Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 14 mars 2010

Mitt riktiga liv Vs. Blogglivet.

Av Dream Maddo - 14 mars 2010 20:50

Det är mycket som händer i livet men jag har inte riktigt varit den som bloggar om exakt allt mer än i omgångar. Ibland känner jag att jag fastnar i träsket. Ska jag ändå skriva om vad som hänt så får jag väl göra så gott jag kan. Detta missar ni i mitt privatliv:

  • Tessans andra hundmöte med Max. Denna gång i slottsskogen. Inga tänder här inte! That´s my dog!
  • Melodifestivalkvällar varje lördag.
  • Besök i gamla området (Nina bor ju kvar) med melodifestivalfinal och långpromenad med Tessan.
  • Tessans första innomhushundmöte resulterar i nervös golden retriver  men en lugn och kaxig papillon.
  • Tessan har faktiskt blivit påhoppad av två hundar.. (Vissa ska inte ha hund, Tessan får inte hoppa på någon hund för mig!!!)
  • Jag har köpt en cykelhjälm (för vilka pengar? Jag vet inte men jag behöver en, den gamla är...gammal! Man ska byta var femte år har jag lärt mig)

...äsch, detta känns löjligt. Jag vill bara poängtera att jag varken har tid eller lust att skriva om allt som händer i mitt liv. Jag ventilerar inte alltid det viktigaste i bloggen men definitivt det jag känner att jag vill skriva om.


Livet blir vad du fokuserar på!


  

Tessan (i finrosett och rosaglittrigt finkoppel) sitter lugnt i hissen med Nina.

Ludvig (Golden Retriver) vill helst av allt ut ur hissen.

Tasso (Papillon) är gammal. Haha.

 
ANNONS
 
Veiken

Veiken

14 mars 2010 21:46

Så nu har jag ändrat adressen. Den brukar lägga sig där automatiskt och jag är inte alltid observant, när den ändrar sig!....Hoppas det är bättre nu!:)

http://metrobloggen.se/horisont

 
sara

sara

14 mars 2010 23:35

Tack för denna update!
Varför ska man byta vart 5e år? Själv ska jag köpa en för att den enda jag har ägt någonsin är lila och full med påklistrande fjärilar. Gissa vilken ålder jag använde den... Så nu blir det en ny, fin och sådär konstigt oval istället. Har du något tips vad man sak tänka på när man köper, du som precis köpt? Vad kostade din? De jag har sett verkar ligga runt 500 kr.
Anledningen till att jag inte köpt tidigare är ju förstås för att jag inte cyklat på 7 år, då behöver man ingen ny :-P
Kram (om du vill ha den :-) ).

http://smuppra.blogg.se

 
Tigris

Tigris

15 mars 2010 10:11

Förstår helt ... det skall inte kännas som ett tvång då är det inte "roligt " längre!
Fin färg på rosetten!
:)

http://tigrispredikantan.blogspot.com

 
Sussi

Sussi

15 mars 2010 10:43

Du kanske sak blogga någon gång i veckan bara. Då kanske den där måstekänslan försvinner. Jag känner att jag mer och mer minskar ner också pg a att man inte orkar lika mycket längre. Trots allt har man ju ett liv även utanför datorn ;-)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sally

Sally

15 mars 2010 11:28

Heeej Maddo och Tessan. Vad du har blivit duktig Tessan. Men så har du säkert Border Collie i dig eller..... Jättefin bild på er i hissen ;-)

Jo, jag har fått massa uppmärksamhet så nu vill jag bara sova zzzzz. Läs min blogg så ser du vad vi haft för oss.

Nospussar och Sallykramar till er bägge två!!!

Matte skriver sen..........

http://hundkakor.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

15 mars 2010 13:35

Det låter som att det går väldigt mycket framåt med Tessan, så kul att höra!
Det är ju din blogg så du skriver precis vad du själv vill :) Det är det fina i kråksången!

http://drak.bloggagratis.se

 
Bibbi

Bibbi

15 mars 2010 13:57

Tänk vad tråkigt om vi alltid vore perfekta :-) Det har hänt att jag tagit för få påsar med mig ut och inte hittat någon att fråga så det är klart att jag också missat ibland. Men där jag bor är det inte ibland. I morse hade det tillkommit MASSOR!!!!

Jag har fått träna hårt på att leva i nuet. I början var det supersvårt men jag har nog blivit lite av en expert på det.

Jag koncentrerar mig på allt jag gör. Inget görs med "högerhanden" eller "ryggmärgen". Och när det händer att jag kommer på mig själv med att befinna mig någon annan stans tar jag snabbt hem mig igen.

Har du testat meditation?

För mig har det varit till stor hjälp. Och då har jag bara använt andningen. Sätt dig bekvämt med bägge fötterna i golvet. Känn efter att båda fotsulorna har kontakt med golvet. Känn igenom din kropp mentalt och känn alla delar. När du känner hela kroppen så koncentrerar du dig på din andning. Andas in genom näsan. Följ andningen ända ner i lungorna. Dra in så djupt så att magen ökar i volym. Låt axlarna vara avslappnade. Andas ut genom näsan. Följ andningen hela vägen från lungorna. Fem gånger räcker till en början så ökar du på, men inte innan du verkligen kunnat koncentrera dig fem gånger utan avbrott. Svårare än man tror.

Nu vart det verkligen en lång kommentar men prova. Det finns många knep när du börjar bli lite varm i kläderna.

Kramar om

http://tryggimigsjalv.blogg.se

 
Anna

Anna

15 mars 2010 18:52

Vad härlig du är Maddo!!! *asg*

http://kavril.bloggproffs.se

 
Veiken

Veiken

15 mars 2010 20:30

Oj, vart femte år. Undrar hur gammal min är? Snygg är den, men det hjälper ju inte om det som inte får hända, händer.....

http://metrobloggen.se/horisont

 
Zandra

Zandra

15 mars 2010 20:57

Nej jag köpte bara nya delar och renoverade de gamla som satt uppe. Alla delar kostade 200 kr, men jag köpte på tok för mycket. Hade bara behövt hälften :P
Köpte på Claes Ohlson. Billigt och bra! :D

http://drak.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

15 mars 2010 21:13

Ingen aning om de säljer hela persienner. Jag köpte ju bara delar :) annars har IKEA persienner. Kanske även Jysk?

http://drak.bloggagratis.se

 
vivi

vivi

16 mars 2010 09:05

Klart du bara ska skriva när du känner för det! Håller koll på din blogg när du gör det :)
Hmmmm undrar om du fick med min kramkommentar...

Kram ! :P

http://www.missvivis.se

 
Sussi

Sussi

16 mars 2010 09:59

Tack så mycket för gratulationerna :-)

Hoppas du får en bra dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Tigris

Tigris

16 mars 2010 10:12

Jag tycker de är härliga! Och ... man kan alltid börja med ett ... kanske ser du åtminstone "dubbelt" sen? Nej, det var dumt, klart man kan dricka lagom! Och det kan vara annat i om man vill!
:)

http://tigrispredikantan.blogspot.com

 
Bibbi

Bibbi

16 mars 2010 10:45

Åhhhh flåt.... hur kunde jag missa X/ Det kommer att åtgärdas å det snaraste hihihi

Seriöst nu.... Det är ju det som blir ditt problem Maddo. Testa meditation ska du se att du kommer få en massa gratis :-)

Kramar från Bibsan

http://tryggimigsjalv.blogg.se

 
Bibbi

Bibbi

16 mars 2010 12:40

Du ska bara veta hur kul vi har det när vi får springa lösa hihihi

Fast du vet... det blir ju bara när ingen annan är i närheten. Lite trist faktist.

Nu ska vi ut igen. Nospussar till din fina vackra KLOKA hund (Border....)

http://hundkakor.bloggagratis.se

 
Bibbi

Bibbi

16 mars 2010 13:20

Jag har stor förståelse för det. Jag har försökt springa ifrån mig själv halva mitt liv. Du kan inte fatta hur skönt det var att våga sluta.

Jag tänker.... har du inget tillfälle i livet när du njuter så där extra mycket. Om du har det så får du försöka försätta dig i samma känsla igen. Du får prova olika vägar för det går.... men du måste vara envis. Vi hörs bästa tjejen

http://hundkakor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se