Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Sovmorgon, vad är det? Hur gör man?

Av Dream Maddo - 14 februari 2010 10:33

I morse tänkte jag ta sovmorgon. Till åtta var det tänkt eftersom Tessan ska ha mat då. Jag tog henne på promenad halv ett inatt och tyckte mig vara värd att sova längre än till sju. Klockan sju kommer Tessan upp i sängen. Där lägger hon sig och sover vid mina fötter. Glädjen är total och att somna är ju som att inte njuta av denna stund. Så där ligger jag och njuter. Klockan sju på morgonen.


Tessan ♥

Jag och Tessan ♥


Jag och Katarina beställde ju kött från Gröna Gårdar rätt nyligen och hämtade ut det förra veckan. Igår var det dags att göra en av bitarna, lite mindre än ett kilo ytterlår. Vi gnuggade in den i havssalt, svartpeppar, soya och olja. Eller, jag hade åtagit mig maglagningen så skyll på mig! Haha. Till det gjorde vi morötter, rödbetor och potatis i ugn och kokade broccoli till. Nej, ingen sås här inte. Det behövdes inte heller för det blev förbannat gott!


På kvällen kom Klass-Ida och min gamla arbetskollega förbi. Jag har glömt fråga om jag får skriva hans namn i bloggen och det är nog dags att ge honom ett smeknamn för det kommer nog fler gamla arbetskollegor i framtiden. Men inte i detta inlägg. Tessan var piffad med en rosa rosett om halsen. Det är så fint med rosa mot svart. Tror ni Tessan kommer få fler rosa accesoarer? Det tror jag. Hihi.


Vi hade en trevlig kväll framför melodifestivalen. Inte allt för imponerad av deltagarna i år. Det har blivit mer humor än sång de senaste åren. På gott och ont.Tessan ♥

Tessan i sin rosa rosett ♥

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

14 februari 2010 12:31

Doris brukar gå upp och checka om vi är vakna från ganska tidigt ibland men hon går alltid och lägger sig igen. Hon gillar att sova länge men hon måste dock som sagt var komma och pussas lite hihi

Men så söt Tessan var i sin rosa rosett :-)

Ett väldigt originellt namn på ett band hihi

Ha en mysig alla hjärtans dag
Kramisar


http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

14 februari 2010 13:14

Gud vad ni är söta! Och visst klär hon i rosa!
Ja mina kissar förstår inte alls vad hunden ska här och göra. Hehe.

Nu ska jag skriva på protestlistan mot köttlimmet! JAg tycker också det är en otroligt dum idé!

http://drak.bloggagratis.se

 
kickan

kickan

14 februari 2010 13:44

maddo du måste ta och föklara för mig .. sovmorgon ?? jag fattar inte vad e det? hur gör man?

http://juliusson.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

14 februari 2010 17:04

:) Med småbarn får man aldrig sovmorgon, så passa på du innan du får barn säger jag bara!! Tessan var så fin i sin rosa rosett så... ;) Kramar

http://kavril.bloggproffs.se

 
Vivi

Vivi

15 februari 2010 09:07

Mahhhhh gud vad söt hon är Maddo! Du med naturligtvis, men Tessan passade alldeles fantastiskt i sin rosa rosett!
Låter som en riktigt härlig helg tjejen, det tror jag du behövde !!

Hahahahaha, vad jag skrattade när jag läste kommentaren om skorna *fniss* dessa var inte heller så dyra!
349kr på DNA , finns inte DNA i Gbg ?

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se