Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 16 januari 2010

Kan man försova sig en lördag?

Av Dream Maddo - 16 januari 2010 10:30

Jag tänkte att jag skulle upp samtidigt som Kryddan. Då får Tessan en fin promenad på morgonen och jag får en gemensam frukost. Superbra. Om det inte vore så att jag vaknade tio minuter innan han skulle vara på plats. Inte allt för lyckat när det tar en timme att åka. Men kryddan var ute på mindre än fem minuter. Det faktum att jag är med i bilden gör inte saken bättre. Jag hoppas det löser sig.


Tessan säger ju inte ifrån om hon behöver gå ut heller. På gott och ont. Men i morse hade det nästan varit bra om hon kommit och sagt till. Men i långa loppet är det nog bra ändå. Nu har vi varit ute på promenad och jag ska försöka få i mig frukost och tids nog även få på mig vettiga kläder. Mitt besök kommer först klockan 12 och det har jag inte försovit mig till ändå. Tur i oturen.

 
 
Sussi

Sussi

16 januari 2010 11:08

Även jag sov länge idag. Superskönt ;-)

Doris säger som tur var till.. Eller säger till kanske är för mycket sagt men hon börjar gå omkring i hallen så man hör hur orolig hon verkar och det brukar man vakna av eller så vaknar man av att man känner sig väldigt uttittad. Då står hon vid sidan av sängen och glor på en, stint hihi

Rolig gårdag det lät som om du hade

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
malin-heléna

malin-heléna

16 januari 2010 14:21

usch, inte kul att försova sig. Jag själv har alltid klockan ställd på 09.59 (om jag inte ska upp tidigare då) och i morse vaknade jag och så kom katten till sängen och vi gosade ett tag.
Sedan vet jag inte vad som hände, men jag vaknade sen igen och klockan vad 11.40 Hatar att sova så länge när jag ska jobba eftermiddag, dagen blir ju så kort då..

Tack, tack.. Ja, det är ju skönt att inte gå hemma hela tiden och inte ha något att göra. Och desto roligare att vara ledig när jag fyller år. :) Jag har ju turen att kunna planera mitt arbete rätt så bra, och få vara ledig mitt i veckan om jag vill.

Hoppas du får en härligt lördag. :)

http://www.malin-helena.bloggplatsen.se

 
marica

marica

16 januari 2010 14:23

Kikar in lite nu igen.. har inte mått så bra några dagar men nu ska jag läsa ikapp :)
Kram

http://maricaaberg.blogg.se

 
Sussi

Sussi

16 januari 2010 18:12

Det är ju svårt att lära dom att säga till när dom behöver gå ut. Det bästa är om hon skulle skälla till lite (ett lågt skall förstås). Men det går säkert att lära ut på nåt sätt. Google har jag märkt varit ett alldeles ypperligt sätt att lära sig saker på..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
malin-heléna

malin-heléna

16 januari 2010 22:19

Ja, jag har verkligen bestämt mig nu att jag ska ner i vikt, och det går bra än så länge. :)

Ja, om man somnar om sådär snabbt som jag gjorde i morse så var det nog kroppens sätt att säga att jag bara var tvungen att sova lite till idag. :)

http://www.malin-helena.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards