Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 8 mars 2010

Summan av kardemumman och Stenungsund på det!

Av Dream Maddo - 8 mars 2010 08:31

Igår var jag effektiv. Jag bestämde mig för att ha en Maddo-dag. En tanke jag haft om söndagarna redan från början men aldrig riktigt tagit tag i. Kanske var det en gräns jag sprängde igår?

Jag sökte sommarkurser helt utan att någon puchade på mig. Jag är lite stolt över mig själv. Kollade även på sommarjobb. Jag sökte ett sommarjobb och sparade några jobb som jag ska kolla vidare på.

Idag bär det av till Stenungsund för att äta lunch med Gammelsmurfen. Det var länge sen vi sågs nu. Vi har sällan tid att tjöta eller chatta heller så det ska bli skojjigt att ses igen. Lite nervöst att åka så långt bort. Men på ett positivt sätt.

Försöker peppa mig själv att komma ut på morgonpromenad med Tessan. Det var inte lätt att komma upp i morse så jag tog en Maddo-morgon med ett bad där jag skrubbade kroppen. Siktar på en 40-minuterspromenad idag.

Jag vet att många funderar över sina bloggar och existensen av dessa. Jag måste erkänna att jag själv funderar på varför jag bloggar. Det har nästan blivit mer av en vana än av nöje numera. Mitt första blogginlägg skrev jag den 5:e juli 2000. Snart är det tio år sedan. Kanske är det dags att se över anledningen till bloggandet? Jag älskar att skriva men bloggandet har blivit mer än bara skrift den sista tiden. Det är en social grej. Man kommenterar, får kommentarer och allmänt lever på bloggen. Jag älskar det samtidigt som jag hatar det.


  

Kanske är det dags att lägga undan

datorn och satsa på det verkliga livet?

 
 
Bibbi

Bibbi

8 mars 2010 09:25

Godmorgon härliga tjej :-) Gammelsmurfen.... här på bloggen....?

Dina tankar om bloggandet är verkligen sunt. Har hört att många tänker på samma sätt som du. Som du kanske märkt så bloggar jag inte av "tvång" utan bara när jag har något jag vill dela med mig av. Men jag håller med. Det har blivit ett asocialt sätt att umgås på.

Kram och pushning för dina helt egna val :-)

http://tryggimigsjalv.blogg.se

 
Ingen bild

Martin

8 mars 2010 13:16

Det är nog många som skulle sakna blogge, MEN samtidigt så är det ju så att allt har sin tid och det finns alltid möjlighet att ombestämma sig;)

 
Maddo

Maddo

8 mars 2010 14:55

Martin: Hehe, ja jo.. men vi får se hur det blir...

http://blogg.dreammaddo.se

 
Sussi

Sussi

8 mars 2010 18:27

Jag kan förstå ditt tänk. Lika mycket som det är kul kan det vara ett tvång ibland. Det är inte alltid lätt att tänka ut vad man ska skriva om. Ibland blir det bättre och ibland lite sämre. Du kanske kan lugna dig lite och bara blogga någon gång i veckan. Då kanske du märker om det är något du saknar eller inte.
Som jag skrev i inledingen av den här kommentaren så förstår jag dig men jag ska villigt erkänna att jag kommer sakna din blogg i sånt fall. Men men, det är ju trots allt ditt val ;-)

Sv. Jag undrar också varför hundar inte gillar duschen. Varmt och härligt vatten och man märker ju hur skönt dom tycker att det är efterråt!

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
sara

sara

9 mars 2010 19:07

Förstår hur du menar med bloggen. Även om du bloggat många år längre än mig. Men jag vill ju få uppdateringar iaf ibland om dig så våga bara sluta helt :-P

sv. nix ingen annan kommentar från dig där! Håller med om att det är de bästa presenterna :-)
Ja, jag såg att vi också hade något sådant system på biblioteket, men det verkar ju knappast funka!

http://smuppra.blogg.se

 
marica

marica

9 mars 2010 19:56

Hi Hi kul överskrift på inlägget :)

Maddo-dag låter toppen!

ska du läsa sommarkurs i Skövde i sommar tro? Akademiskt skrivande.. sök sök sök vet jag :) KRAM SAKNAR DIG!!!!

http://maricaaberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards