Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 9 april 2010

tipptopp fast blä.

Av Dream Maddo - 9 april 2010 11:33

Idag är det fredag. Jag är grymt trött efter två nätter med orolig sömn. På något sätt tror jag Tessan märker av det för två nätter i rad har hon kommit upp i sängen mitt i natten. Djur är fantastiska om du frågar mig.


Jag har lust att göra om i sovrummet lite idag. Tyvärr har jag inte så stora möjligheter till detta i mitt rum, som visserligen är stort men utan något  möblerbart hörn. Lyckat? Nej. Jag vill nog sätta upp lite hyllor på väggen, undrar om de gamla hyllorna från gamla lyan funkar? Sen skulle jag önska att garderoberna kunde försvinna, de tar upp TVÅ hörn. En hel jävla vägg. Oj så det hade underlättat utan dem. Jag föredrar en byrå till vissa kläder, inte fyra garderober. Nog gnällt om detta. Fredag var det ja. Ska snart in mot stan och jag tänkte dra till gymmet för att cykla lite. Fysiken har en utmaning och jag vill gärna träna. Jag älskar träning men jag är en sådan anti-gym och då vill jag gå på pass men det är inte alltid pass som lockar. Ugh, jag måste ta mig till tråkiga pass också ju.


Men... det är sol, varmt och en helt underbar morgon/förmiddag så jag ska inte klaga. Livet är rätt bra ändå. Jag har en hund som är trött efter en timmes morgonrunda, plus att hon ÄR morgontrött. Hihi.


  

 
 
Vivi

Vivi

9 april 2010 12:43

Sv: Ha ha ha ...bra tips !! ;P Jag går ALLTID in i skobutiken! :P
Just nu är jag riktigt sugen på en snabb sväng dit, mest för att köpa linnen, de har ett visst sorts linne som är helt jäkla underbart!
Skitbra kvalisort för typ 40kr :D
Nog med Gekås snack nu :P

Tack för kramen, den behövdes ...får krama tillbaka :/ det är alltid jobbigt när man har ett svårmöblerat rum, men hyllor låter bra, de kan sluka rätt mycket plus att det blir snyggt!
Glöm inte balkongen heller ;)

http://www.missvivis.se

 
Sussi

Sussi

9 april 2010 22:35

Hoppas du får sov a bättre i natt nu. Man behöver få sova ut ibland för att må bra..

Förstår att Tessan blir trött efter en timmes morgonprommis ;-)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se