Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 1 mars 2010

Hur kommer vi se på oss själva om tio år?

Av Dream Maddo - 1 mars 2010 12:56

Jag har försökt blogga hela morgonen men det blir bara massa utkast. Inget jag blir nöjd med. Jag lever. Idag är egentligen en bra dag, jag har bara inte tagit tag i den ännu. För jag är väl egentligen den enda som kan påverka mina reaktioner? Därför går jag in med tanken om att varje dag är bra. Känner jag det inte så ligger det hos mig att finna det som får dagen att kännas bra. Ibland måste man be om hjälp, andra gånger behöver man träna, gå ut, kramas eller bara sitta ner en stund. Jag ska försöka finna vad jag behöver idag.


Insåg vad som drar mig ner. Kan däremot inte prata med alla om det och jag tror det är så att jag behöver få berätta om den situationen för någon. Någon som redan vet lite bakgrund. Minska risken för millioner frågor. Jag vill bara ha ut det och sen släppa det. Jag har haft detta gnagande inom mig en vecka nästan så nu är det dags att släppa taget.


Tills dess lyssnar jag på Magnus Carlsson/Barbados. När jag söker på YouTube ser jag hur sliskig Magnus Carlsson sett ut under åren. Det värsta är väl ändå att han alltid sett bra ut - för den tiden! Men... usch! 


Jag kanske borde ändra titeln till "Hur kommer vi se på oss själva om nio år?" för detta är nio år sedan:


 
 
Sussi

Sussi

1 mars 2010 17:10

Det är en bra inställning för om man börjar varje morgon med att tänka att det inte är en bra dag skulle man ju aldrig kliva ur sängen.

Hoppas dagen blev riktigt bra också?

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
malin-heléna

malin-heléna

1 mars 2010 19:39

Haha.. Magnus Carlsson ja.. Hehe. Ååh, vad jag älskade Barbados när jag var liten. hihi. Kunde typ alla deras texter utantill. (kan säker sjunga med nu med om jag får höra dem) haha..

Sv: Vad jag tänkt med livet?
Med jobb och så så vill jag ha eget. Vill utbilda mig till make upartist och nageltoknolog. :)
Och sedan vill jag träffa en bra hårfrisörska och en piercare och öppna en stor butik tillsammans med dem. :) Skulle vara underbart att ha alla dessa skönhetsgrejer tillsammans i en butik. Och piercare har jag fortfarande lite i bakhuvudet att jag vill bli med. :)
Det är mina 3 pasioner i livet, piercing, make up och naglar. hihi.. Så flickig jag låter. *Ler*
Men det är ju bara jobbdelen det. Jag vet ju liksom inte alls Vart jag vill göra detta. Har ingen aning om jag vill bo kvar här i Vara eller inte..
Det är svårt det där.

http://www.malin-helena.bloggplatsen.se

 
TESS

TESS

1 mars 2010 19:54

Hej! Har helt glömt att svara haha =)

Ja förhoppningsvis får jag mitt leg, om det nu inte blir så att de skickar ett brev om att mitt foto inte duger. Men då vet jag inte hur fasen jag ska göra, båda mina öron syns liksom inte helt även om jag försöker :P
Men jag håller tummarna för att det ska fungera och att det enda brevet jag får är det som säger att det är klart att hämtas =)

http://tess021.blogg.se

 
Anna

Anna

1 mars 2010 20:29

*asg* Jaa du, jag vet hur jag såg ut för tio år sen och vill inte tänka på hur jag ser ut om tio år!! :D Då är jag f*n 47!! Vill inte tänka på det just nu... *skakar på huvet och förnekar helt min nuvarande ålder*

http://kavril.bloggproffs.se

 
malin-heléna

malin-heléna

2 mars 2010 08:13

hehe.. Jag vet inte hur man håller sig ifrån glass heller. (A)
Men förutom provsmakningen så har jag hållit mig väl med maten i alla fall. :)
Sedan var jag ju tvungen att vara först på jobbet att smaka på den nya glassen! haha.

Jag vet vilken utbildning jag ska söka med make up. Make up studion i Göteborg har redan till och med tagit in mig. Men det var över 1 år sedan nu. Jag skulle börja, men då fick Johan sparken och jag var tvungen att skaffa ett jobb istället eftersom att utbildningen inte är berättigad till studielån eller något annat.
Den är bara i 11-19 veckor (beroende på upplägg)
Men jag ska söka den igen när pengar och möjlighet finns.
Den kostar dock 45 000 kr..
Men känns fint att jag ska få jobba 100% i sommar (och kanske efter sommaren med) då blir det mer pengar att lägga undan. :)

http://www.malin-helena.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

2 mars 2010 16:08

En annan artist som ser riktigt slemmig ut är Andreas Johnsson. Jag har skjutsat honom till hans hotell för några år sedan när jag jobbade på en festival. Han ÄR otroligt slemmig i sättet också. Tillgjort övertrevlig. Min mamma blev så klart störtförälskad i honom. Även den andra kvinnan som var 50+ som jobbade backstage. När jag sa att han vra slemmig kom det i kör från dem "Neeeej, han är ju sååååå gullig!" Och så tindrade de med ögonen som små flickor. Hahaha

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards