Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 29 januari 2010

Inte lägre än...?

Av Dream Maddo - 29 januari 2010 07:28

GU (Göteborgs Universitet) har vi något som kallas för GUL, andra skolor kallar det pingpong men Göteborgare vill alltid vara så speciella! Anyway, på GUL kan man diskutera, maila och chatta med klasskompisar. Det är rätt bra. Det finns till och med smileys på GUL. Alltså om jag skriver :) blir det en gul smiley. Känns inte helt proffesionellt om du frågar mig. Haha.

Idag har Katarina åtagit sig Tessan för att jag ska kunna spela biljard med klassen. Det känns roligt. Jag gillar ju min projektgrupp, vi är bäst. Och fy så flummiga vi kan vara. Bara jag och Sandra har ju våra "dåva" och "va". Sist tillkom vår tredje gruppmedlems kommentar "I'm fat too" som svar på Sandras "I fat you" (Svengelska: Jag förstår dig). Gammelsmurfen tycker att vår humor är låg. Den är faktiskt lägre än glocalnet. Men skratta är bra!

Hahaha, jag hittade just nedanstående film på YouTube och den har jag aldrig sett innan. Älska Robert Gustavsson!
 
 
Vivi

Vivi

29 januari 2010 08:14

Jag har sett den, men det var länge sedan nu ...
Kommer inte ihåg så mycket av den ...kanske dags att leta fram den i videomix hylla och låna hem den igen :)

Ha ha ...det är rätt bra med låg humor ibland... den har liksom ..inga krav! Svårt att förklara men låg humor kan ibland vara mer avslappnande en "vanlig humor"

Ha ha Robert är ju hur bra som helst, hade inte heller sett den!

http://www.missvivis.se

 
Zandra

Zandra

29 januari 2010 09:47

Jag köpte både Den hemlige kocken och Äkta vara till min mamma förra året. Då kan jag ju låna böckerna av henne ^^
Det är bra att ge bort sånt man själv kan låna sen :D

Hihi, det låter som att ni kommer ha jättekul!

http://drak.bloggagratis.se

 
malin-heléna

malin-heléna

29 januari 2010 10:42

Hihi.. jaghar faktiskt sett den reklamen förr. Men den är lika rolig var gång. *ler*
Robert Gustavsson är riktigt bra.

Mamma och pappa köper sitt kött från moster. Hon och hennes man jagar nämligen själva. Så mosters familj tar den delen som Lars, hennes man får, och mamma och pappa tar/köper den delen som moster fått. :)
Man kan ju prata med ett jaktlag och se om det finns andelar att köpa liksom. :)

http://www.malin-helena.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Martin

29 januari 2010 10:43

Lägre än Glocalnet.. är det möjligt:) haha ja men det är bra

 
Sussi

Sussi

29 januari 2010 12:16

haha den hade inte jag heller sett.

Hmm, tror inte din körlärare kommer vara allt för glad på dig om du praktiserar den parkeringsförordningen hihi
Men kul kommer ni nog få hahahha

Ha en mysig fredag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

29 januari 2010 20:15

Man måste få flumma till sej allt emellanåt du!! ;) Jag tror starkt på att man lever längre då, om man inte tar allt så himla allvarligt! :) Kramar

http://kavril.bloggproffs.se

 
Ingegerd

Ingegerd

29 januari 2010 21:10

Ok, "I shark"

(Jag hajar:-)

http://hovsing.bloggplatsen.se

 
Veiken

Veiken

29 januari 2010 22:10

Du behöver inte uppmana mig. Robert Gustavsson är redan en favorit........

http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?articl

 
Maddo

Maddo

29 januari 2010 22:22

Martin: Haha, ja det är det! ;)

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se