Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 24 mars 2010

Killar ska spana in brösten, det är så det ska vara!

Av Dream Maddo - 24 mars 2010 00:11

Jag har drömmar. Visioner. Önskningar. Jag önskar att jag en dag ska bli förälder. Till denna önskan hör att jag faktiskt vill ha en partner framöver. Jag trivs som singel, det gör jag verkligen. Men när man inser att gamla klasskompisar börjat skaffa barn och jag står här som singel känner jag att jag inte kommit någon vart. Det faktum att jag visst kommit långt i livet och i många fall längre än mina gamla klasskompisar är inget jag riktigt kan se. Just nu ser jag de där som har ett fast jobb på någon kommunal arbetsplats, som har sin partner och barn. Egen lägenhet och uteplats. Ja, visst verkar det väl idylliskt?


Många gånger har jag gått i klasser med en idyllisk familjesituation. Jag misstänker att det inte alltid är guld och gröna ängar men det är så de får det att framstå. Något som präglat mig. Man pratar inte om hur man mår, det är tabu.


Jag har erfarenheter som jag är glad över att ha men jag har fortfarande demoner att arbeta med. Kommer jag någonsin känna mig smal? Kommer jag någonsin kunna älska utan rädsla? Kommer jag kunna tillåta mig att bli älskad igen och hur gör man det? Jag vill inte ha första bästa. Jag vill ha någon som vill ha mig. Som ser till att skaffa mitt nummer för att denne VILL ha kontakt med mig. Jag vill ha en partner som verkligen visar att den vill. Ingen som är allergisk mot hund för Tessan stannar med mig! Alltid.


Idag känner jag att jag önskar mer än jag har. Jag fick kontakt med en gammal klasskompis och han tyckte att jag gått och  blivit... het. Ja, det var ju trevligt. Dåligt självförtroende, en spräckt självkänsla och hårt arbete är det som krävts för att jag ska komma hit. För visst är det väl så att utsidan spelar roll? Varför skulle det annars vara så att det första man frågar efter är en ny bild på personen?


Ständigt försöker jag se till individen men jag kan inte påstå att jag vänder mig om på stan och säger "oj, så trevlig han såg ut!" för det blir snarare "oooh, spana in den rumpan!!!" för att sedan klaga över alla killar som spanar in min häck och mina bröst. Det är väl ändå så det ska vara...?


  

 
 
Vivi

Vivi

24 mars 2010 08:26

Självklart spelar utseendet roll och det är ofta det första man går på, det innebär ju itne för den delen att det är det viktigaste..det glömmer folk ibland :)
Jag tycker man kan uppskatta ett utseende utan att känna attraktion och man kan vara atrreherad av en person utan att tycka att han/hon är värsta babe:en.

http://www.missvivis.se

 
Vivi

Vivi

24 mars 2010 08:27

Ps på ikea finna smala skoskåp som faktiskt inte tar så stor plats! Ds

http://www.missvivis.se

 
Ingen bild

Du-vet-vem

24 mars 2010 09:17

Varför kolla på rumpan mannen har roligare kroppsdelar än så.....

 
sara

sara

24 mars 2010 10:01

Jag tycker man ljuger om man säger att utseendet inte spelar roll alls, för det är ju ändå det som är första intrycket (om det inte är en radiopratare man fallit för då). Sedan gäller det att ge alla en chans att visa sitt inre oavsett utseendet!
Kul att han tyckte du blivit het ;-) Du är snygg i lugg förresten!

Jag fattar helt vad du menar. Sambo, förlovad. Jag träffade mitt livs kärlek när jag var 16 år, förlovade mig när jag var 17. Sedan har det inte hänt så mycket "stora" saker sedan dess. Känns som jag blir omsprungen av massa, som om jag ledde ett maratonlopp med flera kilometer och nu kommer dem springande bakom mig med pojkvän/fästman sedan ett par år bara och magen stor som en badboll alternativt med barnvagn. Vad hände? (Jag vet vad som hände, vi satsar på utbildningarna i första hand och tar familjen när vi har mer pengar vilket är mer rättvist mot barnen men ändå). Så jag fattar din känsla. Borde inte jag vara gift och ha en unge nu liksom?

http://smuppra.blogg.se

 
Maddo

Maddo

24 mars 2010 10:53

Du-vet-vem: Nää, jag vet inte vem! Rumpor är sexiga! Klart den bästa delen på mannen... ;)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Anna

Anna

24 mars 2010 22:35

Jag fattar vad du menar. Jag är ju lyckligt gift sen 13 år och har verkligen träffat helt rätt nu. Men vägen dit har varit kantad med både det ena och det andra ska du veta. En lång historia, kanske tar den nån gång. Men kontentan av detta är; Det kommer!! ;) (En karl alltså) :D

http://kavril.bloggproffs.se

 
marica

marica

25 mars 2010 20:50

han med stort H finns där ute det lovar jag!! stor kram fina du!!!!

http://maricaaberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards