tunn ur tv synpunkt så jag inte blir fast vid den nu iaf:)

Hoppas du har en bra söndag

 
Maddo

Maddo

3 augusti 2010 10:47

Martin: Hehe, så länge du kan göra annat än se på TV är det ju lugnt.. ;)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

3 augusti 2010 11:19

Hehe, kanske borde börja skriva ner timmarna vid tvn till hösten...;P

 
Maddo

Maddo

3 augusti 2010 12:24

Martin: Det tycker jag definitivt! Skulle vara rätt skoj.. :)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

3 augusti 2010 16:17

ska jag göra :)andra registrerar kost, aktivitet, sömn, träning och jag vet inte allt... frågan är nog lite hur jag ska definiera titta på tv, elelr ett halvt getöga? hmm

 
Maddo

Maddo

6 augusti 2010 01:37

Martin: Du får göra som när jag gjorde min träningsanalys: Olika bokstäver betyder olika saker. Ex. T = Tittar aktivt på tv, G = Getöga, L = Lyssnar och B=Bakgrunden. :P

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

7 augusti 2010 14:09

Helt klart:D Framför allt är det väl getögat och bakgrunden som jag borde minska om jag tittar aktivt är det oftast något hyfsat intressant...

 
Maddo

Maddo

7 augusti 2010 23:31

Martin: Jag kan tänka mig det. =)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

8 augusti 2010 00:51

ska försöka bli bättre på att göra saker helhjärtat schemalägga tv och träningstid kanske:)

 
Maddo

Maddo

8 augusti 2010 06:03

Martin: Ja, det kanske är en bra idé! =)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

14 augusti 2010 00:28

Kanske är det vad som krävs, fast jag vet inte..
Hoppas du har det gott, låter rätt bra nu:)

Dream Maddo

19 augusti 2010 21:51

jag har det underbart! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards