Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 26 januari 2010

Vi bor faktiskt i ett lugnt område...

Av Dream Maddo - 26 januari 2010 11:07

Vi bor bara inte i en lugn trappuppgång! När vi skulle gå och lägga oss (rätt snart efter nattens blogg) kommer grannen på att det går att ha fest när klockan är mitt i natten. Mitt i natten! Vi gick vänligt men bestämt upp för att säga till men fick i princip slå in dörren för att de skulle öppna. Dörren öppnas av en man med ögon som håller på att ploppa ut ur ögonhålorna, äcklig, svettig och med öppna byxor. Bakom honom står en lika äcklig och sliskig ung kille med fläskläpp och ögon som sett bättre dagar. Jag vräker ur mig att det är måndag och mitt i natten. De lovar att sänka musiken och jag står kvar tills det är kontrollerat att det inte hörs ner i lägenheten. Vi hade pratat om att bjuda våra grannar på inflyttningsvimmel men känner mig aningen tveksam faktiskt.


Förutom detta så fick jag Gammelsmurfen att ringa och väcka mig. Jag somnade dock om. Men jag kom upp tillslut och iväg till läkaren. Där konstaterade vi att jag kan avsluta min medicinering när jag vill (jag har börjat trappa ner redan) och jag har medicin jag kan ta vid behov. Så snart är jag frisk på riktigt. Känns toppen!

 
 
malin-heléna

malin-heléna

26 januari 2010 13:21

ojojoj, ni verkar ha fult up på nätterna ni. :P
Man kan ju hoppas i alla fall att de lyssnade och tänker på det framöver med.. Vissa grannar är ju faktiskt snälla, medan vissa skiter i alla andra totalt....

Sv: Jasså vad ska ni göra här i Vara då? :)
Det kanske är pga din allergi som du inte gillar katter så mycket då? Själv älskar jag min lille plutt här hemma. :) Katter har ju starka personligheter. alla är ju extremt olika. Men det är det som jag tycker är så härligt med katter. :)

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

26 januari 2010 13:58

Vilken natt du haft! Usch för jobbiga grannar. På det sättet är det skönt att bo i en fristående villa på landet..
Ingen som spelar musik mitt i nätterna. Förhoppningsvis är dom andra grannarna trevliga. Låter som en skoj idé med inflyttningsvimmel

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
kickan

kickan

26 januari 2010 18:21

jag har ångest inför novas inskolning,, jag vet att det inte hör hit men jag ville säga det till någon som bryr sig..kraama

http://juliusson.bloggagratis.se

 
Ingen bild

sandra

26 januari 2010 18:28

frisk? är du sjuk? =(

 
Veiken

Veiken

26 januari 2010 20:23

Grannfest går bort, åtminstone om det hade varit jag! Var tacksam att du upptäckte det INNNAN och inte i din lägenhet!!!!!!

http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?articl

 
malin-heléna

malin-heléna

26 januari 2010 21:08

Jag skulle vilja ha tillgång till friskis och svettis lite närmare, för sådana olika pass tycker jag är roligt. De har ju bodypump och massa saker. ( hade det i alla fall i sundsvall när jag bodde där) :P
Det är bra att du gått ner i träning om du känner att tiden är knapp. Man ska inte känna sig stressad när man kommer till ett sådant pass, då blir det bara knas av allt ändå.
(om du kört sådant ett tag, som jag tror du har, så vet du nog vad jag pratar om) :P
Jag har absolut ingen aning om vad det där hälsoäventyren oasen är faktiskt. Men jag är ju inte här ifrån så jag får ha noll koll ibland. ;)
Fick dock just reda på av min pojkvän att det ska ligga vid vårdcentralen här i vara, då kommer du nog åka förbi både mitt jobb och lägenhet. ^^,

http://www.malin-helena.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

27 januari 2010 15:08

Grannar kan man ju inte välja, det är synd ibland du! ;) Vad härligt att du mår bättre, det är alltid skönast att klara sej utan mediciner.Kramar

http://kavril.bloggproffs.se

 
sara

sara

27 januari 2010 21:00

Grattis till att få sluta medicineringen!!!!!

Och oj, konstigt område :-P

http://smuppra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se