Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 23 april 2010

Utlovade bilder och en dagsuppdatering!

Av Dream Maddo - 23 april 2010 14:28

Jag har bytt schampoo. Det luktar otroligt gott! Det är det där omtalade schampoot som jag tänkt dissa.. Någon frisör... röd förpackning. Tror det börjar på B? Orkar inte kolla upp det. Men hur som hellst så luktar det otroligt gott (jag kan inte sluta sniffa) OCH är fantastiskt drygt! Me like. Det är sällan man känner att ett schampoo är bra från början. Det brukar oftast ta två-tre schampooneringar innan det känns bra. Men detta känns bra. Tummen upp!


På tal om tumme så tänker jag på fingrar och fingret som jag har infektion i känns bättre. Tömmer det fortfarande på var emellanåt för att det är skönt efteråt men det dunkar mindre nu och jag kan använda det mer. Gött.


Att jag är kittlig är ingen nyhet men varför känns det alltid så jobbigt när det kittlas i halsen? Inte för att det är skönt när man blir kittlad, men ändå!


Jag lovade er bilder från gårdagen och idag har jag orkat mig på att hämta sladden till datorn. Fört över bilderna OCH blogg-fixat dem. Känner mig effektiv idag. Skolan står still och likaså är mitt humör inte riktigt på topp. Kryddan är på besök och jag hade hoppats på att vara frisk och träffa dem lite. Men nej. Kryddan tog Tessan i morse vilket uppskattades. Då kunde jag fokusera på att äta frukost i lugn och ro samt plugga lite. Med betoning på lite för det står stilla i min verkstad. Jag har verkligen ingen lust och jag känner att jag kämpar häcken av mig för tillfället. Tur man har stöd och hjälp. Jag skiljer på dem för stöd är de vänner jag har som puchar mig och hjälpen står dietisten för. Jag har fått otroligt mycket hjälp av honom. Härligt med en som kan området. Tråkigt bara att jag har jobb och aktiviteter på kvällarna när han har tid eftersom han jobbar på dagarna! Men det löser sig, lite sömnbrist har ingen dött av..! Eller något i den stilen.


Ja, sömnbrist var det. Jag drömmer om skolan, kilokalorier och dieter. För att inte tala om redovisningar och inlämningar. Och när jag drömmer får Söt för sig att ringa. Full också. Det är oftast roligt att prata med honom när han är full men inte när man precis somnat och behöver ta igen sömn. Blä! Nu känner jag att jag blir negativ här men det är en sån dag tror jag. Inte så att jag känner mig klagig utan mest bara... är.


  

Igår kände jag mig rätt bra!

 

  

Eddie var på besök.

 

  

Han gillar den rosa nalle-hunden.

 
 
Vivi

Vivi

23 april 2010 15:48

Man FÅR ha sådana dagar, det värsta man kan göra är att ha dåligt samvete pga av dem, men det vet jag är lättare sagt än gjort!

Men c-vitaminus är ju mumsig, grapefrukt, jordgubbar och sånt ...så då får det gärna bli överflöd för min del :D
Vad lyxigt med hemmafritterat, det har jag nästan aldrig ätit annat än på restaurang, jag äter väääldigt lite potatis, är nog ingen potatis-tjej :)

Mahhh vad söt han är, nästan lika söt som Tessan, men bara nästan ;P
Försök nu ha en bra helg och hoppas du kryar på dig!!!!


http://www.missvivis.se

 
Sally

Sally

23 april 2010 19:48

Voff. Jag och matte kikar in en sväng. INTE kul med nagelinflammation och dunkande finger. Vilken liten plugghäst du är ;-) Bravo!!!!

Nu har barnbarnen åkt hem och lugnet har sänkt sig över vårt hem.

Passar på å önska dig och Tessan en riktigt fin helg. Hoppas ditt finger lugner ner sig snart.

Kram och nospussar på er

http://hundkakor.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

24 april 2010 12:10

Jag köpte Icas nya schampoo och balsam förra gången. Jag var helt beredd på att det skulle vara dåligt men jag var ju tvungen att prova eftersom det var så billigt! Men jag blev faktiskt förvånad! Det var både krämigt och drygt. Dessutom gick det fin fint och borsta håret efter balsameringen ;)
Man är ju liksom på ständig jakte efter det ultimata schampoo och balsamet!

Fylleringningar mitt i natten brukar jag sällan tycka är skojiga! Jag är så trött då så jag knappt fattar vad dom säger hihi

Skönt att fingret är bättre :)

Neeeeej, säg inte så! Du får ju inte förstöra min tro på att mina youghurtgodisar är nyttigare!! hihi

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Bibbi

Bibbi

24 april 2010 13:58

Hej Maddo. Du är verkligen en kämpe!!! Ansvarsfull och fylld av humor.

Tack för att du hälsade på :-) Idag är en tröttdag då jag bara sover.... blir helt dränerad när barnbarnen varit här och sagt ordet "mormor" kanske 300 ggr varje dag :-)

Hoppas du hinner njuta av finvädret i helgen och inte bara jobbar.

Kram på dig Bibbi

http://hundkakor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se