Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 26 mars 2010

En bild säger...

Av Dream Maddo - 26 mars 2010 22:21

...mer än tusen ord. Därför låter jag dagen förklaras med en bild:


Jag och Tessan cyklar.

Det är inte så långt koppel hon brukar få,

är på väg att släppa henne till Katarina.

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Andreas

26 mars 2010 23:23

Kollade genom din blogg äntligen för att få annat en jobb att tänka på, den verkar så jordnära man blir bara så lycklig när man läser. Du verkar skriva med inlevelse, så som du känner och inte det du tror läsarna vill läsa som de flesta andra bloggar gör.

Har all snön smuligt redan, här hemma i skärgården ligger de kvar en 30-50 cm ännu. I stan är det bara slask överallt, där får vi också snart barmark hoppas jag så att jag med får cykla och njuta! =)

Kul annars med en cykelbild och hjälmen är på ser jag. Bara och skaffa en rosa/vit cykel till nu så är de komplett! =)

Ha en nice helg!

 
Maddo

Maddo

27 mars 2010 10:04

Andreas: Tack! Så glad jag blir! Nej, blogga gör jag för min egen skull, det faktum att mina läsare gillar det jag skrivet är bara ett stort plus. :)

Ja, idag regnar det så det som en gång i tiden var snövallar bör försvinna idag. Är inte allt för peppad att cykla till jobbet i detta väder dock.. :P Ja, en rosa-vit cykel vore underbart! Tänk så mkt utseendet på en pryl kan göra! Hur går det med ditt hjälm-letande?

Hoppas du får en superbra helg du med! =)

http://blogg.dreammaddo.se

 
marica

marica

27 mars 2010 19:47

Ha Ha Härligt det ser ut!!!! Underbart! KRAM

http://maricaaberg.blogg.se

 
Ingen bild

Andreas

28 mars 2010 22:40

Ingen cykelhjälm ännnu!

Var till en cykelaffär i slutet av veckan, dock fanns det inte riktigt någon hjälm där som jag gillade.

Är nog viktigt med cykelhjälm. Snacka med min rumskamrat o hon var positivt inställd hon med til hjälmanvändning, så skall även försöka få henne att sätta på sig en.

Haft en kul helg o rätt tung! Vi får snacka mer på sidan om bloggen.

 
Maddo

Maddo

28 mars 2010 22:54

Andreas: Ah, då är ni två blivande hjälmare! :D Tummen upp för det! Desto fler desto bättre ju =)

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se