Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 31 januari 2010

Sömnbrist AB

Av Dream Maddo - 31 januari 2010 09:23

Okej. Detta rekomenderas inte, eller så rekomenderas det. Jag har inte riktigt bestämmt mig ännu. Jag gick upp sju igår, ut med Tessan, plugga, iväg och jobba, hem och fixa för att sedan få gäster vid 15-tiden. De sista gästerna slängde vi ut vid två. Så upp igen vid sju idag. Jag är rätt mör i kroppen. Funderar på att sova men ska promt läsa folkhälsorapporten. Insåg att jag har en text som jag inte har läst men som ska vara klar på torsdag, helst imorgon eftersom vi ska ses i projektgruppen för att planera upplägg. Jag borde plugga mer helt enkelt.


Vi hade supertrevligt igår och jag kan inte säga annat än att det blir så jäkla tomt när man haft en bra och fin rullning på folk hela dagen. Jag hatar dagen efter en fest/gemensam kväll. Det är så tomt...


Jag pratade som vanligt en himla massa och inflyttningspresenterna var superfina. Ska se om jag orkar lägga ut bilder sen. Jag ska ge up folkhälsorapporten nu och se om jag kan sova en liten stund, har en del sömn att ta igen.

 
 
Veiken

Veiken

31 januari 2010 17:29

Inget för mig med för lite sömn! Jag blir fullständigt odräglig. Tack och lov har folk nära mig lärt sig att gå ur vägen för mig då.........

http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?articl

 
felicia

felicia

31 januari 2010 20:59

Låter som en trevlig kväll. vad betyder kombo? Tack för julhälsningen jag har inte varit så flitig med att blogga.

http://www.metrobloggen.se/lantliv

 
Ingen bild

GammelSmurf

31 januari 2010 21:28

Tack för trevlig kväll/natt! God mat, gott sällskap, bra värdinnor och ett gott humör är ju allt man behöver. En av fyra är inte så illa! ;p

Men seriöst, himla kul var det även om viss övning på dansmattan tydligen behövs... =)

 
Maddo

Maddo

31 januari 2010 23:44

GammelSmurf: Tack själv! Jag antar att den där enda är värdinnorna? ;) haha

Haha, ja dansmatta och ice age 3 en dag när vi inte är så fullbokade! ;)

http://blogg.dreammaddo.se

 
thedarkcrystal

thedarkcrystal

1 februari 2010 07:31

Tack så mycket! Det är så jobbigt tt inte kunna göra nått för enne så hon ska bli bra. Det värsta med att vara förälder. Man är så hjälplös i vissa situationer.
kramar

http://www.thedarkcrystal.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se