Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

Lyktstolpar anses vara livsfarliga!

Av Dream Maddo - 17 maj 2010 01:07

Jag vill varna alla er bilförare. Efter en livlig diskussion med Katarina har jag numera insett att lyktstolpar är livsfarliga! De kan hoppa upp från ingenstans och människor kan dölja dem!... okej, ärligt talat. Jag läste dassboken för Katarina och där finns utdrag från anmälningar till försäkringsbolag. Det är intressant hur många som har fått lyktstolpar framhoppandes på dem. Haha. Se upp säger jag bara, se upp! Sovmorgon imorgon, wiee!! Tack Katarina!

 
ANNONS
 
Vivi

Vivi

17 maj 2010 08:41

De ÄR farliga... okej jag ska berätta ngt pinsamt...
Jag och några kompisar var på väg ut, vi hade bara drukit ett elelr två glas vin så vi var inte så berusade. Jag & en tjejkompis pratar ganska ivrigt vända mot varande och hon ser sig itne för och trillar över en betonggris. Jag börjar skratta hysterisk och fortsätter att gå ...och går rakt in i en lyktstolpe !
Vi gjorde oss inte illa, men hade vi haft det på film hade vi nog tjänat mycket pengar på youtube ;)

http://www.missvivis.se

 
Sussi

Sussi

17 maj 2010 10:13

haha såna där försäkringsgrodor är så himla roliga att läsa. Vad konstiga saker folk försöker skylla på för att rentvå sig själv hihi

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

17 maj 2010 10:21

Muséer är väl inte riktigt för mig kanske..
Men jag tackar för restaurangtipset.
Jag kan ju glädja dig med att vädret skulle börja arta upp sig lite från och med tisdag. Temperaturer mellan 18-20 grader skulle det bli och lite blandat väder. Så nu får ni nog se solen ni med ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

17 maj 2010 10:37

Jo, det handlar mer om mitt eget tyckande och tänktande, jag vill ned under 70kg, då ligger BMI och fettprocent helt rätt nämligen. Dessutom är det en liten egoboost, även om det itne blir så stor skillnad kommer jag känna mig mycket fräschare :)

Jaaaa--- en betinggris, en sådandär rektangelsak de sätter på vägen för att hindra bilar att köra in ... de är jättelätta att snubbla över ;P

http://www.missvivis.se

 
riesling

riesling

17 maj 2010 13:22

"Plötsligt rusade en lyktstolpe rakt mot mig ..."
Ja, de där utdragen ur försäkringsbolagens anmälningar och även läkargrodorna är jättejätteroliga!!!

http://riesling.bloggplatsen.se

 
marica

marica

17 maj 2010 14:23

hej vännen!
förlåt att jag hör av mej så sällan nu.. det är fullt upp verkligen men jag tänker på dej och vi får höras snart o boka in när vi ska ses! längtar!! stor kram!!!

http://maricaaberg.blogg.se

 
sara

sara

17 maj 2010 21:35

Jag har inte körkort, men kan varna J då... ;-)

Idag ahde vi rena sommaren igen. Blev glass på balkongen, idag igen och jag har fått så mycket färg! :-D Usch, trist att bra skor ska kosta så. kanske struntar i att köpa nya löparskor då... springer ju inte så ofta, hehehe... Har blivit sugen på en iphone också,min mobil är faktiskt rätt dålig och jag är inte bunden av mitt abonnemang längre så kan få en bra deal. Men de är bara att prioritera!
kram

http://smuppra.blogg.se

 
Sussi

Sussi

18 maj 2010 10:13

Jag har fått tips om Järntorgen och Haga. Det var nån som trodde det kunde vara för mig. Vad tror du, har dom rätt?? ;)
Frågan är bar hur sjutton man åker spårvagn. Nåt sånt har inte vi här. Betalar man på spårvagnen eller köper man biljetter någon annanstans. Undra rom jag ska gå istället.. hihi

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

18 maj 2010 10:39

Jag börjar känna att jag ahr rätt bra koll på maten, jag har aldrig varit en person som bantar eller kör på fasta dieter (bara detoxen är jag benhård på) för jag tror på en bra balans.
Jag kanske ska äta lite mer mellan mål dock som du tipsar om. Brukar äta banan men det blir tråkigt i längden...har du ett bra tips på ngt litet mellanmål ? Kanske man kan ta med bara lite jordgubbar till jobbet ?

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se