Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Mat och röda tassar.

Av Dream Maddo - 23 maj 2010 19:37

Jag är uttråkad... Vad händer när man är uttråkad? Jo, man tänker på mat. Mat, mat, mat. Jag går ju på detox så det är ingen höjdare. För ju mer jag tänker på mat, desto hungrigare blir jag. Dessutom känner jag lukten av hallonsylt just nu. Kanske någon som äter pannkakor? Jag vet inte, mitt luktsinne är för bra för mitt eget bästa. Samma sak för Tessan.


På tal om Tessan är hon röd under tassarna. Jag googlade lite och har pillat henne på tassarna. Men hur märker man att en hund har ont när hon aldrig tyckt om att man tar henne på tassarna?! Jag tror inte hon har ont, hon ligger kvar och verkar mest inse att det inte är någon idé att göra större motstånd än en och annan ryckning i benet. As always. Så jag får helt enkelt tvätta tassarna (man ska tydligen ha grönsåpa, vilket jag glömde sist) och sen sätta på potatismjöl. Numera har jag en burk potatismjöl i hallen. Lyckat värre. Ska man undvika långa promenader när hunden har sånna problem? Huden ser tunn ut på sina ställen, hon varken haltar eller klagar i övrigt och vill helst inte sluta leka (vilket vi tränar på). Så hennes allmäntillstånd är i övrigt bra.


  

Mattes älskling!

 
 
Veiken

Veiken

23 maj 2010 20:36

Tyvärr kan jag inte hjälpa dig för jag kan inte mycket om hundar.
Svar: Konsumenpanelen (GP) ska träffas x-antal ggr på ett år och testa olika konsumentartiklar. Vad det blir, vet jag inte, men det ska bli spännande att få nya erfarenheter.

http://veiken.wordpress.com

 
Sussi

Sussi

24 maj 2010 08:55

Kan tänka mig att du börjar drömma mat nu. Hjärnan kan nog spela en ett spratt när man är hungrig. Jag tror nog du ska undvika nedre delen av mitt inlägg idag ;)

Jag tror att om du bara smörjer in tassarna på Tessan när ni varit på promenad så ska det nog ordna sig. Vi köpte en tassalva på hunddagis som är bra. Problemet är bara att få dom små liven att inte slicka bort det bara.. ;)
Du kan ju försöka undvika hård asfalt om det går.
Det var mina gissningar ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

24 maj 2010 08:57

Vad skoj med ett Stockholmsbesök. Fast du känner väl dig hemma där med :)
Jag och sambon har semester nu så man vet aldrig vad vi hittar på. Vi kan kolla lite närmare sen så får vi se..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Bibbi

Bibbi

24 maj 2010 12:20

Gud så SÖT hon är!!!! Vilken blick.......

Det är svårt med hundar för de visar inte mot sin ledare var de har ont. Är det någon orädd människa du känner som inte känner Tessan så bra så kan du be den personen känna på tassarna.

Du har alltid så mycket spännande på din blogg. Den här gången potatispulver.... vad använder du det till och när....????

Om Tessan har ont i sina tassar bör du verkligen undvika långpromenader på hårt underlag typ asfalt och sten. Gräs är ofarligt för det är mjukt. Självklart ska hon leka. Det är ju livet :-)

Måste läsa om din detox nu innan jag knallar hem igen.

Kramar om gör Bibbi

http://tryggimigsjalv.blogg.se

 
Anna

Anna

24 maj 2010 23:28

Hundar får röd päls av sin egen saliv och av svamp. Så antingen har hon lite ont så hon slickar sej där, eller så har hon svamp under tassarna och det ser jag som ganska otroligt. :) Smörj du så att hon inte är så irriterad där så går det nog över. :) Kram

http://kavril.bloggplatsen.se.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skapa flashcards