Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 6 februari 2010

Valross när jag sover.

Av Dream Maddo - 6 februari 2010 08:49

Sova är ju bara uteslutet. Då kvävs jag av slem och snor. Ni kan ju tänka er hur pigg och glad jag är nu? Som om det inte räckte att vara sjuk? Det går åt sjukt mycket papper för att snyta min näsa. På natten vaknar jag minst en gång och måste snyta mig, sätta på vattenkokaren och ånga ut lite snor samt ta näsdroppar. Därefter tar jag papperstussar och trycker in i näsan (liksom Sussi skrev när hon var sjuk: En förkyld valross) sen är det bara att bunkra upp med kuddar så att jag hellre sitter än ligger och försöka sova. Annars kvävs jag ju i snoret! Jippie...


Jag har egentligen rätt mycket ork i kroppen och känner mig inte mör och död direkt. Men så fort jag ska göra något envisas min näsa med att påminna mig om att den faktiskt producerar snor i snabbare takt än jag kan snyta mig. Fantastiskt vad våra kroppar kan göra.


Ni kanske undrar varför jag tar näsdroppar hellre än nässpray? För jag gillar inte nässpray. Jag hatar om någon ens snuddar vid min näsa så jag kan inte påstå att det känns fantastiskt att spraya upp något i min näsa. Nej, dessutom känns näsdroppar mer naturligt.


Dags att vila upp sig lite tror jag allt.


  

 
 
sara

sara

6 februari 2010 09:48

Antar att valross grejen är vad jag gör minst en måltid om dagen numera efter operationens komplikation. Äter jag ex youghurt och dricker något samtidigt så rinner ungefär hälften ut genom näsan. Måste då ha papper som stoppkloss så inte det jag stoppar i munnen hamnar i tallriken/glaset igen... :-( Fattar iaf exakt hur det känns!

sv Aha, varför skulle man vilja ha ett sådant festtema? :-S
Haha jag vet inte, men jag var själv anställd hos dem så vet att de hade något som kallades Lek & Lär, fast jag var anställd för äldre barn. :-)
Kram

http://smuppra.blogg.se

 
malin-heléna

malin-heléna

6 februari 2010 10:50

Uhha, detta låter inte alls roligt! Hoppas verkligen att du blir frisk snart. Är alltid så jobbigt och begränsat att vara sjuk..

Sv: Ååh, vad roligt. =) Vad var det ni skulle göra här nu då? (mitt minne är inte alltid så bra, för mycket att komma ihåg)
Ja, 4 dagar är sjukt härligt, dock nästan liiiite för länge ibland. :P Man blir nästan seg när man ska tillbaka. Men jag ska jobba kväll på onsdag med en bra tjej, så det känns ju rätt bra ändå. :)
Nu ska jag njuta i alla fall. ;)

http://www.malin-helena.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

6 februari 2010 11:35

Usch det är hemskt när man är så täppt och snorig så man inte ens kan sova!!
Men visst funkar "valrossen" bra ;-)
Man ser rolig ut men behöver inte snyta sig var annan minut!

Skickar massvis med kryapådigkramar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

6 februari 2010 18:12

Hmmm, det där med hur mycket snor en näsa kan producera har jag funderat länge över. ;) Jag är en sån där bihåleinflammations människa, och när det väl släpper blir jag precis som du är nu!! :D Inget kul. Massor av krya på dej kramar från mej.

http://kavril.bloggproffs.se

 
sara

sara

7 februari 2010 00:27

Jag är superförvirrad. Vad för låt? :-p
Nix inte kvar, har för mycket plugg just nu och förra terminen fick jag inget uppdrag eftersom jag skulle opereras och inte kunde jobba nov-dec. Men jag ligger kvar i systemet som icke-aktiv så när jag vill ha uppdrag igen är det tydligen bara att ringa :-)
Kram

http://smuppra.blogg.se

 
marica

marica

8 februari 2010 16:32

Krya på dej gummsan!

http://maricaaberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards