Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

Tid är inget man får - det tar man sig!

Av Dream Maddo - 28 februari 2010 12:52

Jag skulle egentligen åkt skidor imorgon men det blir inställt. På något sätt känns det ändå bra. Känner att jag är i en "lägga-täcket-över-huvudet-period" just nu. Jag vill bara ha någon att krama. Inte göra något mer. Det är mycket i mitt huvud nu. Det är inte så att jag inte trivs med livet. Jag trivs rätt bra faktiskt. Men jag är trött. Extremt trött.

Så denna vecka tänker jag nog inte bestämma mer än nödvändigt samt det jag planerat:

  • Besök av Lillpojken och Björn (troligtvis måndag?)
  • Skola (tis, ons, tors och fre)
  • Jobb (tis)
  • Fysiken (tors och lör)
  • Sandra sover över (ons)
  • Möte (fre)

Vi har lite hemstudier så jag tänkte se till att kolla på frågorna till ena boken, leta upp artiklarna vi ska läsa och kolla på vad vi ska göra med dem. Skolan nästa vecka innefattar "bara" sex timmar fysisk aktivitet och som det ser ut just nu kan jag ta mitt favoritpass på fredag! Om jag tar det blir summan av kardemumman ca nio timmars träning nästa vecka. Galet, jag vet men fy så skoj. Finns en risk för att jag behöver/vill träna imorgon eller på tisdag eftersom det annars blir fyra dagar utan träning. Haha, låter jag som ett träningsfreak beror det högst troligt på att jag inte riktigt räknar med träningen i skolan.


  


Imorgon börjar det sockerfria livet. Igår hade jag riktig panik inför hur detta ska gå. Så godissugen jag var igår har jag inte varit på länge. Inte ens under detox! Det säger en del om vilket sockerpunderi jag försatt mig i. Sjukt! Men jag mår bra och det känns som om kroppen mår bra också. Hihi.


Nej, nu ska jag ta mig tid att andas innan jag ska möta Björn och vi ska inhandla lite inför firandet av Nina. Hon fyllde år i fredags och det ska vi fira här. Hennes present? Påkostad och minnesvärd. Återkommer med vad det är, hon kanske får för sig att finna svaret i bloggen ju. Hihi.

 
 
Sussi

Sussi

28 februari 2010 16:51

Usch.. jag är också inne i en riktig varatrött period. Orkar ingenting! Kanske har lite att göra med årstiden?

Sockerberoendet kan vara riktigt svårt att göra sig av med.

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
malin-heléna

malin-heléna

28 februari 2010 22:36

Det där med "sockerpunderi" känner jag igen allt för väl just nu.. Har ju samma jobbiga sits. Detoxen är fruktansvärd och inte helt korrekt följ. (A) Men INGET socker i alla fall! och det är jag stolt över. :) Blev lite mos till middagen på jobbet dock, fyyyy...
Men jag är glad över att jag stått emot kakor och skit både igår och idag i alla fall, ett litet steg framåt. :)

Sv: Ååh, jag kommer inte ihåg så mycket av allt du skrev där innan. :) Det är inte speciella ord om jag har svårt med. Men det är att läsa meningar i en lång text som.. öh.. hur ska jag förklara. Jag kan förstå alla orden, men när det blir en mening blir det ändå bara ord liksom. Ääh.. det är så konstigt att förklara när man skriver. :P haha..

Jag skulle vilja kunna mer om allt med träningspåverkan och så på kroppen och välmående. Det är ju väldigt intressant och faktiskt bra att veta när man tränar mycket själv liksom. :)
Gissar att det är riktigt spännande den kursen? :)
Vad är det du läser egentligen? Läser du bara kurser som du tycker är intressanta. eller går du en hel utbildning? Och vad har du tänkt att bli då? :)

http://www.malin-helena.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

1 mars 2010 08:11

I det här fallet så förlorade jag en timme hihi
Men att hon ringde bara några timmar innan för att säga det kanske var lite taskigt! Men men.. vi stressade lite och hann hyfsat i tid ;-)

Hoppas du får en bra måndag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

1 mars 2010 09:11

Många som är trötta nu, tror det är bristen på sol, slasket, och för din del har nog mycket energi gått åt till omställningarna i ditt liv, det har ju ändå hänt väldigt mycket på bara några månader! Bra att du hinner ta dig tid, tyckte förresten det var klockrent skrivet med rubriken!! :D

Du ska se att det går bra med sockret, ett tips är att ha nötter eller solrosfrön hemma vid sug!

http://www.missvivis.se

 
Zandra

Zandra

1 mars 2010 09:44

Jag är också inne i en dra-täcket-över-huvudet-period. Men igår gjorde jag en kraftansträngning och städade vår stora garderob hemma (halva). Andra sidan av den får bli en annan dag. Det tog så lång tid ändå. Jag tog mig också an ett berg av disk som samlats under veckan som gått. Puh! Men det var skönt att ha det gjort!

Jag körde helt sockerfritt under januari. Efter ett par veckor insåg jag att mitt godis och kakbegär inte hade så mcyket med fysiskt sockersug att göra, utan snarare psykiskt. Det hade blivit en vana att stoppa i sig sötsaker. Det var en ganska intressant upptäckt. Som pepping för att klara hela januari helt sockerfritt sa jag att om jag klarar hela månaden får jag äta godis/kakor på helgerna sen framöver, men inte på veckorna.
Det gick faktiskt bra eftersom jag visste att det var under begränsad tid. Och nu klarar jag veckorna för att jag vet att jag får äta lite på helgen om jag inte gör snedsteg på veckan.

Hoppas du också hittar något bra mål! Det kan ju vara något helt annat, belöna sig med att gå på massage kanske när man klarat X antal veckor.
Det kommer att gå bra ska du se! Du verkar vara en beslutsam tjej :)

http://drak.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

1 mars 2010 11:44

Japps....det är en Mio-matta :)
Tycker jättemycket om den, ibland ska man ha tur... vi köpte vår förra matta på IKEA , den var jättefin och kostade bara 400kr eller ngt sånt! Så det tipsar jag om :)
Sedan har du ju alltid Rusta ;)

Jo, frövaring är alltid krångligt i ett litet rum, men ikea brukar vara kung på det också :)

http://www.missvivis.se

 
Anna

Anna

1 mars 2010 20:27

;) Det låter som om du vet vad du gör om dagarna!! :)
Kramar

http://kavril.bloggproffs.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards