Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 27 februari 2010

Blä, blä, blä!

Av Dream Maddo - 27 februari 2010 14:31

Jag tror att början på varje år betyder otur. Detta kom jag fram till när jag skulle dammsuga lägenheten nyss. Till att börja med tänkte jag ta hallen där allt grus samlas. Nu ska jag berätta bakgrunden till detta för samma dag som jag och Katarina skulle åka skridskor skulle jag också dammsuga. Så tyckte jag att dammsugaren sög dåligt. Något är helt enkelt fel på den. Så dog den. Så återuppstod den men den suger kasst. Så vi fick Katarinas gamla om jag förstått det rätt. Därför tog jag nya tag idag för att dammsuga. Tror ni inte den suger sämre än min? Min älskade electrolux påslösa med självrengörande filter. Violett också för att passa inredningen. Jag blir så ledsen!!


Jag har väl sagt att jag är student också va? Jag är inte direkt rik och en dammsugare är inte direkt billig och jag vill inte ha vilken som helst!



(16:20 - Nu fungerar dammsugaren igen. När vi fått tag i skjuts och således skulle separera delarna från varandra kom det fram en pinne á 7cm som troligtvis utgjorde ett stopp. Typiskt! Nu är det dammsugit och jag har skurat toaletter och golv. Rent och fint.

 

Förresten! Vattenkokaren återuppstod också, vad som var fel med den är fortfarande en gåta!)

 
 
Ingegerd

Ingegerd

27 februari 2010 21:26

Vi brukar alltid säga det att om man väntar tillräckligt länge så brukar sakerna "självläka";-) De e faktiskt ofta så, varför vet jag inte!

http://hovsing.bloggagratis.se

 
malin-heléna

malin-heléna

27 februari 2010 22:11

Vet inte om jag kommer göra dig besviken nu eller så. Men det är så att jag lider lite utan dyslexi... Jag har svårt att läsa långa texter med svåra ord och meningar. fakta texter framför allt.
Jag har läst sin långa kommentar flera gånger nu och jag tror jag fattar. Men har lite svårt med vissa delar, just för att jag inte kan sätta ihop meningar i svåra texter.

Men som sagt, tror jag hängt med på det mesta att du tycker människor kan må bra psykiskt och socialt trots att de är stilla sittande människor.
Och det har jag inte sagt något annat om. Självklart kan man må bra i huvudet ändå. Det är annat i livet som "avgör" om man mår bra eller dåligt psykiskt.
Men det jag menar är fysiskt. Jag tror inte att någon KROPP, inte människa, utan kropp, mår bra av att vara stilla sittandes och få "fel" mat. Kroppen måste hitta andra vägar att få sin energi om man bara äter 1 gång om dagen. Den tror att den är utsatt för svält och lagrar mer energi av allt du äter. Det är inte sunt för din kropp att inte röra sig och får mat.
Det finns många, många forskningar som gång på gång bevisar att kroppen mår bäst av att röra sig regelbundet och få "sund" mat regelbundet.
Sedan kan man må hur bra som helst i sig själv utan träning och sund mat. Det vet jag med. :)

http://www.malin-helena.bloggplatsen.se

 
ficklampa

ficklampa

28 februari 2010 11:39

fap fap!

http://ficklampa.wordpress.com

 
Anna

Anna

28 februari 2010 13:50

Vad härligt det låter med saker som man kan laga själv och saker som återuppstår efter lite hot om soptippen!! ;) (För du hotade väl vattenkokaren va? Det brukar funka!) :D Kramar

http://kavril.bloggproffs.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skapa flashcards