Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

Almmäntillståndet tillåter inte.

Av Dream Maddo - 23 februari 2010 20:15

Jag är ledsen, jag orkar inte svara på kommentarer. Hela kroppen strejkar av stress, press och spänningar. Spikmattan gav en powernap på 35 minuter. Nu är det lämna nyckel till morgondagens hundvakt och sen sängen som gäller. Ni vet vad som gäller: När jag orkar så svarar jag men verkliga livet går före.


Tidigare inlägg är absolut inte menade till någon specifik person utan mest bara för ventilation.


    

 
 
Vivi

Vivi

25 februari 2010 09:46

Ta verkligen hand om dig nu Maddo, tänk på att vi finns här när du vill ventilera igen ;) och om du behöver skriva av dig.
Se nu bara till att verkligen pyssal om dig själv och försöka göra saker du tycker är kul!! Inte stressa sönder dig!!
Ut och lekt i snöhögarna med Tessan & drick varm choklad :D

Massa kramar

http://www.missvivis.se

 
marica

marica

25 februari 2010 18:35

Man är inte mer än människa vännen! Styrkekram!!!!

http://maricaaberg.blogg.se

 
Anna

Anna

25 februari 2010 21:42

Ta hand om dej nu, som sagt och tänk inte på bloggen! Livet går först, det vet du... Kramar i massor.

http://kavril.bloggproffs.se

 
sara

sara

26 februari 2010 09:04

take care! du är viktigast i ditt liv så ta hand om dig ordentligt! ser fram emot att höras av snart igen :-)
kram!

http://smuppra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se