Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

Välj att förstå mig!

Av Dream Maddo - 23 februari 2010 07:32

Jag är helt slut i kroppen. Det känns som om allt jag säger missförstås. Jag har förstått att vissa tagit åt sig personligen av min blogg. Min blogg är ingen vetenskap. Det är en ventilationsbank. Med tidigare inlägg menar jag inte att folk ska sluta gnälla eller inte vara sig själva utan jag menar att vi väljer vart vi lägger vår fokus och jag vill inte lägga min fokus på det som är dåligt med snön.


Nästa vecka ska vi åka skridskor med klassen, det blir spännande! Sen ska vi träffas i projektgruppen och bara ha trevligt, äta gott. Det lär bli trevligt!


Denna vecka innehåller massor av moment och det stressar mig lite. Samtidigt som jag tycker om att ha massor av moment. Därför måste jag försöka se positivt på det. Jag vill ju inte bara vara med mig själv. Nog för att jag faktiskt tycker att den där Maddo är rätt okej att umgås med. Det blir lite enformigt i långa loppet.


  


Tessan sov i princip hela natten hos mig. Myyys!

 
 
Tess

Tess

23 februari 2010 07:49

Jag tycker det är j*vligt irriterande när jag får höra att vissa tror att jag "hoppar på" dom med vissa saker jag skriver. Jag pekar inte mina inlägg direkt mot enskilda personer. Försöker få folk att fatta det, att om du tar åt dig så är det kanske något du borde tänka på...


Lever vi livet som vi borde eller är vi för fega?
Vad tror du? Kika gärna in och lämna din åsikt :)

http://tess021.blogg.se

 
Sussi

Sussi

23 februari 2010 08:07

Så är det alltid. Vissa tolkar allt på sitt sätt! Jag tycker det är bra att du försöker fokusera på det braiga med snön. Jag vet att jag också borde det så när jag läser ett sånt inlägg som du skrev så tar jag mig lite i kragen också!
Och var och en får väl ändå tycka som dom vill.. Även du! Dom skriver ju ner sin åsikt så varför ska inte du få ha din??

Ha en bra dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
sara

sara

23 februari 2010 10:03

Hoppas inte att du menade mig där... ;-)
Ha en bra tisdag!

http://smuppra.blogg.se

 
Anna

Anna

23 februari 2010 11:47

Uuuuj, så där kände jag det igår också. Vad jag än sa så blev det missuppfattat. Då känns det som om allt man säger bara blir fel... Jag har lärt mej att inte ta åt mej av vad folk skriver i bloggar, om det inte uppenbart är riktat till mej såklart. Jag tar till mej vad folk skriver och tar åt mej av det som är positivt. ;) Kramar till dej Maddo, som garanterat är ett roligt sällskap. Iallafall för mej här framför datorn! :)

http://kavril.bloggproffs.se

 
Ingen bild

K

23 februari 2010 13:06

Hon kanske kände att du var orolig. Hoppas vi hinner ses ikväll. :) Tycker ju om min kombo ;)

 
Vivi

Vivi

23 februari 2010 13:23

Ush ...inte roligt om man känner sig påhoppad, hoppas du inte gjorde det av min kommentar :( inte meningen i så fall !!
Tycker du har rätt, din inställning är det som styr !
Just nu vet jag inte om jag vill skotta hela uppfarten ena halvan består av ett stort berg, snöplogningen har tydligen tyckt det har varit helt okej att fylla vår halva uppfart med snö ... men det är ganska häftigt ...det är JÄTTE högt :P

http://www.missvivis.se

 
marica

marica

23 februari 2010 20:50

Jag känner igen mej gummsan :( skulle lika gärna kunnat vara jag som skrivit inlägget... kram :)

http://maricaaberg.blogg.se

 
Maddo

Maddo

24 februari 2010 21:36

K: Lite tid blev det men jag mådde inte allt för bra.. :( Det är så himla mycket nu!! GAAH! Hinner ju knappt fråga hur vännerna mår, hur mår du liksom?

http://blogg.dreammaddo.se

 
sara

sara

24 februari 2010 22:06

Bra!
Men vadå... varför har den börjat krångla igen för? *suck* TRIST!
Fast vi tog precis guld i herrstafetten så jag kan inte riktigt sluta glädjas åt det, hehe :-D

http://smuppra.blogg.se

 
malin-heléna

malin-heléna

24 februari 2010 22:23

HUm... inte roligt att bli så missförstådd.
Ibland förstår man inte vilken effekt bloggen kan ha.. Och det kan bli missförstånd. Jag hoppas det inte var allt för stora missförstånd dock. :)

Sv: Blev damsuget i badrummet endast! Johan gick upp så sent så jag orkade inte ta itu med mer efter det. Vill hinna ha söla tid innan jag ska till jobbet. :P
Men i morgon är jag helt ledig i alla fall. Så får ta det sista då. Det blev en 3 dagars städning. Haha.. Att det ska ta så lång tid att städa en 2:a . ;)

http://www.malin-helena.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

25 februari 2010 08:28

Usch, jag vill inte ha mer snö nu så jag hoppas inte det gäller oss. Än så länge lyser solen här :-) Men det är kallt - 10 grader just nu!

Jag har haft det väldigt bra.
Hoppas du inte har det allt för stressigt?

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se