Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 25 april 2010

Ork sökes!

Av Dream Maddo - 25 april 2010 12:00

Idag är en såndär dag då jag hellre legat under täcket och inte vaknat... alls. Jag är knäckt. Och det är INTE tur att Tessan finns idag. Jag kanske orkar skriva mer sen men just nu behövde jag bara få ur mig att jag inte orkar mer. Jag behöver stöd, ork och ett bad. Det sistnämnda ska jag ta mig just nu.

 
 
Ingen bild

Martin

25 april 2010 12:55

Ett bad är aldrig fel när man känner sig knäck.
Hoppas det blir bättre..

 
Maddo

Maddo

25 april 2010 13:12

Martin: Ja, det blir det säkert! Jag har en fråga till dig sen. Msn ikväll kanske? Kramar!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

Martin

25 april 2010 13:18

Absolut, jag är på msn ikväll. Kram!

 
Sussi

Sussi

25 april 2010 13:19

Dom dagarna är inte skoj. Ett bad kan nog pigga upp ganska bra. Jag önskar fortfarande att jag hade den möjligheten..
Hoppas du får din ork tillbaka fort.

Sv. Jag hoppades ju att naturgodiset skulle vara nästan fettfritt men nu får man tänka om där med. Fast jag tänker nog njuta av det jag köpt först innan jag tänker om ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Maddo

Maddo

25 april 2010 16:01

Martin: Underbart! Hörs senare! Kram

http://blogg.dreammaddo.se

 
Anna

Anna

25 april 2010 22:53

Du får ALLTID ringa mej eller lägg till mej på msn så kan vi chatta om du vill. Jag finns här om du vill. Kramar

http://kavril.bloggplatsen.se.

 
Vivi

Vivi

26 april 2010 13:44

Nooo känns som omjag läste allt detta alldeles för sent, stackare!! :(
Förstår att det måste kännas tröstlöst om du hamnar på ruta ett igen, men jag tror inte du kommer dit. Allt arbete du lagt ned finns där ngn stanns och jag tror att det kommer gå snabbt att korrigera hennes beteende denna gången om man jämför med när du först fick henne.
Hoppas det känns liite bättre idag och att dagen gått någorlunda smärtfritt!
Låter iaf som ett bad , shopping & lite fest var ngt du verkligen behövde!
Kramar

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se