Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

En arbetsfri dag?

Av Dream Maddo - 13 januari 2010 11:48

Trött och trygg.


Idag är både jag och Tessan trötta. Så vi sitter respektive ligger i sängen och gosar. Jag ska ta mig ut med henne under dagen. Det blir nog hundgård och boll hellre än en lång promenad. Jag är supertrött och känner inte riktigt för att träna i mötet med andra hundar. Någon gång långt tillbaka i tiden fick jag lära mig att man inte skulle träna om man inte kände för det. För hunden märker det direkt. Men kanske känner jag annorlunda senare? Jag la mig innan tolv igår, precis när jag höll på att somna kom Tessan upp i sängen. Myspys!


Ikväll är det Fysiken (http://fysiken.nu) som gäller. Jag behöver lite tränings-motivation idag känner jag. All peppning mottages helt enkelt!

 
ANNONS
 
Anna

Anna

13 januari 2010 14:45

Tycker absolut du inte ska göra något när du är trött eller kanske bara inte känner för det! Gör jag det med mina, helst G, så är det kört!! Han vet precis hur det står till med matte sörru... ;) Sen anser inte jag att man ska träna för mycket heller, utan ta en slappardag emellanåt. Gosestund i sängen låter bra för er! :) Kramar

http://kavril.bloggproffs.se

 
vivi

vivi

13 januari 2010 17:08

Tack Maddo! Du är så himla snäll, gullig och stöttande TACK !!! :)
Jag tror nog hundar eller djur i allmänhet känner av vårat humör jätte mycket och anpassar sig efter det men också ibland utnyttjar det :)
Hoppas du får det riktigt skönt på träningen ikväll!
Kram

http://www.missvivis.se

 
sara

sara

13 januari 2010 18:52

Jo om de är ledande på gu har de säkert ordnat det för studenterna. Jag hoppas su också har cermoni, inte hört av brorsan än.
Ja, vi hade en lärare, han var visserligen inte jättegammal men var ändå av det gamla tänket. Han var den sämsta jag haft. Opedagogisk, börjar på för svår nivå (filosofi a och psykologi a+b) och blev arg på de elever som ställde frågor . Så kom det en lärarstudent som skulle ha oss i några veckor. Först klankade han ner på hennes undervisning som var så pedagogisk och bra! Sedan på hur hon utformat provet (som hennes lärare godkänt) så hon fick göra om det tills både hennes och vår lärare godkände. När provet var skrivet och studenten lämnat oss sa vår lärare att det där provet betyder inte så mycket i betyget utan var för att hon skulle lära sig. Så inför nästa prov var det så att man beroende på betyget på hennes prov fick med sig poäng till nästa prov. Mvg-3p, vg-2, g-1. Vi kände oss ju lite lurade då...

http://smuppra.blogg.se

 
Sussi

Sussi

13 januari 2010 19:01

Det kan nog stämma, dom känner säkert på sig att allt inte är som det ska och blir okoncentrerade..

Mysigt att hon hoppade upp i sängen. Du nämnde förr att hon oftast inte sover med dig i sängen..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
malin-heléna

malin-heléna

13 januari 2010 19:08

Ja, självklart är det viktigt att du, din kombo och din söta hund är nöjda, det allt hänger på. :)
Vill man ha tid så har man det, som du säger; man får ta sig tid.. :)

Tyvärr har jag inte så mycket peppande att säga om träningen. Jag sitter nämligen i samma sitts själv. Men jag har bara bestämt att jag ska träna. Jag vet ju att jag kommer att ångra mig om jag inte gör det senare så. :)

http://www.malinhelena.blogg.se

 
Ingegerd

Ingegerd

13 januari 2010 21:20

Håller nog med dig om att man inte ska träna hunden när man inte känner för det. De är väldigt känsliga för sinnesstämningar.

Gå du o träna själv istället. Jag kände inte alls för att träna ikväll men gjorde det ändå o nu e jag jättenöjd:-)

http://hovsing.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

14 januari 2010 08:09

shoppingfria dagar existerar!! Men dom är inte så många ;-)
Jag var faktiskt duktig och hade inte shoppat på säkert 5 dagar och se vart det ledde mig (en dyr dator).
Nä, det är nog bättre att shoppa lite nästan varje dag än att slå till så här dyrt hihi

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

14 januari 2010 11:09

Nej det är helt rätt att man inte ska träna om man inte känner för det. Det är som upplagt för konflikter.

Hoppas det känns bättre idag!

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se