Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 27 mars 2010

Det är väl olika hur man definerar ord?

Av Dream Maddo - 27 mars 2010 16:57

Jag misstänker att vi har olika definitioner av ord emellanåt. Katarina brukar säga att det ser ut som om Tessan ligger obekvämt när hon viker framtassen under sig eller ligger "konstigt" på golvet. Vanligtvis ligger Tessan såhär när hon ligger i sängen:


  

Tessan sover/vilar.


Något man inte ser på bilden är detta avslappnade utseende:


  

Ser det inte mysigt ut så säg! Hihi.


Men när jag kom ut från rummet bara en kort stund senare för att bege mig till Fysiken låg hon såhär:


  

Tessan sover.


Nu kan vi börja prata obekvämt! Jag vill inte påstå att detta ser skönt ut! Men kanske har vi olika definitioner av obekvämt? För Tessan såg ut att njuta utav bara den... Haha, hon är bra söt ibland.


  

Är det verkligen skönt?

 
 
Vivi

Vivi

27 mars 2010 18:13

Vilka helt underbara bilder!!!
Både cykelbilden , men framför allt sov bilderna, hon är ju för söt!
Det låter som du har en toppenkväll planerad med vin & vänner som du säger, det kan knappt bli bättre :)

http://www.missvivis.se

 
sara

sara

27 mars 2010 21:33

Som fd kattägare förstår jag verkligen. Hur många gånger har inte katten (halv)sovit och myst med halva kroppen upp och ner i soffan och huvudet hängande nedför soffkanten på ett sätt som gör katten till en skruv. Det kan ju inte vara skönt?
Men det är väl så att vi människor fungerar lite annorlunda än våra fyrbenta älsklingar så det som är skönt för oss kanske inte är det för dem och tvärtom.

http://smuppra.blogg.se

 
Anna

Anna

27 mars 2010 22:54

*asg* Så där brukar Snobben ligga på hårda golvet!! Ser inte alls bekvämt ut, nej... :)

http://kavril.bloggproffs.se

 
Sussi

Sussi

28 mars 2010 10:55

Jag tycker båda ställningarna ser underbart sköna ut :-)
Doris har en ställning till då hon ligge på sida helt utsträckt med huvudet utanför! Den däremot kan nog inte var så skön.. eller?? hihi

Ha en fin fin dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

28 mars 2010 11:00

Min systerson föreslog att vi skulle korse en fågel och en ödla ..inte helt dumt ...och strax efter sa han glatt "..eller en Gecco ödla och en varan!!!!" :O ???
:) ungar är söta!

http://www.missvivis.se

 
Bibbi

Bibbi

29 mars 2010 21:11

Men hur söt får man vara!!! Snacka om njutning.

Har du lust att dela med dig av rådet du fick ang. Tessans kräkningar? Du vet.. min Sally kräks ju galla mellan varven.

Kramizar

http://tryggimigsjalv.blogg.se

 
Malin ♥

Malin ♥

6 april 2010 10:51

Haha så brukar våran hund också ligga. Typ varje dag. Det ser typ sjukt galet ut, men sött på samma gång. Sen visar hon tänderna också för hon har ju huvudet uppochner, å haha det ser så roligt ut. :)

http://www.malinsweet.bloggagratis.se

 
Maddo

Maddo

6 april 2010 14:28

Malin: Din länk fungerar inte?

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se